2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Dün ben de 90 cc mama yaptım. 60 içti artık bırak diye çektim benimle kavga etti. Biraz daha içirdim biberonu alırken kavga etmedi .
Doyduklarını hissetmiyorlar ama kavga ediyorlar açken

Organik diye almak istiyorum canım ben hiç arastirmasina girmedim ama genel olarak hipp iyi zaten onu kullanmak istiyorum bakalim geviş yapabilecek miyim
Combiotic sindirme ve bağırsaklara yardımcı probiyotik li diye ben onu kullanıyorum bebekten bebeğe değişir belki bizde gaz kaka problemi olmadı bu mamayla

Arkadaşlar epidural sezeryan sonrası bacaklarında sanki cok spor yapmış gibi bi halsizlik yaşayan var mı? Asansörden korktugum için kat kat merdiven cıktım, bugün de misafirim vardı ayaktaydım hep acaba ondan mı yoksa ameliyattan kaslarım mı zayıfladı

Sanırım oğlum atak haftasında, gece neredeyse hiç uyumadı, öyle olunca öğlen 12 den beri uyuyor, sadece emmek için uyandı, birazdan uyanır ve bütün gece yine uyumicak sanırım

Sanırım oğlum atak haftasında, gece neredeyse hiç uyumadı, öyle olunca öğlen 12 den beri uyuyor, sadece emmek için uyandı, birazdan uyanır ve bütün gece yine uyumicak sanırım
Günü gününe tutmuyor canım geçen hafta biz öyleydik akşam 10 gibi uyanırdı sabah 7 8 lere kadar ve maalesef yattıpı yerde durmakta yoktu sürekli memede kucakta 40dan sonra düzelir diyorlar 40 ı bekliyorum güneşli günler yakın diyerek

Ben onu gözden çıkardım zaten 2 yaşına kadar uykuya dair beklentim yok

60cc yeterlı değilmi ya ben 60dan yukarı korkuma cıkamadım hangi mamayı kullanıyorsun ?
Kutuların üstünde yazıyor hafta hafta kaç ml verileceği benimki 60 içiyordu baktım boş çekiyor denemek için 90 verdim içti hepsini
Benim oğlan aptamille epey kaka yapıyor. Bu kusma işi beni de yıprattı. Mama vermeyi de hiç istemiyorum ama çaresiz kalıyorum
Benimkide humanayla baya yapıyordu hipp aldım 2 gündür veriyorum normale döndü sanki günde 3-4 kakali bez yapıyor gerisi çişli bez

Oglumda hep kandirdilar beni 40 ciksin duzelir.... 40 cikto beter oldu.. dediler bu sefer aaaa 6 aylik olsun.... oda oldu... yok anammm aaa yasi gelsin duzelir en son dedim kimse bisi demesin diyeni vururum ve neticede oglumun uykusu 3 yasinda duzene girdi simdi odasinda isik ac ses yap uyanmaz uyansa da hemen uyur

Bir de benim evi karınca basmış, çocuğun ağzına burnuna gircek diye stres oluyorum. Karınca katili oldum resmen napsam gitmediler çözüm bilen var mı?
Canım yazın benim dolabı basmıştı çamaşır suyu ile silip durulamadan bıraktım dolabı boş olarak. Kokusundan gelmedi bir daha

Bir de benim evi karınca basmış, çocuğun ağzına burnuna gircek diye stres oluyorum. Karınca katili oldum resmen napsam gitmediler çözüm bilen var mı?
Canım yerleri sildiğin suya bolca kolonya dök, alkollü ve kokulu olduğu için gidiyorlar, çıktıkları yeri biliyorsan oraya da dök ya da fıs fısla sık kokusundan kaçarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…