İnşallah içine sinecek dr bulursun canım, ben de Üsküdar/Ümraniye/Ataşehir tarafında çocuk dr önerisi olan varsa duymak çok isterim.Biz de 5. Gün götürdük, işitme testinden geçmemişti hem test olsun diye hastaneye gittik.
Ben de memnun kalmadım doktorundan. Sormadan hiç bir şeyini söylemiyor. Gerçi ilgileniyor ama eksik bilgi veriyor gibi geldi.
Başka doktor arayışındayım ben de.
Esenler, Bağcılar, Bahçelievler tarafında doktor önerisi olan varsa alabilirim.
Bağcılar medipol önerdi arkadaşım oranın da otoparkı sinir ediyor insanı. Pratik değil . Olmadı oraya götüreceğim.
Memede çatlak oluştu canım dün de hastane pompasıyla sağınca. Bir de şişti iyice, o sarı renkli süt iyice şişirmiş olabilir yapısı itibariyle kalın ya. Emzirmek yerine hafif tempoda sağsam da işe yarar mı? Şu an çok kötü acısı ve kanıyor emziremiyorum
5 günlükken mutlaka götür sarılığın en tehlikeli günü 5. günKızlar biz dün hastaneden çıkarken oranın çocuk druna randevu verdiler hemen, yarın için. 5. Gün oluyor yani. Ama benim o hastanede doğum yapma sebebim kistlerimde uzman kadın doğum uzmanları olmasıydı. Çocuk için orada devam etmek istemiyorum, emrivaki yapıp yarına randevu ayarladılar ama götürmeyeceğim. Hastanede ilk tetkikleri yapılmıştı, işitme testi vs. Şimdi ben illa yarın yani 5. Gün götüreyim mi kızı bir yere? Yoksa Pazartesi falan da götürsem olur mu? Siz kaçıncı gününde götürdünüz?
Kıyafetle mi tarttiar yoksa bezle mi canımMama vermedim hiç, anne sütü canım. Demek ki doyuyormuş.
5.gununde topuk kanı felan var alınmasi gereken.. Asm lerde ücretsiz hastaneleri bilmiyorum ama biz isitme testi topuk kanı ve bide elindem kan alındı onlara 430 mu ne vermiştik..Kızlar biz dün hastaneden çıkarken oranın çocuk druna randevu verdiler hemen, yarın için. 5. Gün oluyor yani. Ama benim o hastanede doğum yapma sebebim kistlerimde uzman kadın doğum uzmanları olmasıydı. Çocuk için orada devam etmek istemiyorum, emrivaki yapıp yarına randevu ayarladılar ama götürmeyeceğim. Hastanede ilk tetkikleri yapılmıştı, işitme testi vs. Şimdi ben illa yarın yani 5. Gün götüreyim mi kızı bir yere? Yoksa Pazartesi falan da götürsem olur mu? Siz kaçıncı gününde götürdünüz?
Ne kadar verdiniz canım mamayı vermişken 60 ccyle deneseydin keşke ne kadar içecek hepsini bitirecek mi görmüş olurdunMerhaba kızlar. Bebeyle uğraşmaktan buralara bakamaz oldumŞöyle hızlıca bir okudum herkesin ayrı bir derdi var. Allah bizlere sabır güç kuvvet versin bacılar. Ben de uyumayan bebek yapmışım Bugün kaç saat uyudum bilmiyorum. Benim oğlan beni iyice emziğe çevirdi. Emiyor gazını çıkarıyorum kakasını yapıyor alt değiştir yerine yatır acayip bir döngüye girdim. Bazen de üstüne işiyor Her gün makine çalışacak nerdeyse. Keşke kız doğuraydım diyorum Neyse saatlerce o kadar emek veriyorum yine gözler fıldır fıldır. Sanırım tembel bir bebek. Süt var ama yalandan emiyor gibi. Kayınvalidem de tepemde bu çocuk aç ondan uyumuyor diyip duruyor. Mama verelim diye tutturdu. İyi ver madem dedim artık dayanamayıp. Çocuk mamayı yalayıp yuttu yine uyumadı Dedim demek ki açlıkla alakası yokmuş. Mama vermiycem artık. Zaten günde en az 3 kere kaka yapıyor. Doymasa yapmazdı herhalde. Off anne olmak çok zormuş
Eger kontrol muayenesi ise bence gotur bi gormus olursn belki de memnun kalirsin. Bize de 5. Gune randevu verdiler kontroldu para vermedikKızlar biz dün hastaneden çıkarken oranın çocuk druna randevu verdiler hemen, yarın için. 5. Gün oluyor yani. Ama benim o hastanede doğum yapma sebebim kistlerimde uzman kadın doğum uzmanları olmasıydı. Çocuk için orada devam etmek istemiyorum, emrivaki yapıp yarına randevu ayarladılar ama götürmeyeceğim. Hastanede ilk tetkikleri yapılmıştı, işitme testi vs. Şimdi ben illa yarın yani 5. Gün götüreyim mi kızı bir yere? Yoksa Pazartesi falan da götürsem olur mu? Siz kaçıncı gününde götürdünüz?
Sade emiyorsa 6 aya kadar gerek yok ama mama verirseniz su verin diyende var vermeyin diyendeMerhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyorsor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor
5 günlükken mutlaka götür sarılığın en tehlikeli günü 5. gün
Kızlar çok sağolun götüreyim yarın o zaman sarılık için. İyi ki varsınız ya çok sağolun gerçekten ilk bebek tam bir acemilik.
Vermiyorum canım arada mama vermeme rağmenMerhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyorsor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor
Hastane de tartıldı bez ve zıbını vardı. Bezini de zart zort muayeneden sonra doldurduKıyafetle mi tarttiar yoksa bezle mi canım
Ona dikkat etmek lazım asm lerde kıyafetle tarttirmayin yapabiliyosaniz soyun hemenhastanelerde zaten soyuyo doktorlar bezle tartilmasi lazım
Kıyafet 300 grama kadar fark ettirebilir bide bez boş olmaso gerekiyor
Kalbindeki ufurum bebeklerde oluyo canım zamanla geçiyor tabi doktor kontrolünde olman gerekir.
Bahcelievlerde calislar caddesinde dr kurtulus hallac varmis kendi muayenehanesi. Fiyat fln bilmiorm ama yakin bi arkadasim ve annemn bi komsusu oraya gidiolar cok memnunlar yakin olsaydi ben de oraya gidicektimBiz de 5. Gün götürdük, işitme testinden geçmemişti hem test olsun diye hastaneye gittik.
Ben de memnun kalmadım doktorundan. Sormadan hiç bir şeyini söylemiyor. Gerçi ilgileniyor ama eksik bilgi veriyor gibi geldi.
Başka doktor arayışındayım ben de.
Esenler, Bağcılar, Bahçelievler tarafında doktor önerisi olan varsa alabilirim.
Bağcılar medipol önerdi arkadaşım oranın da otoparkı sinir ediyor insanı. Pratik değil . Olmadı oraya götüreceğim.
Iyi canım maşallah güzel almış kilo hiç dert etme doyuyor mu doymuyor mu diye aynen devamHastane de tartıldı bez ve zıbını vardı. Bezini de zart zort muayeneden sonra doldurduYarın götüreceğim, profesör doktora randevu aldım
5. Günü götürdüm doğum yaptığım hastaneye, benimde doğum doktorumla kontrolüm vardı. Bence götür şimdi sonra değiştirirsin, doğum yaptığım için kontrol sayıldı ücret almadılar. Bende çocuk doktorumu değiştireceğim.Kızlar biz dün hastaneden çıkarken oranın çocuk druna randevu verdiler hemen, yarın için. 5. Gün oluyor yani. Ama benim o hastanede doğum yapma sebebim kistlerimde uzman kadın doğum uzmanları olmasıydı. Çocuk için orada devam etmek istemiyorum, emrivaki yapıp yarına randevu ayarladılar ama götürmeyeceğim. Hastanede ilk tetkikleri yapılmıştı, işitme testi vs. Şimdi ben illa yarın yani 5. Gün götüreyim mi kızı bir yere? Yoksa Pazartesi falan da götürsem olur mu? Siz kaçıncı gününde götürdünüz?
5.gununde topuk kanı felan var alınmasi gereken.. Asm lerde ücretsiz hastaneleri bilmiyorum ama biz isitme testi topuk kanı ve bide elindem kan alındı onlara 430 mu ne vermiştik..
Bi yere kontrole gitmen lazım tabi ki hemde kilosuna bakacaklar çocuk doktoruna götürürsen en iyisi o olur..
Gittiğin yere götür bence takip ordaysa şu günler geçsin sonra değisim yaparsın
Tamamdır kızlar, benim bu hastane eve biraz uzak bir de hastane paragöz. Sadece dr randevusu 450, doç ya da prof falan da değil uzman dr. O yüzden dediğiniz gibi yapıp yakın bir hastaneye alıyorum hemen yarına, hepiniz çok sağolun.Eger kontrol muayenesi ise bence gotur bi gormus olursn belki de memnun kalirsin. Bize de 5. Gune randevu verdiler kontroldu para vermedik
Günde sadece 1 kez mama veriyorum emziriyorum bundan sonrada mamayı kesicem kilo alımı güzel çünküSade emiyorsa 6 aya kadar gerek yok ama mama verirseniz su verin diyende var vermeyin diyende
Biraz sarılığı kalmış üfürükle ilgili olabilir dedi. Bu sarılık niye bu kadar uzadı ki acabaIyi canım maşallah güzel almış kilo hiç dert etme doyuyor mu doymuyor mu diye aynen devam
ben bayağadır yıkıyorumda ama tam açılmıyorcnm gobegi dustuyse sicacik bir banyo da yaptirabilirsin. hapsuruyorlar o zaman veya suyla birlikte yumusayip cikiyor. Benim kizimin gobek yeni dustu yarin doktora sorup ilk banyosunu yaptiricam onun da bir tarafi tikandi kurulukta ben oda nemlendiricisini calistirdim
Hayır sakın su vermeyinMerhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyorsor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?