2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Butun evi kaldirip indiriyolardir ama 2 kisi
Simdi bunlar yarim gun gelse imi kisi 200 mu istiyolar
Eger oyleyse cok cok iyiymis
Hiç öyle olmuyo çocuklu ev olunca zorla bitiriyolar valla temizliği.. bitmiyor bi türlü bilmiyorum yarım gün hiç çağıramadım

Canım size yazdığımdan beri üçtür sağıyorum. Sağdıkça da bu sefer ucu büyüyüp genişlemeye başladı. Kızın ağzına hiç girmiyor böyle olunca. Gerçekten ne yapacağımı şaşırdım. Belli ki tıkanıklık da oluşmuş, netten bakıp masaj falan yaptım ama memenin bazı kısımlarında aşırı sert kistik yapılar geliyor elime. Ütüyle ısıtıp sıcak havlu da koyduk ama tüm bunları yapmama rağmen çocuk sağma yüzünden genişleyen meme ucunu kavrayamayınca yine sağmak zorunda kalıyorum. Kısır döngüye girdik.

Elinle sağıp kanalları açman lazım zor ama yapabilirsen o iyi geliyor.
Doktor kontrole gittiğimde eliyle sağıp açmıştı. Patlayacak gibi duruyordu ben yapamazdım, çok canımı yaktı yaptığı şey.
Lahana koyun diyen vardı. Denemedim ama iyi geldiğini söylüyorlar. Soğuk dolaptan çıkarıp koyuyorlarmış.
Bilmiyorum ne yapılır. Emmeyince yapacak bir şey kalmıyor masaj yapıp sapmaktan başka

Siş olduğunda da bebek memeyi almakta zorlanıyor.

Ayni seyi yasadim. bir gun sagma. ucu normale donsun. sicak dus al mutlaka. bu arada mama da vermeyi ihmal etme ve bol su ic bak ayni seyi yasadim su an kizim kucagimda emiyor cok sukur. sakin ol halledeceksin!

Bi emebilse hepsi geçecekte.. Biberonu çekip memeyi vermeyi denesen.. Elinle memeyi sağ ucuna kadar gelsin süt.. O kistler bebek emdikce gidecek.
İnşallah en yakın zamanda emer canım

Canım tıkanmaya basladıysa meme bebegın agxındayken eşin de eliyle masaj yaparak tıkanıklıgı acabılır ucu benım de buyuk ama kahverengı bolgeyı nekadar cok agzına tıkabılırsen hem uclar yara olmaz hem de sutu rahat emer cok cektım ben ınan senı Cook iyi anlıyorum ınsallah sen de toparlayacak sın bir de burda da bahsedildiği gıbı elinle sağ. Emzirirken yapılacak masaj rahatlatacak senı ınan

Bi emebilse hepsi geçecekte.. Biberonu çekip memeyi vermeyi denesen.. Elinle memeyi sağ ucuna kadar gelsin süt.. O kistler bebek emdikce gidecek.
İnşallah en yakın zamanda emer canım

Çok sağolun arkadaşlar ya valla moral oldunuz o kadar modum düşmüştü ki. Lohusalıktan zaten hep ağlayasım geliyor bu da tuzu biberi oldu. İnşallah hepimiz en güzel şekilde sağlıkla emziririz minnakları, sağlıkla büyürler. Gerçekten zor zamanlar

Kizlar yine yardiminiza ihtiyacim var her zamanki gibi Bebegim kakasini yapamiyor cok zorlaniyor sabah 8lere kadar agliyor yapamayinca sinirlenip memeye saldiriyor isiriyor kakasi hem sulu gibi hemde parcali gibi kulak cubuguna zeytinyagi damlatip poposunu uyariyorum o zaman yapabiliyor anca bunun baska bir cozumu yokmudur kendi kendine yapabilmesi icin. Birde sadece anne sutu veriyorum neden kabiz oluyo acaba?

Masallah bacımsu
Harikasınız
Rabbim size bağışlasın
Hayırlı evlat etsin

Bebegin sıkıntı cekmesini gormek bizi cok üzüyor gercekten kac ginde bir yapiyirki kabiz diyirsun anne sutuyle besleniyorsa burlac gunde bir yapmasi normal karsilaniyor cunku

.
Canım ben bu videodaki gibi yapıyorum her emzirme öncesi gerçekten faydasını gördüm bu videoyu izlemeden önce bastırıp sikardim memeyi aslında yanlış mıs hangi memeyi emzirceksem ona yapiorm hemen akmaya başlıyor zten dene bence sende faydasını görürsün önce sıcak bir duş al duşta da yap bu masajı sonra bebişini al emzir gene şişlik varsa sağ

Günaydın kızlar nasılsınız bebisler nasıl. Bizim abla hastaydı biliyorsunuz hala hasta sanki küçüğe de geçti gibi burnundan hışırtı sesi gelio nefes alamio gibi oluyor çocuk doktora götürmem lazım sanırım ama tek başıma ikisini nasıl goturcem bilmiorm fizyolojik serum siktim küçüğe basınçlı ama açılmadı gene burnu ne yapabilirim baska

Canım sadece anne sütü alıyorsa doktor 1 haftaya kadar yapmaması normal demişti

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bizimde bir haftadır öyşe bir de öksürüyor geçmedi. Ben sıkıp aspiratörle çekiyorum yoksa çıkmıyor.

Yaaa çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Boş zamanında anlatirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…