2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İlk kontrolü doğum yaptığın hastanenin doktoru yapması gerek ,doğuma girdiği içinn bebeği iyi taniyor.1.Ay gidersin istediğin yere bende öyle yapacam.Ayrica bebek için ücret ödemeyeceksin hastaneye
Merhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyor sor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor

Anam bu analara kalsa sıcak tarhana çorbası bile verecekler benim annem de su ver diyor süt zaten su diyorum ama yok bende vermedim ama bir gün çok emdi ardından hıçkırmaya başladı tekrar meme versem kusacak 2-3 damla su verdim hıçkırık geçsin diye geçti

Ne kadar verdiniz canım mamayı vermişken 60 ccyle deneseydin keşke ne kadar içecek hepsini bitirecek mi görmüş olurdun
30 cc verdik ama 60 versem onu da içerdi bence. Aslında süt yok değil sütü boşaltamıyor. Ya da tembelliğinden uğraşmak istemiyor bilmiyorum Normalde mama vermiyoruz. Sarılıktan dolayı nadiren vermiştik.

Merhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyor sor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor
suya ihtiyacı yok ama günde bikaç çay kaşığı su ver diyen dr de var sen bilirsin
ben vermiyorum mesela

Bir damla saf zeytinyağı verdim ve ılık havluyu karnına koyup masaj yaptım iyi geldi ama kesin çözüm değil yine kabız oluyor malesef

Kızlar hastaneden çıktım şimdi Nst de sıfır sancı çıktı. Bebeğin kalp atışları iyi . Her şey yolunda. Doktor pazartesi günü çağırdı o günde dogurmaszam Çarşamba günü çağırdı o günde gelmezse dogurtacakmiş . Bu arada 3600 olmuş bebek biraz tırstım nasıl dogururum diye .

Asa ben yazmışım sanki baştan sona

Bir damla saf zeytinyağı verdim ve ılık havluyu karnına koyup masaj yaptım iyi geldi ama kesin çözüm değil yine kabız oluyor malesef
Gercekten cok yoruldum yapamayip sancilanmasa yine sikinti yok ama kivraniyo yavrum mecbur bisey yapmak zorunda kaliyorum gaz damlasimi alsam acaba ise yarar mi cok pahalilar ama

Hangi damla

Bahcelievlerde calislar caddesinde dr kurtulus hallac varmis kendi muayenehanesi. Fiyat fln bilmiorm ama yakin bi arkadasim ve annemn bi komsusu oraya gidiolar cok memnunlar yakin olsaydi ben de oraya gidicektim

Hamileliğimde hastaneye gitmedim çok rahat ettim.
Ama çocukla zor olur mu? örneğin kalça ultrasonu çekilecek, aşı yapılacak. doktora ayrı hem de tetkikler için çocuğu hastaneye taşımak zor olur mu? Onun ayrımını yapamadım. İki ayrı iş olacak çocuk yorulacak gibi geldi.

Yok cnm vermedim. Bizimki öksürüyor annemde az ıhlamur damlatalım dedi ama ben ona da cesaret edemedim

Canim bahcelievler medipolde ozlem hanimin methini duydum ama biraz tuzlu muayenesi bi bak istersen

Kizlar selam. Bugun ilk kez mama vermedim. Gece meme emen cocuk uyuyorsa demekki hakkaten doyuyor diye dusunup ya allah dedim ilk mamayi sabah 11 de verdim dayanamadim. Neredeyse hepsini kustu... Sonra biraz emzirdim 2 ye kadar uyudu 2 de bi basladim emzirmeye daha yebi daldi uykuya yiyo yiyo doymuyor sanki surekli emmek istiyor bilemedim hata mi ediyorum kilosu guzel bide zayiflatirim çocuğu ac birakip die endise dustu icime. Ama bu sefer doymayan cocuk gece de doymaz dimi gerci cogu gece emzik gibi kullaniyor beni ama direniuorum gece mama vermemek icin evin isi buyugun yemegi aksam yemegi derken helak haldeyim.

Gercekten cok yoruldum yapamayip sancilanmasa yine sikinti yok ama kivraniyo yavrum mecbur bisey yapmak zorunda kaliyorum gaz damlasimi alsam acaba ise yarar mi cok pahalilar ama
Canım bız dun dr a gittik 2 haftalık bebekte gaz olmaz ac oldugu ıcın agglıyordur damla kullanmayın dedı nurse Harveys almıstık kiraz cekırdegı kemer ve patik aldık neyse sonra laızm olacak illaki.
Mama basladı dr ağlaması dahha azaldı ama yıne de kaka yapana kadarr gaz cıkarana kadarr parcalıyor yavrum.
Gaz damlasının aman aman faydasını gormedım kiraz cekırdegı rahatlattı ama keske sıcak Havlu deneseymişim bır suru para vermeden once

Ay evet biogia aldik ilk biraz ziyan ettim esim dalga gecio ziyan etme bit kadar seye dunyanin parasini verdim hersey ates pahasi olmus

Canim doydugunu anliyorum sutum geliyo kendi isteyerek birakiyo memeyi ac degil yani ayaklarini karnina cekip duruyo kaka yaptimi rahatliyo uyuyo yoksa zehir oluyo

Arkadaşlar herkese selam, 2 gün önce sezaryen doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükür benim gibi bu yollardan geçen arkadaşlarıma sorularım var yardımcı olursanız sevinirim . Bebeğim çok şükür emiyor ama uyandırmakta çok zorluk çekiyorum acaba açlıktan kan şekeri mi düştü diyorum ama aç olsa da uyumazdı heralde diyorum. İkincisi de kakası kına rengi ve baya sıvı sanırım normal bu durum internette okuduğuma göre ama sizde kaç gün sürmüştü ya da olmuş muydu onu merak ettim. Bi de kakası tamam yapıyor ama çişini çok yapmıyor sanki bu doymuyor mu düşüncesi hep aklımda. Uzun oldu ama cevaplandırırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…