2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnşallah içine sinecek dr bulursun canım, ben de Üsküdar/Ümraniye/Ataşehir tarafında çocuk dr önerisi olan varsa duymak çok isterim.

5 günlükken mutlaka götür sarılığın en tehlikeli günü 5. gün

Merhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyor sor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor

Mama vermedim hiç, anne sütü canım. Demek ki doyuyormuş.
Kıyafetle mi tarttiar yoksa bezle mi canım
Ona dikkat etmek lazım asm lerde kıyafetle tarttirmayin yapabiliyosaniz soyun hemen hastanelerde zaten soyuyo doktorlar bezle tartilmasi lazım
Kıyafet 300 grama kadar fark ettirebilir bide bez boş olmaso gerekiyor
Kalbindeki ufurum bebeklerde oluyo canım zamanla geçiyor tabi doktor kontrolünde olman gerekir.

5.gununde topuk kanı felan var alınmasi gereken.. Asm lerde ücretsiz hastaneleri bilmiyorum ama biz isitme testi topuk kanı ve bide elindem kan alındı onlara 430 mu ne vermiştik..
Bi yere kontrole gitmen lazım tabi ki hemde kilosuna bakacaklar çocuk doktoruna götürürsen en iyisi o olur..
Gittiğin yere götür bence takip ordaysa şu günler geçsin sonra değisim yaparsın

Ne kadar verdiniz canım mamayı vermişken 60 ccyle deneseydin keşke ne kadar içecek hepsini bitirecek mi görmüş olurdun

Eger kontrol muayenesi ise bence gotur bi gormus olursn belki de memnun kalirsin. Bize de 5. Gune randevu verdiler kontroldu para vermedik

Hastane de tartıldı bez ve zıbını vardı. Bezini de zart zort muayeneden sonra doldurdu Yarın götüreceğim, profesör doktora randevu aldım

Bahcelievlerde calislar caddesinde dr kurtulus hallac varmis kendi muayenehanesi. Fiyat fln bilmiorm ama yakin bi arkadasim ve annemn bi komsusu oraya gidiolar cok memnunlar yakin olsaydi ben de oraya gidicektim

5. Günü götürdüm doğum yaptığım hastaneye, benimde doğum doktorumla kontrolüm vardı. Bence götür şimdi sonra değiştirirsin, doğum yaptığım için kontrol sayıldı ücret almadılar. Bende çocuk doktorumu değiştireceğim.

Eger kontrol muayenesi ise bence gotur bi gormus olursn belki de memnun kalirsin. Bize de 5. Gune randevu verdiler kontroldu para vermedik
Tamamdır kızlar, benim bu hastane eve biraz uzak bir de hastane paragöz. Sadece dr randevusu 450, doç ya da prof falan da değil uzman dr. O yüzden dediğiniz gibi yapıp yakın bir hastaneye alıyorum hemen yarına, hepiniz çok sağolun.

ben bayağadır yıkıyorumda ama tam açılmıyor artık serum fizyolojik sıkıyorum bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…