Kesinlikle geciriyo.. İlk çocukta çok normal.. Bende diyodum hayatım artık böyle mi olacak ben ise baslayamayacak mıyım değişik değişik düşünceler
Simdi de diyorum ki tek çocuk neymis 2 ne kadar zor tek bebek olsa varya misler gibi bakarim yatarım uyurum evin işinide yaparim yemeği de ama o zaman olmuyodj yaşadıklarım tecrübelerim beni şimdiki ben yaptı
Aynen aynen öyle düşünüyorum. Tek çocuk ne kadar kolaymış. 2. De hem 1. Uyurken ev işi yemek halletmeye çalışırken hem de buyum kardesini ihmal etmemek için uğraşıyorsun. 2 çocukluyken uykusuz ev perişan yemek yok durumlarında oluyorsun
Stresi azalt sadece bebeğine odaklan gazi var gibi düşünme ve sıcak tut kendini de bebeğini de bir de nane çayı demle iç arada 1_2 damla bebeğe de ver günde 1 fincanda papatya çayı iç sende stresi azaltacak otomatik olarak gaz olmayacak
Kullanıyorum ama bi türlü haritalandirma yapamadım çünkü sürekli gidio bi yere sikisiyor ve haritayı sifirliyo eşim inşallah bi gün bakacak aylardır bekliyorum
Mop özelliğine hiç güvenme suyla tozunu aliyo gibi düşün.. Ama herseye rağmen is görüyor süpürmesi güzel.. Evi bi tanitsam hersey daha güzel olacak ta
Yediklerimizin çok bir önemi yok diye düşünüyorum, senin bünyen gazlı ise bebekte gazlı oluyor, zaten bu bir süreç bebeklerin bağırsakları gelişene kadar bu sancılar yaşanacak .Ama stres yapma ,bebekler her türlü duyguyu anneden alıyor o nedenle rahat olmaya çalış, geçecek diye telkinde bulun kendine
Stresi azalt sadece bebeğine odaklan gazi var gibi düşünme ve sıcak tut kendini de bebeğini de bir de nane çayı demle iç arada 1_2 damla bebeğe de ver günde 1 fincanda papatya çayı iç sende stresi azaltacak otomatik olarak gaz olmayacak
Yediklerimizin çok bir önemi yok diye düşünüyorum, senin bünyen gazlı ise bebekte gazlı oluyor, zaten bu bir süreç bebeklerin bağırsakları gelişene kadar bu sancılar yaşanacak .Ama stres yapma ,bebekler her türlü duyguyu anneden alıyor o nedenle rahat olmaya çalış, geçecek diye telkinde bulun kendine
Sorularımı sormussuun canım ne yiyeceğimi bılmıyorum zaten et tavuk balık yemiyorum bakliyat sebze hamurişi yogurt gaz yapıyor ac kalıyorum valla kac ay daha boyle kahvaltıyla gecıstırebılırım bılmıyorum
Sorularımı sormussuun canım ne yiyeceğimi bılmıyorum zaten et tavuk balık yemiyorum bakliyat sebze hamurişi yogurt gaz yapıyor ac kalıyorum valla kac ay daha boyle kahvaltıyla gecıstırebılırım bılmıyorum
Canim tek kahvalti yemek de bebeğin beslenememesine neden olabilir. Ben sebze de yiyorum tek fasulye nohut mercimek tüketmiyorum. Hastanedeki emzirme danışmanım bakliyat yememi tavsiye etmişti bebeğin bakliyatlardaki proteini almasinin önemini anlattı gaz olacaksa da her turlu olur bebeğin vücudunun alışması gerek demişti ama bebeğimi kivanirken görünce herşey aklına geliyo insanın.
Kızlar size bir soru. Şimdi misafir geldiğinde bebeklerimiz diyelim ki uyumuyor o sırada bebeğin yanında uyutmaya mı çalışırsınız yoksa alıp misafirlerin yanına mı gidersiniz bu bir? İkincisi uyandı emecek emme gaz alt değiştirme 1 saati buluyor bu işlemleri misafir varken kısa mı tutarsınız yoksa misafiri sallamaz mısınız hiç?
Kızlar size bir soru. Şimdi misafir geldiğinde bebeklerimiz diyelim ki uyumuyor o sırada bebeğin yanında uyutmaya mı çalışırsınız yoksa alıp misafirlerin yanına mı gidersiniz bu bir? İkincisi uyandı emecek emme gaz alt değiştirme 1 saati buluyor bu işlemleri misafir varken kısa mı tutarsınız yoksa misafiri sallamaz mısınız hiç?
Mecbur bende beşiğini sallamaya başladım. Gaz yüzünden uykusu bölünüyor uyuyamıyor. Sabaha kadar mırıldandıkça salladığımı biliyorum. Gerçi gündüz de aynı. Kendi kendine uykuya da dalamıyor uyanıkken anca meme istiyor şöyle 10 dk sessiz durayım takılayım yok. Gündüz de sallanan ana kucağına koyuyorum başka türlü başa çıkamıyorum.. Bu kıvrınmalar ıkınmalar ne zaman geçer bilmiyorum
1. Bebekli eve pandemide misafir gidilmemeli. Zaten sirf bu yuzden sallanmamayi hakediyorlar
2. Hadi geldiler cok yakinlar fln oyle saatlerce oturmamalilar. Max yarim saat tebrik et hediyen varsa ver git yapmalilar
3. Bebekli eve gelen misafirle anne ilgilenmemeli sen lohusasin. Bebegin ihtiyaci Oldugu surece kendi odanizda her gun nasilsaniz o sekilde takilmalisiniz. Kusura bakmayin diye al bebegini iceri kac.
4. Lohusa evine misafir olunmaz. Yardim/destek/tebrik icin gidilir. Mumkumse yemek alinir vs.
Yani ozetle sallama hic.