Serum açar aslında, bizimde öyleydi çok uğraştık bir hafta, ben şöyle yaptım bebeği yan yaptırıyorun, başını elimle sabitliyorum, üstte kalan burun deline serum sıkıyorum o diğer delikten sümükle beraber çıkıyor yada çok tıkalıysa geri geliyor, sonra diğer tarafa yatırrp yapıyorum, sümükle yumuşayınca aspiratörle çekiyorum,kızlar benim bebeğimin burnu devamlı tıkalı. serum fizyolojik ve burun aspiratörü bir türlü işe yaramıyor. geçen gece nefes almakta zorlanıyordu ve aspiratör falan tam açmadı. bu osman gönülalın burun temizliği videosunu izledim. ama daha çok küçük olduğu içinde yapıp yapmamak kararsız kaldım. deneyen var mıdır?
Ben tuhaflik goremedim hatta dusecek bence az kalmis. Sadece alt kisim nemli mi biraz fotodan mi oyle anlamadim. Tulumuna da bulasmis hafif o neyse sanki oyle geldi gozume. Nemliyse o nemin nedeni ne olabilir ona bak enfeksiyon gibi mi mesela? Fotodan Bizimki simsiyah doluydu kurumus kan. Bu asla dusmez diyodum ertesi gunu bi baktim gitmis.Canim göbeğin görüntüsü nasıl bebeğinizle benzer mi yoksa tuhaf mi?
Serum fizyolojik ve aspiratör yapıyorum ama tam açılmıyor. Enjektörlü olanı doktoruna yazdım oda önermedi. Kulağına kaçabilir dedi. Serum fizyolojik ve aspiratör önerdi.Burnunun tıkalı olması sıkıntı, uyuyamaz beslenemez doğru düzgün. Tek nefes aldığı yer burnu zaten, yapmalısın mecbur. Ben şırıngayla değil de, fizyolojik serumdan fışkırtıyorum öyle yapabilirsin. En son çare doktora götür yapsın sende öğrenirsin. Korkmana gerek yok yaparken ben yapıyorum en son gerekirse aspiratörle çekiyorum
Evet bizim oda nemi %17 görünüyor.26. Gunden sonraki dusmelere gec dusme deniyormus bizimki de 12-13. Gun arasinda dustu. Hic dusmeyecek gibiydi sasirdik hatta. Bence bir sorun yoktur ama icin rahat etsin doktor cagirmis git bence.
Odanin nemini kontrol et istersen. Kuru hava da tikiyor
Mama verirdim ben olsam. Yoksa cocuk ac kalir ve bu da cok tehlikeli. Sen de sicacik bir dus al. Goguslerine sut gelelecek belli ki sizlama ve dolgunluk hissi ondan. Goguslerinin kenarlarina sicak havlu koy ve ellerinle yavas yavas masaj yap. Bebege biraz mama verdikten sonra meme dene tekrar. Donusumlu git yabi. Cok acken daha inat ediyorlar. Sakinken daha cabuk aliyolar memeyi.
Evet benim izlediğim videoda senin anlattığın gibiysi. Ama cesaret edemedim. Doktoruda önermedi. Kulağına kaçırabilirsin dedi. Haftaya doktora gittiğimde tekrar konuşacağım doktorla.Serum açar aslında, bizimde öyleydi çok uğraştık bir hafta, ben şöyle yaptım bebeği yan yaptırıyorun, başını elimle sabitliyorum, üstte kalan burun deline serum sıkıyorum o diğer delikten sümükle beraber çıkıyor yada çok tıkalıysa geri geliyor, sonra diğer tarafa yatırrp yapıyorum, sümükle yumuşayınca aspiratörle çekiyorum,
Evet benim izlediğim videoda senin anlattığın gibiysi. Ama cesaret edemedim. Doktoruda önermedi. Kulağına kaçırabilirsin dedi. Haftaya doktora gittiğimde tekrar konuşacağım doktorla.
Allah yardımcın olsun sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallahKızlar hastaneye yatış yaptım dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım
Bende senin gibiyim dogurmadim daha bakalım yarın hastaneye gidicem ne dicek doktor bence akışına bırak sende öyle yada böyle dogacaklar nede olsa çok ta geciktirmemek lazım gününü bebeğe zararı olabilirArkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım
Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım
Kızlar hastaneye yatış yaptım dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım
Sen yurtdisinda misin? Turkiye`de pek bu kadar bekletmezler o nedenle soruyorum. Bu gibi durumlarda ben doktor ne derse harfiyen uyma taraftariyim. Secenek bile sunmamis, gel demis zaten.Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım
Once sakin olacaksın canım bebekler gerçekten anliyo klostrum varmış gelmiş bak bu çok önemli mucize bi içecek onu bi şekilde vermen gerekiyo.. Göğsünde süt de varmış biraz memenun pozisyonuyla felan oyna ağzının içine vermeye çalış açtığı anda.. Sakin olduğu zamani bekle güzel sözlerle al kucağına inşallah basarabilirsin güveniyorum sana yapabilirsinKızlar benim kız üçüncü gününde, ilk gün emmeye başlayıp 3 kez emmişti ama sonra birden bıraktı. Ucunu ağzına almayı beceremiyor sinirleniyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor, erdiremiyoruz. Hastanedeki tüm yenidoğan hemşireleri denedi resmen yok inat etti tutmuyor. Memeye geldiğinde ağlıyor. Bugün eve çıktık şükür, ama kızla kaldık başbaşa. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dün hastanede sağ demişlerdi sağdım çok da az çıktı zaten şu sarı renkli sütten geliyor hala. Bugün de eve geçince göğüslerim şişip acımaya başladı, sağayım mama içmesin dedim ama iki memeden de kan geldi sağınca, çıkan iki gıdım süt de çöp oldu. Ne yapmalıyım bana bir yol gösterir misiniz?
Hiç riske atma kaka yapma durumlari oluyo zaman geçtikçe ve onu anlayana kadar geç olabilir..doktorun ne diyosa yap canımArkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım
Teşekkür ederim canım bende açmış bulundumBiz kullanıyoruz sma optipro memnunum hem anne sütü hem mama devam ediyoruz gaz yapmadı çok şükür kabızlıkta yapmadı bazen iki gün tuvaletini yapmıyor ama ikinci gün sonunda dolduruyor bezi bu kala olayı da nadiren oluyor hep devamlı olmuyor
Benim@Blntkbra nem aşırı düşük kalorifer çok yandığı için burnumuz tıkanıyor
Canım ya nasıl bırakıyorsun corapsiz sarsam üşüyor benim oglusumEvet uyurken çorapsız kucağıma alırken çorap patik giydiriyorum.
Daha iyi ısınıyor gibi geldi bana. Uykuya dalarken iyice vücut ısımla ısıtıyorum öyle sıcak kalıyor.
Ya kızlar bu kulağına isminin okunması aciliyeti olan bir sey mi Allah aşkına ya annem hocayı almış gelmiş sabah şok oldum şu virüs döneminde of
Bir an önce okunması lazımmış
Canım günlük mü 350Çoğu yazdığın birebir aynıbende hamileligin 7.ayinda kestim memeden 25 ayına gidiyodu artık.. Simdi gelip emmek istiyo
Bende Ankara'dayım çalışıyorum da ilkinde ücretsiz izin almıştım 2 yil tam ise başlayacam gebe olduğumu öğrendim. Bunda ise başlamayı düşünüyorum artık bi 6 aya gelsinde inş.
Bize gelen temizlikçi 2 kişi 350 alıyor
Bende oğlumla uyurdum hep şimdi ayrı yatmak onu dışlamak çok zoruma gidiyor aynı yatsak bebekten uyanacakbi şekilde aynı oda da yatabilsek keşke içim rahatlayacak
İnşallah alışırız kolaylaşır herşey..
Yazdıkların için çok teşekkür ederim
Bide bakıcı fiyatları ne kadarbüyüğü krese verip küçüğü bakıcı düşünüyorum da
Canım artık 42. HaftadasınArkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım
Oy oyyKızlar hastaneye yatış yaptım dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım
Evet günlük istiyolar 2 kişi geliyo işte sabah 8 akşam 5Teşekkür ederim canım bende açmış bulundum
Bugun bir kez verdim bakalım
İns ihtiyac kalmaz yavas yavaş
Benim
Oglum bu emzigi sevmedi ya
Cok özeniyordum
Tatli bi rengini almıştım
Chicconun seffaf rengi olani almıştım damakli onu emiyor
Canım ya nasıl bırakıyorsun corapsiz sarsam üşüyor benim oglusum
Oyle yaptik evde sıcak buz gibi olmustu
7 gun canım
Gec kalmış aney
Bizde babami bekliyoruz
Canım günlük mü 350tam gun yani
Canım artık 42. Haftadasın
Hic bisey sağlığınızdan onemli degil
Doktoruna guvenmelisin
Butun evi kaldirip indiriyolardir ama 2 kisiEvet günlük istiyolar 2 kişi geliyo işte sabah 8 akşam 5
Sîcak olsunda@Statusahibi
Valla kaynıyor ayakları uyandığında. Ananesi başta öyle alıştırdı. Elinde ısıta ısıta uyuttu ayakları soğuk diye. Şimdi de ayağını elimizde ısıtıyoruz ısınınca sarıp yatıyor.
Çorapla yatırdığımda daha soğuk oluyor.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hastaneye yatış yaptım dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?