2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Serum açar aslında, bizimde öyleydi çok uğraştık bir hafta, ben şöyle yaptım bebeği yan yaptırıyorun, başını elimle sabitliyorum, üstte kalan burun deline serum sıkıyorum o diğer delikten sümükle beraber çıkıyor yada çok tıkalıysa geri geliyor, sonra diğer tarafa yatırrp yapıyorum, sümükle yumuşayınca aspiratörle çekiyorum,

Arkadaşlar sizler tecrübelisiniz bana bi akıl verin nolur. İlk gebeliğim 41+3 oluyorum yarın ve hiç bir doğum belirtisi yok. Nst, bebeğin suyu ve kalp atışları normal. Hareketli de.. Pazartesi yatış yapıp suni sancıyla doğum başlayacaktı Dr. Ben beklemek istedim ama cuma yani yarına kadar müsaade etti. Sabah yatışa bekliyor. Hiç içime sinmiyor bu şekilde doğum yapmak ( hep normal doğum hayal ettim suni sancı ile 24 saat bile sürebiliyormuş. Risk alıp beklesem mi yoksa direkt sancı çekmeden sezeryan mı olsam napıcağımı şaşırdım

Canim göbeğin görüntüsü nasıl bebeğinizle benzer mi yoksa tuhaf mi?
Ben tuhaflik goremedim hatta dusecek bence az kalmis. Sadece alt kisim nemli mi biraz fotodan mi oyle anlamadim. Tulumuna da bulasmis hafif o neyse sanki oyle geldi gozume. Nemliyse o nemin nedeni ne olabilir ona bak enfeksiyon gibi mi mesela? Fotodan Bizimki simsiyah doluydu kurumus kan. Bu asla dusmez diyodum ertesi gunu bi baktim gitmis.
Ben olsam alir giderim doktora, bu aralar kilosu vs. Icin de zaten sik sik gitmekte fayda var. Rutin kontrol gibi olur. Belki de gorunce TSH bile bakmaz biraz daha bekleyelim der. Belki sprey fln verir enfeksiyon olmasin diye.

Serum fizyolojik ve aspiratör yapıyorum ama tam açılmıyor. Enjektörlü olanı doktoruna yazdım oda önermedi. Kulağına kaçabilir dedi. Serum fizyolojik ve aspiratör önerdi.

Evet bizim oda nemi %17 görünüyor.

Evet benim izlediğim videoda senin anlattığın gibiysi. Ama cesaret edemedim. Doktoruda önermedi. Kulağına kaçırabilirsin dedi. Haftaya doktora gittiğimde tekrar konuşacağım doktorla.

Evet benim izlediğim videoda senin anlattığın gibiysi. Ama cesaret edemedim. Doktoruda önermedi. Kulağına kaçırabilirsin dedi. Haftaya doktora gittiğimde tekrar konuşacağım doktorla.

cnm gobegi dustuyse sicacik bir banyo da yaptirabilirsin. hapsuruyorlar o zaman veya suyla birlikte yumusayip cikiyor. Benim kizimin gobek yeni dustu yarin doktora sorup ilk banyosunu yaptiricam onun da bir tarafi tikandi kurulukta ben oda nemlendiricisini calistirdim

Bende senin gibiyim dogurmadim daha bakalım yarın hastaneye gidicem ne dicek doktor bence akışına bırak sende öyle yada böyle dogacaklar nede olsa çok ta geciktirmemek lazım gününü bebeğe zararı olabilir

Bu gibi durumlarda ben riski göze almazdım ne olur ne olmaz.
Kızlar hastaneye yatış yaptım dua edin nolur sağlıkla kucağıma alayım

Hadi bir avazda inşallah

Sen yurtdisinda misin? Turkiye`de pek bu kadar bekletmezler o nedenle soruyorum. Bu gibi durumlarda ben doktor ne derse harfiyen uyma taraftariyim. Secenek bile sunmamis, gel demis zaten.
Canim dogumdan sonra nasil dogurdugunun onemi kalmiyor. Ben de istemedigim bir sekilde dogum yaptim ama donup bakinca iyi ki oyle olmus diyorum.
Sen hastaneye git orda yatisin yapildiktan sonra belki biraz beklerler acilman vs olursa.

Once sakin olacaksın canım bebekler gerçekten anliyo klostrum varmış gelmiş bak bu çok önemli mucize bi içecek onu bi şekilde vermen gerekiyo.. Göğsünde süt de varmış biraz memenun pozisyonuyla felan oyna ağzının içine vermeye çalış açtığı anda.. Sakin olduğu zamani bekle güzel sözlerle al kucağına inşallah basarabilirsin güveniyorum sana yapabilirsin
Hiç riske atma kaka yapma durumlari oluyo zaman geçtikçe ve onu anlayana kadar geç olabilir..doktorun ne diyosa yap canım
Yeter ki sağlıklı olsun da nasıl doğum olursa olsun

Teşekkür ederim canım bende açmış bulundum
Bugun bir kez verdim bakalım
İns ihtiyac kalmaz yavas yavaş

@Blntkbra nem aşırı düşük kalorifer çok yandığı için burnumuz tıkanıyor
Benim
Oglum bu emzigi sevmedi ya
Cok özeniyordum
Tatli bi rengini almıştım
Chicconun seffaf rengi olani almıştım damakli onu emiyor
Evet uyurken çorapsız kucağıma alırken çorap patik giydiriyorum.

Daha iyi ısınıyor gibi geldi bana. Uykuya dalarken iyice vücut ısımla ısıtıyorum öyle sıcak kalıyor.
Canım ya nasıl bırakıyorsun corapsiz sarsam üşüyor benim oglusum
Oyle yaptik evde sıcak buz gibi olmustu
Ya kızlar bu kulağına isminin okunması aciliyeti olan bir sey mi Allah aşkına ya annem hocayı almış gelmiş sabah şok oldum şu virüs döneminde of
Bir an önce okunması lazımmış
7 gun canım
Gec kalmış aney
Bizde babami bekliyoruz
Canım günlük mü 350 tam gun yani
Canım artık 42. Haftadasın
Hic bisey sağlığınızdan onemli degil
Doktoruna guvenmelisin

@Statusahibi
Valla kaynıyor ayakları uyandığında. Ananesi başta öyle alıştırdı. Elinde ısıta ısıta uyuttu ayakları soğuk diye. Şimdi de ayağını elimizde ısıtıyoruz ısınınca sarıp yatıyor.
Çorapla yatırdığımda daha soğuk oluyor.

Evet günlük istiyolar 2 kişi geliyo işte sabah 8 akşam 5

Sîcak olsunda
Bizimde babamiz evi hamam gibi yapiyor ben duramıyorum sıcaktan
Biraz kıstırdım bugun az once bebisin burnu hafif soguktu gelse fark etse yine aynısını yapacak
Kat kat giydirmek hic iyi degilmis
Kilo kaybina sebeb oluyormus bilginiz olsun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…