2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sen şimdi evde tek misin? Aynı şehirdeyseniz söyle gelsin Bi gün canım sende çık bi hava al.. Havalar biraz daha sıcak olsa bebeğinle çık diyecemde tek çıksan daha iyi nefes almış olursun
Aynı şehirdeyiz de alışsın diyormuş aman gelmesin bugünlerde geçer inşallah. Burda çok kar var biraz kalksın bebişimle çıkarım bende

Kızlar sizdede doğumdan sonra bi depresif hal varmı ben sürekli ağlama modundayım hiç mutlu değilim emzirememenin verdiği yetemiyorum hisside var biraz
İnan o depresif hal hepimizde var ben şimdi ağladım sinriden atak zamanı dün geceden beri uyumadı onun stresinden bende etkileniyorum ağlıyorsun cnm olağan şeyler zamanla oturacak herşey sütun mu gelmiyor emziriyorum demissin

İlk çocuğu olanlar o kadar aynıyız ki anlatamam ben evime gitmiştim 3 gün kaldım evde çocuğa banyo yaptırmak için anneme getirdik aramız arabayla 15 dakika falan banyodan sonra biraz ağrı hissettim bir baktım dikişin sol köşesinden iltihap çıkıyor birazda şişmişti. Hemen gittim doktora baktı çok zorlamissin dedi ki gerçekten zorladım ev işi bebek bakımı yemek derken 3 günüm kâbus gibiydi şimdi pansuman yapıyorum 3 gündür. Kendim ve bebeğim için annemin evi daha rahat aslında sobalı ev ısınıyor annem bebekle ilgilenirken ben dinlenebiliyorum ama eşim anlamıyor. Ayakta görünce iyiyim sanıyor. Eve gidincede eşimin ailesi akşamlamaya geliyorlar kafalarına göre müsait miyim uykum var mı önemli değil. Tam çocuğun uyuduğu saatlerde uyuyup dinlenecegim saatlerde geliyorlar mecburen oturuyorum çay kahve servisi pasta servisi derken bütün akşamım yalan oluyor . Şimdi eşim de annemlerde olduğum için Tripli bana her dakika ne zaman geleceksiniz diyor. Ne yapacam bilmiyorum.

Vallahi ya altına imza atarım
Sezeryan isteyerek yapılacak bisey degilmis
Ben bu kadar ağrılı oldugunu tahmin etmedigim halde asla istemiyordum
Hatta buraya da yzdım galiba son gunler
Sezeryan olurum
Korkusu sarmıştı beni
Sezeryana alınırken beni kesmeyin sezeryana almayın diye bağırıyordum düşün
Cok kötü ya şöyle dimdik yuruyemiyorsun kac gun oldu
Annemde gidiyor
Ben napcam
Bilmiyorum yarından sonra
Bu arada bana kum
Torbasina ihtiyac duyulmadığı icin koyulmamış
Ben gazimî 2 gun sonra cikardim
Normal dogum cok konforlu sezwryanin yaninda
Bu yaziyi okuyan henuz dogum
Yapmamis bacimsu
Herhangi bi sıkıntın yoksa isteme
Sezeryan sıkıntı

Kızlaarr biz işitme testinden geçtik çok şükür demekki doğar doğmaz yapılmamalıymıs bu test boşuna gerginlik yaratıyorlar
Cok sukur knkim masallah beybiye
Bizde dun yaptırdık gectik şükür
Verdigi kilonun birazini almışız 90 gr kalmış dogum
Kilosuna gelmesine

Bnm gaz sorunum hic olmadi 6 saat sonra yemek yiyebilirsin dediler anam getirdiler igrenc bir corba tobe estf corba demeye sahit lazim bide komposto dedim baslarim boyle ise soledim doner ekmek afiyetle yedim sonra hastanede biskuvi hosaf verildi asla yemedim direk normal yemek yedim wc yede ciktim hemen hatta gaz 6 saat icinde daha ayaklanmadan cikardim

Bile isteye sezaryen olan ben pekii bence bile isteye olunca acıya katlanmak şart oluyor
Cok sukur knkim masallah beybiye
Bizde dun yaptırdık gectik şükür
Verdigi kilonun birazini almışız 90 gr kalmış dogum
Kilosuna gelmesine
Maşallah kuzumaa hızlıca toparlansinlar inşallah

O igrenc (tovbe nimet ama) hic kezzet almadığım halde bebisim icin yedim
Esimden istedim getirmedi
Zarar olurmus
Tuvaletede 4 gun sonra çıktım iyi mi
Normal
Dogum
İcin lavman yaptıkları icin bagirsaklarim bostu
Zaten tembeller
İyi yapmissin afiyet olsun

Bile isteye sezaryen olan ben pekii bence bile isteye olunca acıya katlanmak şart oluyor

Birde o var bile isteye olsan neyse
Tam açılmayla çataldan indirilip sezeryana gitmek
Şaka gibi
2 acı aynı anda

Offf bu insanlar neden bu kadar anlayışsız
Sinir bastı

Oooo baya zaman almis ama ben yedim de ilk yedigimin gecesi ölüyorum sandim hayir hemsirelerede soleyemedim seker takibi yapiliyordu annem rennie verdi de kendime geldim simdiki aklim olsa yemezdim daha dogrusu az yerdim

Bende evde komposto yaptırmıştım bir kavanoz bitirdim hastane yemeği de bana birtek patates püresi ve yoğurt göndermişlerdi sadece yoğurt yedim bisküvi çay idare ettim 12 de doğum yapmıştım bende 12 saat dolmadan hem gaz hem wc işini hallettim bütün gecede ara ara yürüyüş yaptım koridorda yürüyen tek ben vardım diğerleri hiç çıkmadı ama en erken ben taburcu oldum birde o gün doğum yapan son kişi bendim benden önce 7 kişi dogurtmuslardi

Bende bile isteye oldum ya cigriodum buralarda akilli isi degil bence.... He hepsi gecmiyormu evet geciyor o ayri kavusmak cok guzel ameliyattan yataga alindim 2 dk sonra kizim geldi o bagrinan ben bi anda agrim gecti sanki tabi sonra kuvoze aldiklarinda bittimmm uzuntu agri 2 3 kat artti sanki

Birde o var bile isteye olsan neyse
Tam açılmayla çataldan indirilip sezeryana gitmek
Şaka gibi
2 acı aynı anda
Az kalsın bende bunu yaşıcaktım sabah 6 da takıcaklardı suniyi öğleye kadar açılırsa normal yoksa çataldan inip birde sezeryana girecektim kordon 2 kere dolandığından bebeği aşağı salmazsa diye zaten doğumda çekilen o kordonlu fotografı görünce yavrumu Allah korumuş iyiki direkt sezeryan istemişim diyorum ben memnunum ayağa kalkmadan gazımı çıkardım ayağa kalkınca direk wcye çıktıım

Ben bu erkekleri anlamıyorum ya benimkide öyle ayaklandık ya hemen iyiyiz oldu bitti sanıyolar birde grip oldum bebeğe geçti kendime dikkat etmemişim diye fırçalamaya çalışıyo kayınvalide ler sayılı gün gidiyorda ya bu kocalar

Ayrılıklar çok zor rabbim birdaha ayırmasın inşallah o ilk anı hiçbirseye değişemem ilk kokusunu içine çekmek varya yeniden doğmuş gibi hissettirdi tekrar tekrar o anı yaşayabilirim
Çok geçmiş olsun ikinize de çok dikkat edin gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor daha 1 yıllık evliyiz hayattan soğuttu adam ya

Çok geçmiş olsun ikinize de çok dikkat edin gerçekten bizi bizden başka kimse anlamıyor daha 1 yıllık evliyiz hayattan soğuttu adam ya
Çok teşekkürler dikkat ediyorum aslında şimdi yavrum gözümün önünde sanki ben üzülmüyorum bu tipler değişmiyor sanırım sen daha 1 yıl olmuş bizim yaklaşık 6.5 sene oldu ilk bebek gezmekten bebeği hep engel diye düşünmüştük ama kokusunu aldığım ilk dakika dedimki herşey yalan bu gerçek ama bizimki sağolsun herşeyi insanın kursağında bırakıyor

Demi yaa ben diyorum millet 3ü 4 ü nasıl yapıyor ilk olunca mı böyle olduk biraz büyüseler bende cesaret eder iyim ikinciye buna bakabilecekmiyim kafamda deli sorular benim hunim nerde

İkinciye bu acıyı çekemem. Karnındayken 2. Düşünüyordum , şimdi düşünmüyorum buna nasıl bakacağımı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…