2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Uyuyorsa neden aç kalsın ki. Bence doyuyordur. Kaç öğün mama veriyordun.
Neye göre doymadığını düşünüyorsun çok mu ağlıyor.
Ben de bazen doymadığını düşünüyorum ama emiyorda 8/10 tane bezi var. Yarısı kakalı. Ağladığında insan çaresiz kalıyor

Valla bütün dr lar farklı bir şey söylüyor bizimkide doyduğu halde bazen çok ağlıyor dr sordum gaz sancıları başlamıştır dedi bazı bebeklerde erken başlayabiliyormuş.

Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün İlk günler uyanmıyorsa bu tok olduğunu göstermiyor malesef aksine açlıktan şekerleri düştüğü için uyanamıyordur. Mutlaka 1.5-2 saatte uyanırıp emzir hatta mama takviyesi bile yapabilirsin. Çünkü sarılığı yükseliyor bu durum da. Zaten düzgün beslenirse de çişi de güzel yapar. Sarılık değeri de düşer.

Gercekten cok yoruldum yapamayip sancilanmasa yine sikinti yok ama kivraniyo yavrum mecbur bisey yapmak zorunda kaliyorum gaz damlasimi alsam acaba ise yarar mi cok pahalilar ama
Bizdede çok gaz var çözüm olarak sürekli petekte havlu ve kuşak bulunduruyorm altını değiştiğimde belini sarıp havluya koyuyorum masaj yapıp gaz çıkarıyorum 1 saat filan sürüyor kabızlık içinde zeytinyağı bir damla içitiyorum. Gaz damla alışkanlık yapıyor diye düşünmedim daha geçeçek bunu düşünün ve benimde aşırı çaresiz kaldığım zamanlar oluyor bebeğime üzülüyorum ama geçecek iyi düşünün duygu durumdan çok etkileniyorlar bebekler Stresliyseniz bebekte stresli oluyor gaz sancısı esnasında sakin kalırsanız daha çabuk geçecektir

Valla bütün dr lar farklı bir şey söylüyor bizimkide doyduğu halde bazen çok ağlıyor dr sordum gaz sancıları başlamıştır dedi bazı bebeklerde erken başlayabiliyormuş.

Bence de gaz oluyor doğduğundan beri büyük adam gibi devamlı alttan gaz çıkarıyor. Gaz çıkararak tuvaletini yapıyor.

Bende bugün gittim doktora aynı senin gibi sıfır sancı acilmada 1parmak dedi benimde pazartesi çağırdı kilosuda 3600dedi aynıyız senle ogunde muayene etcek yine böyleyse Çarşamba alırız artık dedi suniyle

Gunduz 12 den gece 11 e kadar mama veriordum 2 max 3 saatte bir full mama veriyordum. Yani ortalama 5 kez
Uyumuyor suan gunduz 2 den beri ayakta koyuyorum memeye gece lok lok emen bebek sadece uyuyor memede aktif emmiyor yutkunma sesi yok gunduz arada cok nadir yutkunuyor 6 da mama verdim dayanamadim ustune emdi simdi daldi diorum ama ne kadar uyur bilmiyorum vezini takip edicem bugun 1 kere kaka yapti suan cisli biraz ama degismedim hazir uyumusken costurmiyim dedim elimde baktim disardan cis varmi die

Fazla değil mi bebeğini sen bilirsin gerçi. Memede benimki de uyuyor ama az da olsa aldığını düşünüyorum. Gece dediğin gibi memeyi sömüren çocuk gündüz emmiyor emzik yapıyor ağzına. Bazen çok ağlarsa 1 kere takviye ediyorum.
Biz dün akşam 7 de yıkadık. Çok rahat ettik . 3-4 saatte bir kendiliğinden uyandı. Bugün de uyansın yıkayacağız. İnşallah yine aynısı olur nazar değdirmiyim çocuğuma.

Gündüz emzik yapıyor beni fenalık geldi bana da.

Bio gaia gaz damlasi degil ki probiotik. Icinde birsuru mikroorganizma var. Zaman icinde iyi gelecek bagirsaklarina.
Bana da gaz damlası diye verdi bunu. 1 hafta kullandım işe yaramadı gibi geldi bıraktım. D vitamini de mi var içinde, D vitamini için ayrı damla veriyorum çünkü. Sormayı unuttum doktora

Kızlar benim oğlan aç kalıyor ondan uyumuyor artık emin oldum İki memeyi de emdi. Emdikten sonra ikisini de sağdım süt falan kalmamış. 3 saat meme uyku döngüsünde uğraştım. En sonunda 60 cc mama hazırladım hepsini bitirdi. Şimdi biraz sakinleşti. Mental olarak çökmüş durumdayım. Ağlamak istiyorum sinirlerim çok bozuldu

Canım hayırlı olsun saglıkla buyut... 4 gun surdu bızım kına rengı sonra yeşile sonra da sarıya döndü. Benımkı dde kaka cok yapmasına ragmen pek çiş yapmıyordu sarılık varsa çişle atması lazımmış. Beslenmedıgı ıcın çiş yapmıyor demıstı dr bana. Sen de danış istersen

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Ben de sütüme cok guvenıyordum ama dogum kılosundan 400 gr dustugunu gorunce cok uzuldum. Uyumuyor kıvranıp duruyor yazık doymayınca huzursuz oluyorlar napayım ben de mamaya basladım dün. Humana cay aldım faydası olur ınsallah sindi iyice gıguslerım sureklı memede uyuyor

D vitaminini doktor ayri verdi benimkine
Bana da gaz damlası diye verdi bunu. 1 hafta kullandım işe yaramadı gibi geldi bıraktım. D vitamini de mi var içinde, D vitamini için ayrı damla veriyorum çünkü. Sormayı unuttum doktora
Verdi

Merhaba cnm tebrik ederim saglikla buyusun insallah
Ilk gunler kakasi mekonyum oldugu icin siyah yesil zift gbi bi kaka olur
Ilk gunler cis cok yapmiyolarmis 2 3 gun icinde basliyo

İnşallah kendi gelir Sanırım sadece ikimiz kaldık . Hayırlısı ile çok zorlamadan gelsin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…