2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
60cc yeterlı değilmi ya ben 60dan yukarı korkuma cıkamadım hangi mamayı kullanıyorsun ?

Günde kaç kere kaç damla veriyorsun canım? Yarın doktoru ararım. Biogaia hiç işe yaramadı başka ilaçta denemedim
Biogaia gaz damlası değil prebiyotik canım bağırsak florasina faydası oluyo
Biz metsil kullaniyoruz damlayı verdikten sonra 5 dk içinde etki ediyor kaka gaz çıkarıyor

Meme de uyuyor benimki sadece, sonra beşikte sallıyorum
Yok besığe alınca bas bas bagırıyor bebek arabasını denedım artk yan sallanmayı sevmıuor sanırım ıleri geri sevıyor el kadar bebek ağzıma sıçtı vallahi rezıllıgı cok sevıyor bızım oğlan pamuk gbi yatak var beşikte yatıramadım

2 yada 3 saatte bir 60 cc icmeleri gerekiyo mama yada anne sütü olarak
Kilosuda etki ediyodur tabi bizimkiler 4 kiloya yeni yeni geliyolar

Biz metsil kullaniyoruz damlayı verdikten sonra 5 dk içinde etki ediyor kaka gaz çıkarıyor
Bi prebiyotik bi normal damla verebıliyoruz ıkı prebiyotik verilmiyor dıye biliyorum. Metaili duydum onu denemedm relectaz iyi gelınce

60cc yeterlı değilmi ya ben 60dan yukarı korkuma cıkamadım hangi mamayı kullanıyorsun ?
Aptamil kullanıyorum. Aptamil’in sayfasına baktım 2-4 haftası bebekler için bir öğünde 3 ölçek demiş. Bana da 60 yeter gibi geldi ama oğlana yetmedi. Gerçi bir kısmı da dökülüyor.

Aptamil kullanıyorum. Aptamil’in sayfasına baktım 2-4 haftası bebekler için bir öğünde 3 ölçek demiş. Bana da 60 yeter gibi geldi ama oğlana yetmedi. Gerçi bir kısmı da dökülüyor.
Aptamil kabızlık yaptı bende ya bitsin diye bakıyorum evovil dıye var keçi sütlü onu denedım kustu hep

Türlü türlü huyları var valla

Günde kaç damla veriyorsun canım? Yarın gaz damlası almam lazım artık uyuyamıyor yavrum

Aptamil kabızlık yaptı bende ya bitsin diye bakıyorum evovil dıye var keçi sütlü onu denedım kustu hep
Benim oğlan aptamille epey kaka yapıyor. Bu kusma işi beni de yıprattı. Mama vermeyi de hiç istemiyorum ama çaresiz kalıyorum

Benim oğlan aptamille epey kaka yapıyor. Bu kusma işi beni de yıprattı. Mama vermeyi de hiç istemiyorum ama çaresiz kalıyorum
Açsa yapcak bısey yok bende emzırıp verıyorum anlamıyor hala bırakmadı benı geceleri vermeye calısıyorum mamayı rahat uyuyım dıye ama nerdeeeee

Ben yanlızım canım hiçte bsey olmuyor batıl inanç bncede kafan rahat olsun yeter ben daralirsam aciorm kuran dinliyorum
Bende temizliyorum temizlemesem çocuk nefes alamıyor iki saatten beri kendisi hapsuruyor sümük çıkartıyor temizlemeden o yüzden ama gece mutlaka temizlemem lazım korkuyorum
Öksürük ateş yok tek burun hisirtisi ve akıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…