Lady canım muhtemelen gazı da oluyorEvet ama sorun şu ki yapmadigi zaman agridan duramiyo
Ediyorum ama hic fayda etmiyo 1.5 saattir ziril ziril agliyo tabi bende onla birlikte agliyorum caresiz kaliyorumLady canım muhtemelen gazı da oluyor
Çıkaramadığı için acı cekiyor
Sen yediklerine ayagina üşütmemene dikkat edebiliyor musun? Onlarda cok fark ediyor
Sicak bezler masajlar neler yapmadim ki fayda yok malesefKarnına zeytinyağı ile gaz masajı yapıyorum. Youtube da ayşe önerin videoları vardı onları izleyip öğrendim.
Koca karı yöntemi ama annem böyle sürekli ağlayan bi bebeğe, tarhanayı zeytinyağıyla karıştırıp biraz ısıttı. Sonra onu bir beze yayıp bebeğin karnına kapattı. Tabi o biraz daha büyüktü ama o gün çok rahat etmiş bebek öyle söylemişti annesi. Küçükken karnımız ağrıdığında bize de yapardı. Siz bez karnına gelecek yağ altına geçecek şekilde yapabilirsiniz. Göbek deliğine gelmese iyi olur sanırım daha taze çünkü. Üstünü de kapatıp zıbını geçirirsiniz biraz bekleyip gözlemleyebilirsiniz.Sicak bezler masajlar neler yapmadim ki fayda yok malesef
Yenidoğanlar sadece açken değil kendilerini güvende hissetmek istediklerinde, annesinin kokusunu özlediğinde, sesini duymak istediğinde de meme istermiş.Ben bu çocuğu meme vermeden susturamıyorum. Memelerim acıdı artık. Yalancı memeyle falan durmuyor ağladığı zaman.
Kucakta pışpışlamayı da beceremiyorum sanırım.
Annemin kucağında susuyor bende ağlamaya başlıyor meme verince susuyor. Beni meme diye kodlamış.
Sürekli meme isteği ne zaman bitiyor. Normal emzirmeye ne zaman geçiliyor .
Doymuyor bu ya iki fırt çekiyor uyuyor. Yatağına yatırınca da ağlıyor.
Gerçekten çook doğru eşim sürekli kucağında tutup gazını çıkarmaya çalışıyor dayanamayıp ben kucağa alınca çocuk susuyor 2 fırt çekip sızıyor hemen.Yenidoğanlar sadece açken değil kendilerini güvende hissetmek istediklerinde, annesinin kokusunu özlediğinde, sesini duymak istediğinde de meme istermiş.
Sicak bezler masajlar neler yapmadim ki fayda yok malesef
Ben bu çocuğu meme vermeden susturamıyorum. Memelerim acıdı artık. Yalancı memeyle falan durmuyor ağladığı zaman.
Kucakta pışpışlamayı da beceremiyorum sanırım.
Annemin kucağında susuyor bende ağlamaya başlıyor meme verince susuyor. Beni meme diye kodlamış.
Sürekli meme isteği ne zaman bitiyor. Normal emzirmeye ne zaman geçiliyor .
Doymuyor bu ya iki fırt çekiyor uyuyor. Yatağına yatırınca da ağlıyor.
Çektim ama hiç bsey gelmedi sıcak geldi ateşini ölçtüm ateşi var üstünü bir çift incelttim şuan yok ama burnunu açmam lazim bir şekildeBizimde bir haftadır öyşe bir de öksürüyor geçmedi. Ben sıkıp aspiratörle çekiyorum yoksa çıkmıyor.
Canım dogdugundakı muayenede bıze de 1/6oranında ufurum var dediler kardiyoloji randevusu nu hazırana verdıler ozmana kadar gecer bıle dedıler ama dun ozel dr a goturduk yok ufurum dedıBugün 1. Ay kontrolüne gittik 1.200 gr almış, 3000 gr doğmuştu. 4 cm daha uzamış. Kalça ultrasonunda sıkıntı yok. Gaz için biogaia kullanmaya devam et dedi. Benim kız uyanıkken hep meme istiyor emzik tutmadı türlü. Sık emzirirsen çok gazı olur en az 2 saat koymalısın araya dedi. Kalbinde üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi önlem amaçlı. Böyle bir şey duyan var mı? İnternetten baktım, olabiliyormuş bebek ve çocuklarda. Bazıları önemsizmiş geçiyormuş, bazıları önemli
Gozunuz aydin allah anali babali buyutsun guzel gunlerde insallahKızlar bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun 21.00 de hastaneye girdik 23.47 de normal doğumla doğdu minnakım….Allahım ne güzel bir duyguymuş yeniden aşık oldum şükürler olsun bu duyguyu bize yaşatana şükürler olsun…
Bizim dr ateşi olursa balgamlı öksürüse getirin demişlerdi ama, ateşi çok mu istersen bir dr a götür. Ateşi olur diye çok korkuyorum bende. Öksürdükçe içim gidiyor. Bende tekrar bir götürürüm ciğerlerini dinlesinler ben anlamıyorum zaten bu zamanda sürekli hırıltılı sesler çıkarıyorlarÇektim ama hiç bsey gelmedi sıcak geldi ateşini ölçtüm ateşi var üstünü bir çift incelttim şuan yok ama burnunu açmam lazim bir şekilde
Benim ilk kızımda vardı eko çekildi masum ufurum bir yaşına gelmeden geçer dendi çok şükür geçti de mutlaka git eko çektir yenidoganlarin çoğunda olabiliyor masum olduktan sonra sorun yokBugün 1. Ay kontrolüne gittik 1.200 gr almış, 3000 gr doğmuştu. 4 cm daha uzamış. Kalça ultrasonunda sıkıntı yok. Gaz için biogaia kullanmaya devam et dedi. Benim kız uyanıkken hep meme istiyor emzik tutmadı türlü. Sık emzirirsen çok gazı olur en az 2 saat koymalısın araya dedi. Kalbinde üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi önlem amaçlı. Böyle bir şey duyan var mı? İnternetten baktım, olabiliyormuş bebek ve çocuklarda. Bazıları önemsizmiş geçiyormuş, bazıları önemli
Öksürük falan yok üstünü incelttim emzirdim üzeri kalındı şimdi ateş yok burnunu da fizyolojik serumla açtım çok şükür rahat emiyor ama kızımı doktora götürmem şart yoksa ufaklığa kesin geçecek baba işte kimse yok yanımda nasıl goturcem diye düşünüp duruyorumBizim dr ateşi olursa balgamlı öksürüse getirin demişlerdi ama, ateşi çok mu istersen bir dr a götür. Ateşi olur diye çok korkuyorum bende. Öksürdükçe içim gidiyor. Bende tekrar bir götürürüm ciğerlerini dinlesinler ben anlamıyorum zaten bu zamanda sürekli hırıltılı sesler çıkarıyorlar
Doktora sordun mu ne yapabilirsin diye? Ben gaz damlasina karsiydm ama doktor hicbi zarari yok dedi gunde 10 kere 16 damla bile verilir dedi biz smdilik gunde 2 ya da 3 kez 8 damla veriyorz ilerki donem sancilar insallah artmaz ama artarsa ben de dozu arttiricam mecburSicak bezler masajlar neler yapmadim ki fayda yok malesef
Masallah cnm sen mama veriyo muydun sadece anne sutuyle mi almis bu kiloyuBugün 1. Ay kontrolüne gittik 1.200 gr almış, 3000 gr doğmuştu. 4 cm daha uzamış. Kalça ultrasonunda sıkıntı yok. Gaz için biogaia kullanmaya devam et dedi. Benim kız uyanıkken hep meme istiyor emzik tutmadı türlü. Sık emzirirsen çok gazı olur en az 2 saat koymalısın araya dedi. Kalbinde üfürüm var dedi çocuk kardiyolojisine yönlendirdi önlem amaçlı. Böyle bir şey duyan var mı? İnternetten baktım, olabiliyormuş bebek ve çocuklarda. Bazıları önemsizmiş geçiyormuş, bazıları önemli
Mama vermedim hiç, anne sütü canım. Demek ki doyuyormuş.Doktora sordun mu ne yapabilirsin diye? Ben gaz damlasina karsiydm ama doktor hicbi zarari yok dedi gunde 10 kere 16 damla bile verilir dedi biz smdilik gunde 2 ya da 3 kez 8 damla veriyorz ilerki donem sancilar insallah artmaz ama artarsa ben de dozu arttiricam mecbur
Masallah cnm sen mama veriyo muydun sadece anne sutuyle mi almis bu kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?