2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

ben hala aynı şeyi düşünüyorum benden anne olmazmış. Hatta evlenmeseydim gül gibi tek yaşardım. Dertsiz başıma dert aldım.
Mis gibi kokuyor kuzu gerçi ama sorumluluk fazla geliyor.

Bizimki son 1 haftadır böyle emzirip koyuyorum başlıyo ıkınmaya kırpkırmızı oluyo

Hemen götürmeli miyim yoksa Çarşamba zaten kontrolü var o zaman mı göstereyim
Canım ben burda yazılanları okudum aslında vıtamın yapılacağını biliyordum bende persembe kontrolu var dıye onemsemedım sonra keske erken getirseydim dıye soylendım acıle bıle gotursen vuruyorlarmıs. Doktorun ozelse sor ıstersen keske aile hekimliği acık olsa onlara sorardın

canım enfeksiyon tabiki istemeyiz ama bizim bebekler için daha mı tehlikeli?

Sezeryan ne kadar zormus aman Allahım
Cok ağrım var kızlar ya
Normal mi
Tam olarak ne zaman iyilesme emareleri gösteriliyor
Doktora bağlı diyolar ben ertesi gün agaklandım kızımın her şeyini kendim yaptım bugün yürüyüş bile yaptım ama benim doktorum çok iddalıydı aydında en iyi sezeryanı ben yaprım derdi cidden haklıymış ondan doğum yapıp da yatanı gördüm herks 2.3. Gün ayakta

Kakası pembe kırmızı gibi renk olursa sıkıntı canım o zaman doymuyo demek mama takviyesi şart kıma detken yeşilse no problem o sonradan düzeliyo valla benm kızımın rutini de öyle her 2 saatte bir değil mesela emiyo emiyo emiyo durmadan saatlerce sonra bi uyuyo 4 saat uyandırdım ilk gün hırçınlaştı memeyi almadı kafa attı mememe sarılık falan da olmadı şükür rutinleri farklı sanırım bebeklerin zorla uyandırıp da sinirlendirme ama öncesinde iyi doyması lazım taabi onu takip etmek gerek azıcık emiyosa mecbur uyandırılcak ama benmki gibi saatlerce durup durup emiyorsa uyusun garibim

Merhaba kızlar bu sefer soru annemden geliyor sor bakıyım arkadaşlarına bebeğe şu veriyorlarmı diyor Benim sütüm ona su diyorum ama anlamiyor
Ben doktora sordum ver dedi günde 5-6 kaşğa kadar verebilirsin dedi bazıları çok karşı bazıları zararsız diyo kaynamış ılımış sudan bir kaşık veriyorum ver bence bir şey olmaz

Sanırım bir çok kişide var bu ben de girip okuyamadım hiç acaba diyorum süt mi doyurmuyo kız neden sütekli memede iyi bari çoğu kişide aynıymış yazık çenesi de yoruluveriyo hemen uyuyo gaz çıkarırken uyanıyo geri meme istiyo geri uyuyo altını alırken geri uyanıyo geri meme geri uyuyo ...... rutin bu

ben hala aynı şeyi düşünüyorum benden anne olmazmış. Hatta evlenmeseydim gül gibi tek yaşardım. Dertsiz başıma dert aldım.
Bende de var aynı şey. Ne güzel istediğim saatte yatıp kalkıyordum. Canım istemezse yemek yapmıyordum. Evim boğazın dibindeydi. Evlendim geldim Ataşehir’in keşmekeşine. Aslında bekarlığı da doya doya yaşadım ama çıkmaza girdiğim anda beynim bir anda çalışmaya başlıyor. Çok mu lazımdı evlenip çocuk yapman diye Ama sonra minnak kuzuma bakıyorum geçiyor bu düşünceler

Kızlar sizdede doğumdan sonra bi depresif hal varmı ben sürekli ağlama modundayım hiç mutlu değilim emzirememenin verdiği yetemiyorum hisside var biraz
İlk doğumda öyledim sürekli ağlardım herşeye ağlardım hatta lohusa depresyonu gibiydi.. Sütüm 4 gün gelmedi..
Canım bi destek al gerçekten bunu bu şekilde yaşayana kadar emzirme danışmaninfelan kim geliyorsa gelsin yada sen git her şehirde var emzirme danışmanları ara bi konuş.. Yapman gerekn herseyi dene olmazsa yapacak bir şey yok tabi.. Sürekli emzirmeyi de dene sakin olduğu zamanda inşallah alır

Demi yaa ben diyorum millet 3ü 4 ü nasıl yapıyor ilk olunca mı böyle olduk biraz büyüseler bende cesaret eder iyim ikinciye buna bakabilecekmiyim kafamda deli sorular benim hunim nerde

Kesinlikle geciriyo.. İlk çocukta çok normal.. Bende diyodum hayatım artık böyle mi olacak ben ise baslayamayacak mıyım değişik değişik düşünceler
Simdi de diyorum ki tek çocuk neymis 2 ne kadar zor tek bebek olsa varya misler gibi bakarim yatarım uyurum evin işinide yaparim yemeği de ama o zaman olmuyodj yaşadıklarım tecrübelerim beni şimdiki ben yaptı

İlk bebeklerde öyle oluyor ikincide pambık gibi oluyorsunuz zira başınıza gelecekleri az çok biliyorsunuz
Ama ilkler gerçekten zor lohusalığın nirvanasina ulaşıyorsunuz,alışkın olduğunuz hayat birden bire değişiyor .Ama ben şu an çocuktan önceki dönemi hiç hatırlamıyorum halbuki dolu dolu geçirdim bekarlığimi evliliğimi.Garip bir şey bu çocuk sahibi olmak

Ha bu ruh hali inanın bebekleri de etkiliyor ,oğlumdaan biliyorum çok stresli dönem geçirmiştim, babam hastalandı o dönem kayinpederim vefat etti derken oğlumda bende zor zamanlardan geçtik ve inanın çok huzursuz bir çocuktu ben de rahat olamadığım için birbirimizi etkileyip durduk .

Ama bunda inanın çok rahatım afedersiniz koy g...tüne modundayim hiç bisiy düşünmüyorum aman şuraya buraya yetişeyim demiyorum anlık yaşıyorum yapabildiğim kadar ne edem
Kızımda da çok şükür fark ediyor ,tabi ki bebek nihayetinde ama çok bunalıyorum diyemem

Sen şimdi evde tek misin? Aynı şehirdeyseniz söyle gelsin Bi gün canım sende çık bi hava al.. Havalar biraz daha sıcak olsa bebeğinle çık diyecemde tek çıksan daha iyi nefes almış olursun

Hepimizde var ayni seyler. Sorumluluk olmamasi cok guzel bisey tabi bugune kdr hayatimiz bu sekildeydi sadece kendimizi dusunuyodk nereyi gezeym ne giyeyim ama hicbiri dogurdugm gun oldugm kadar mutlu edemezdi beni diyorm sonra, sonu yok cunku o rahatligin. Bundan snr evladimizi buyutup onlarla gezeriz daha buyuk haz yasariz insallah diye dusunuorm kendimi oyle avutuyorm. Zor gunler gececek elbet. Bi kadinin hayatinin en zor donemi olarak adlandirilan gunleri yasiyoruz yani lohusalk. Butun duygularimiz normal

Tamam canım cevabın için çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…