2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sezeryan ne kadar zormus aman Allahım
Cok ağrım var kızlar ya
Normal mi
Tam olarak ne zaman iyilesme emareleri gösteriliyor
10 günde eski haline dönersin canım hiç merak etme. Ama ilk 10 gün kendini zorlama. İş yapmaya çalışma. Sadece emzir dinlen. Kremleri ilaçları ihmal etme. Ağrın varsa parol iç o çok iyi geldi bana.

:) Sansima hep boyle fazla gercekci doktorlar denkgeliyo. her bebek gazlidir, zamanla gecer dedi. ilac damla hicbisi yok. Heveslerim hep kursagimda kaliyo:)
Canım kardeşimin kızı doğduğunda başladı gaz sancıları almadığı damla kalmadı en pahalısından en ucuzuna kadar denedi hatta ikisini birden verdiği oldu öyle gazı vardık bebek kasılıp kalıyordu Bi keresinde kasılmasından gözleri falan kaydı doktor iki gün hastanede yatırdı epilepsi şüphesiyle, tek çareyi masajda buldular hem gazını hem kakasını 4ay masaj yaparak yaptırdılar

dün akşam oğlum aşırı gazlandı yeni okuyabildim burayı 4-6 hafta arası en zor zamanlarmış tam da oradayım
dün akşam tam uyudu çığlık atarak uyanıyor
1 saat nerdeyse gaz masajı yaptım en sonunda 7-8 kere büyük büyük gaz çıkardı sonra bayıldı kaldı çocuğum gaz için kimyon çayı içiyorum ayağına sıcak su torbası koydum karnına gaz giderici kemer ısıtıp koydum bugün daha rahat etti çocuğum. erkekler gerçekten daha gazlıymış kızım da çok gazlıydı

bu arafa dün hastaneye gittim tiroitim hala çook aşırı düşük ilacı bıkarktım
oğlumun kardiyoloji oontrolünde açıklık kapanmamış 6 ay sonra tekrar bakılcak kalbine
benim düşmeyen dikişimi dr çekip aldı çok şükür kasılıp durmuyo artık ip

Kızlar bugün bebişimin göbek kordonu düştü ama hafif kan var orada bir şey yapmam gerekir mi? Diğer iki çocuğumda olmamıştı o yüzden bilemedim

Hastanede ağrı çekmedim ben de. Eve gelince oldu olanlar. Hala acısı geçmiş değil bebeği emzirirken ayaklarıyla tepiniyor elimden atasım geliyor. Geçmedi hala acısı.

Bende bugün kızımı götürdüm profesör doktora. Açıklık kapanmamış normal de doğduktan kısa zaman sonra kapanırmış. Kapanmasa da sıkıntı değilmiş ama %95 kapanır dedi. Onu sıkıntı yapma. Benim kızımda 2. Delik daha gördü 1 sene sonra kapanmamışsa cerrahi müdahale olacak. Kapanır dedi ama bakalım, enfeksiyon vs kapmaması lazım dikkat etmeliyiz çok.

Hepimizin tek sorunu gaz çocuk bi huzurla uyuyamadı
Gaz sancılarınız ne zaman başladı kızlar ? Benim oğlanın pek ağlama huyu yok ama uykusunda deli gibi ıkındığı oluyor. Ondan sonra patır patır bir ses bir sürü kaka Bu gazlı olduğunu mu gösterir yoksa sizin bebelerin durumu daha mı farklı ?

Kızlar sizdede doğumdan sonra bi depresif hal varmı ben sürekli ağlama modundayım hiç mutlu değilim emzirememenin verdiği yetemiyorum hisside var biraz
Ooo olmaz mı bacım aramıza hoş geldin ben ilk 3 gün intihar etmeyi bile düşündüm Kaç kere ağlama krizine girdim unuttum. Bundan sonra hayatım böyle mi olacak ben ne yapacağım benden anne olmazmış keşke ölsem düşünceleri. Bunlar çok normal canım merak etme. Lohusalık depresyonu işte zamanla atlatacağız Ben bir gün iyi olsam bir gün ruh gibiyim ama bugünler de geçecek güzel günler yakın

Aynı düşünceler fazlası var eksiği yok inşallah biraz dışarı çıkmak istiyorum bebemi kime bırakıyım sağolsun annem 5.günde gitti ona güvenip doğurmadım ama kendisi benden bakım bekliyor yaşıda daha 50 öyle yaşlı falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…