2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yoo bana bakmadılar lohusa kanamam gelmedi tıkanmıstı o yüzden bakıcaktı o kadar

Alttan bakmıyorlar merak etme alttan doğurmadık sonuçta Dikiş izlerine bakıyorlar pansuman yapıyorlar. Bir de ultrasonda rahim içine bakıyorlar o kadar bitti gitti.

Dikiş yerine bakıyor bir de ultrasonda Rahime bakıyor
Hepinize bu bilgilendirme için çok teşekkür ederim kizceler
Yarın gidicem bakim

Benim kiz 3100 kg dogdu o da doymuyo elimi kolumu yicek. Mamayi cok seviyolar. ben her seferinde 90 yapiyorum, 60 kesmiyo. doktor kusmuyosa sorun yok dedi.
Sezeryandan sonraki muayenede alttan bakıyorlar mı kızlar
Tam olarak ne yapıyorlar
sadece diskislere bakiyo.
Dikiş yerim dokununca acıyor. Ultrasonla nasıl bakacak korkutuyor beni.
bana ultrasonla bakmadi ama 1 ay sonra tekrar gidicem belki o zaman bakacaktir.
Bacak agrisi oluyo bend e spinal oldum. ayak bileklerim sizladi hep geceleri. dayanilmicak bi agri diil ama masaj yapan olursa makbule geciyordu:)

Bende temizliyorum temizlemesem çocuk nefes alamıyor iki saatten beri kendisi hapsuruyor sümük çıkartıyor temizlemeden o yüzden ama gece mutlaka temizlemem lazım korkuyorum
Canım ben tulperdenin dediği osman gönülal videosunu yapmaya çalıştım acemilikten şırınganın yarısını dışarı sıksamda sanki bi tık daha iyi bugün seninki nasıl oldu

Kızlar 00:40 tan beri ayaktayız. Yeni uyudu minnoş uyandı güzel güzel emdi baktım o ara altı dolmuştu dedim altını temizleyim temizledim tekrar dikti gözleri diğer memeyi verdim kesmedi tabi 30 cc sağılmış süt ısıtıp verdim onuda yedi aç gözlü kızım sonra yerken birdaha kaka yaptı yine temizledim en son altını temizlerken kustu niye böyle yaptı bu kız şimdi

o son sütü içmeyecektim be demiştir
Çok yemiş obur kedi. Bazen boklu yatırasım geliyor uyanmasın diye.

Bnmde salg bacağımın baldır yan kısmı ağrıyor sezeryandan beri dokundugum bölgede sert acio inşallah geçer zamanla

Bnmde salg bacağımın baldır yan kısmı ağrıyor sezeryandan beri dokundugum bölgede sert acio inşallah geçer zamanla
Aynı bölge benim de acıyor geçmedi. Ben genel anestezi oldum.
Yataktan kalkarken zorlanıyorum diye ayakta yaptırdım ağrı kesici iğneleri. O yüzden acıdığını sanıyordum.

kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki

Eklentiler

• 0422E228-9618-4276-9EDB-DA740D0AD1C9.webp
    42 KB · Görüntüleme: 71
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum

çok kalın da giydirmiyorum ki
Ah yaa kuzucum kalın giydirmiyorum demeseydin sıcaktan derdim... Vucuduunda da varsa alerji olabılır mı canım mama veriyorsan?
Yıkadıkca hafifliyor mu

o son sütü içmeyecektim be demiştir
Çok yemiş obur kedi. Bazen boklu yatırasım geliyor uyanmasın diye.
Dun gece banyodan sonra gece hicbir sekilde altini degistirmedim Sabah bi kalktik cisi resmen kokmus kaka yapmamis ama odum kopuo gece uykusundan uyanacak diye altini aldimmi aman allahim fildir fildir gozler aksi takdirde yine mimir mikir olsada daha kolay uykuya daliyor... delimidir nedir temiz temiz uyusana iste bide bi huyu var asla cisli beze kaka yapmio degisiorum carrrrr kaka sar basa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…