- 10 Nisan 2021
- 184
- 147
- 53
- 28
Nasil gecicek pekiYok ya benimki gene parcaliyor doktor dedi die aldik cok iyi diyemem ama kotude diyemem
Uyuyorsa neden aç kalsın ki. Bence doyuyordur. Kaç öğün mama veriyordun.Kizlar selam. Bugun ilk kez mama vermedim. Gece meme emen cocuk uyuyorsa demekki hakkaten doyuyor diye dusunup ya allah dedim ilk mamayi sabah 11 de verdim dayanamadim. Neredeyse hepsini kustu... Sonra biraz emzirdim 2 ye kadar uyudu 2 de bi basladim emzirmeye daha yebi daldi uykuya yiyo yiyo doymuyor sanki surekli emmek istiyor bilemedim hata mi ediyorum kilosu guzel bide zayiflatirim çocuğu ac birakip die endise dustu icime. Ama bu sefer doymayan cocuk gece de doymaz dimigerci cogu gece emzik gibi kullaniyor beni ama direniuorum gece mama vermemek icin evin isi buyugun yemegi aksam yemegi derken helak haldeyim.
Valla bütün dr lar farklı bir şey söylüyor bizimkide doyduğu halde bazen çok ağlıyor dr sordum gaz sancıları başlamıştır dedi bazı bebeklerde erken başlayabiliyormuş.Canım bız dun dr a gittik 2 haftalık bebekte gaz olmaz ac oldugu ıcın agglıyordur damla kullanmayın dedı nurse Harveys almıstık kiraz cekırdegı kemer ve patik aldık neyse sonra laızm olacak illaki.
Mama basladı dr ağlaması dahha azaldı ama yıne de kaka yapana kadarr gaz cıkarana kadarr parcalıyor yavrum.
Gaz damlasının aman aman faydasını gormedım kiraz cekırdegı rahatlattı ama keske sıcak Havlu deneseymişim bır suru para vermeden once
Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsünArkadaşlar herkese selam, 2 gün önce sezaryen doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükürbenim gibi bu yollardan geçen arkadaşlarıma sorularım var yardımcı olursanız sevinirim . Bebeğim çok şükür emiyor ama uyandırmakta çok zorluk çekiyorum acaba açlıktan kan şekeri mi düştü diyorum ama aç olsa da uyumazdı heralde diyorum. İkincisi de kakası kına rengi ve baya sıvı sanırım normal bu durum internette okuduğuma göre ama sizde kaç gün sürmüştü ya da olmuş muydu onu merak ettim. Bi de kakası tamam yapıyor ama çişini çok yapmıyor sanki bu doymuyor mu düşüncesi hep aklımda. Uzun oldu ama cevaplandırırsanız çok sevinirim
Bizdede çok gaz var çözüm olarak sürekli petekte havlu ve kuşak bulunduruyorm altını değiştiğimde belini sarıp havluya koyuyorum masaj yapıp gaz çıkarıyorum 1 saat filan sürüyor kabızlık içinde zeytinyağı bir damla içitiyorum. Gaz damla alışkanlık yapıyor diye düşünmedim daha geçeçek bunu düşünün ve benimde aşırı çaresiz kaldığım zamanlar oluyor bebeğime üzülüyorum ama geçecek iyi düşünün duygu durumdan çok etkileniyorlar bebekler Stresliyseniz bebekte stresli oluyor gaz sancısı esnasında sakin kalırsanız daha çabuk geçecektirGercekten cok yoruldum yapamayip sancilanmasa yine sikinti yok ama kivraniyo yavrum mecbur bisey yapmak zorunda kaliyorum gaz damlasimi alsam acaba ise yarar mi cok pahalilar ama
Valla bütün dr lar farklı bir şey söylüyor bizimkide doyduğu halde bazen çok ağlıyor dr sordum gaz sancıları başlamıştır dedi bazı bebeklerde erken başlayabiliyormuş.
Bende bugün gittim doktora aynı senin gibi sıfır sancı acilmada 1parmak dedi benimde pazartesi çağırdı kilosuda 3600dedi aynıyız senle ogunde muayene etcek yine böyleyse Çarşamba alırız artık dedi suniyleKızlar hastaneden çıktım şimdi Nst de sıfır sancı çıktı. Bebeğin kalp atışları iyi . Her şey yolunda. Doktor pazartesi günü çağırdı o günde dogurmaszam Çarşamba günü çağırdı o günde gelmezse dogurtacakmiş . Bu arada 3600 olmuş bebek biraz tırstım nasıl dogururum diye .
Gunduz 12 den gece 11 e kadar mama veriordum 2 max 3 saatte bir full mama veriyordum. Yani ortalama 5 kezUyuyorsa neden aç kalsın ki. Bence doyuyordur. Kaç öğün mama veriyordun.
Neye göre doymadığını düşünüyorsun çok mu ağlıyor.
Ben de bazen doymadığını düşünüyorum ama emiyorda 8/10 tane bezi var. Yarısı kakalı. Ağladığında insan çaresiz kalıyor
Gunduz 12 den gece 11 e kadar mama veriordum 2 max 3 saatte bir full mama veriyordum. Yani ortalama 5 kez
Uyumuyor suan gunduz 2 den beri ayakta koyuyorum memeye gece lok lok emen bebek sadece uyuyor memede aktif emmiyor yutkunma sesi yok gunduz arada cok nadir yutkunuyor 6 da mama verdim dayanamadim ustune emdi simdi daldi diorum ama ne kadar uyur bilmiyorum vezini takip edicem bugun 1 kere kaka yapti suan cisli biraz ama degismedim hazir uyumusken costurmiyim dedim elimde baktim disardan cis varmi die
Bana da gaz damlası diye verdi bunu. 1 hafta kullandım işe yaramadı gibi geldi bıraktım. D vitamini de mi var içinde, D vitamini için ayrı damla veriyorum çünkü. Sormayı unuttum doktoraBio gaia gaz damlasi degil ki probiotik. Icinde birsuru mikroorganizma var. Zaman icinde iyi gelecek bagirsaklarina.
Canım hayırlı olsun saglıkla buyut... 4 gun surdu bızım kına rengı sonra yeşile sonra da sarıya döndü. Benımkı dde kaka cok yapmasına ragmen pek çiş yapmıyordu sarılık varsa çişle atması lazımmış. Beslenmedıgı ıcın çiş yapmıyor demıstı dr bana. Sen de danış istersenArkadaşlar herkese selam, 2 gün önce sezaryen doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükürbenim gibi bu yollardan geçen arkadaşlarıma sorularım var yardımcı olursanız sevinirim . Bebeğim çok şükür emiyor ama uyandırmakta çok zorluk çekiyorum acaba açlıktan kan şekeri mi düştü diyorum ama aç olsa da uyumazdı heralde diyorum. İkincisi de kakası kına rengi ve baya sıvı sanırım normal bu durum internette okuduğuma göre ama sizde kaç gün sürmüştü ya da olmuş muydu onu merak ettim. Bi de kakası tamam yapıyor ama çişini çok yapmıyor sanki bu doymuyor mu düşüncesi hep aklımda. Uzun oldu ama cevaplandırırsanız çok sevinirim
3 4 aydan once gecmes diolar walaNasil gecicek peki
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun 21.00 de hastaneye girdik 23.47 de normal doğumla doğdu minnakım….Allahım ne güzel bir duyguymuş yeniden aşık oldum şükürler olsun bu duyguyu bize yaşatana şükürler olsun…
Ben de sütüme cok guvenıyordum ama dogum kılosundan 400 gr dustugunu gorunce cok uzuldum. Uyumuyor kıvranıp duruyor yazık doymayınca huzursuz oluyorlar napayım ben de mamaya basladım dün. Humana cay aldım faydası olur ınsallah sindi iyice gıguslerım sureklı memede uyuyorKızlar benim oğlan aç kalıyor ondan uyumuyor artık emin oldumİki memeyi de emdi. Emdikten sonra ikisini de sağdım süt falan kalmamış. 3 saat meme uyku döngüsünde uğraştım. En sonunda 60 cc mama hazırladım hepsini bitirdi. Şimdi biraz sakinleşti. Mental olarak çökmüş durumdayım. Ağlamak istiyorum sinirlerim çok bozuldu
VerdiBana da gaz damlası diye verdi bunu. 1 hafta kullandım işe yaramadı gibi geldi bıraktım. D vitamini de mi var içinde, D vitamini için ayrı damla veriyorum çünkü. Sormayı unuttum doktora
Saglikla gule gule buyutKızlar bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun 21.00 de hastaneye girdik 23.47 de normal doğumla doğdu minnakım….Allahım ne güzel bir duyguymuş yeniden aşık oldum şükürler olsun bu duyguyu bize yaşatana şükürler olsun…
Merhaba cnm tebrik ederim saglikla buyusun insallahArkadaşlar herkese selam, 2 gün önce sezaryen doğumla kızımı kucağıma aldım çok şükürbenim gibi bu yollardan geçen arkadaşlarıma sorularım var yardımcı olursanız sevinirim . Bebeğim çok şükür emiyor ama uyandırmakta çok zorluk çekiyorum acaba açlıktan kan şekeri mi düştü diyorum ama aç olsa da uyumazdı heralde diyorum. İkincisi de kakası kına rengi ve baya sıvı sanırım normal bu durum internette okuduğuma göre ama sizde kaç gün sürmüştü ya da olmuş muydu onu merak ettim. Bi de kakası tamam yapıyor ama çişini çok yapmıyor sanki bu doymuyor mu düşüncesi hep aklımda. Uzun oldu ama cevaplandırırsanız çok sevinirim
Duzenli kullaniyorum zaten.Bio gaia gaz damlasi degil ki probiotik. Icinde birsuru mikroorganizma var. Zaman icinde iyi gelecek bagirsaklarina.
İnşallah kendi gelirBende bugün gittim doktora aynı senin gibi sıfır sancı acilmada 1parmak dedi benimde pazartesi çağırdı kilosuda 3600dedi aynıyız senle ogunde muayene etcek yine böyleyse Çarşamba alırız artık dedi suniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?