2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Dün kayinvalidem ve kaynim geldi ,odadan 2 saat çıkamadığım vakit oldu ,hiç bebeğimin zamanından çalmadım ,uyandıysa iceri götürdüm biraz görsünler diye
Birinci derece hariç misafir kabul etmiyorum hele hele aktif çalışma hayatı olan varsa hiç.

Hayattan soğudum valla, gazı oldukça uyuyamıyor hep meme hep meme. Daha çok gazı oluyor bu sefer
Sab sımplex nurse gripe water hepsini denedinmi gaz ılaçlarının relectaz diye bi ilaç var kesınlıkle al doktora sor tuvaletını yaptırıyor bir alttan gaz cıkarmasını sağlıyor dene bunların hepsini denedim relectazda kaldm

Ben birinci çocukta hem içerdim hemde bi kaç çay kaşığı verirdim oğluma. Şimdi daha cesaret edemedim kızıma kıyamıyorum
Bazen cocuk gözümün önünde o kadar can cekısıyorkı sırf kıyamadıgımdan veriyorum gaz sancısı cok kötü normal ben bıle kalp krızı gecırıyorum dıye doktora gittiğimi bılırım sancıdan

Bebek uyumuyorken gösteririm mecbur gelmişlerse girecekler bebeği biraz yanlarında durup gidip uyutacaksam uyuturum emzirme bez degistirmetede kimse bi d3 diyemez artık ne kadar sürerse o süre

Gazı cıkmayınca hıçkırık tutuyor bida başa dönüyoruz 40mız cıkıcak yarın hala gaz hala huysuz hala hıckırık uyku düzeni desen oturmadı vallahi bol sabır diliyorum allahtan birde benım bebeğin burnu minik fizyolojik serumla sürekli her emmeden önce temızlık yapıyoruz tısır tısır nefes

Kızlar benim oğlan öğlen 2’den beri uyumuyor. Deli çıkıcam artık Saatlerce emzirdim hiçbir işe yaramadı. Gazını çıkarttık 2 kere kaka yaptı. 120 cc mama verdim toplamda. Önce 60 yeter diye düşündüm yetmedi 30 verdim yetmedi bir 30 daha. Ne kadar mama yiyor ki bu bebeler. Mamayı verirken hırslı hırslı ağlıyor daha fazla vermem için. El kadar bebe nasıl bu kadar aç olabilir aklımı kaçırıcam 4 kg bebek doğurdum diye mi acaba bilmiyorum ki.

Günde kaç kere kaç damla veriyorsun canım? Yarın doktoru ararım. Biogaia hiç işe yaramadı başka ilaçta denemedim

Biogaia işe yarayan var mı oğlumda işe yaramadı ondan bu sefer bir şey kullanmadım daha

Sevmedi bizimki ana kucağını 10 dk duruyor Mıkırdanıyor

Baby plus 6 fonksiyon almıştım kızlar son hafta
O kadar işime yaradı ki
İyiki almışım
Slepy bio naturel arkasında lastik yokmus
Hic beğenmedim o yuzden

Hastaneden molfix pure soft vermislerdi daha kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…