Canım yerleri sildiğin suya bolca kolonya dök, alkollü ve kokulu olduğu için gidiyorlar, çıktıkları yeri biliyorsan oraya da dök ya da fıs fısla sık kokusundan kaçarlar
Aynı bölge benim de acıyor geçmedi. Ben genel anestezi oldum.
Yataktan kalkarken zorlanıyorum diye ayakta yaptırdım ağrı kesici iğneleri. O yüzden acıdığını sanıyordum.
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
Banyosunu ne kadarda bi yaptıriyosun canım? Bizimki suyla banyoyla geçti bide daha önce de demiştim kalın giydirip sıcak olması isilik diyolar ya ondan
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
Dun gece banyodan sonra gece hicbir sekilde altini degistirmedim Sabah bi kalktik cisi resmen kokmus kaka yapmamis ama odum kopuo gece uykusundan uyanacak diye altini aldimmi aman allahim fildir fildir gozler aksi takdirde yine mimir mikir olsada daha kolay uykuya daliyor... delimidir nedir temiz temiz uyusana iste bide bi huyu var asla cisli beze kaka yapmio degisiorum carrrrr kaka sar basa
Bende altini değişmiyorum bazen uyusun diye zaten rahatsiz olmuyor bu bizi kötü ana yapmaz dostum korkma uykularından uyanıp halay cektirseler daha mı iyi yani
Bende altini değişmiyorum bazen uyusun diye zaten rahatsiz olmuyor bu bizi kötü ana yapmaz dostum korkma uykularından uyanıp halay cektirseler daha mı iyi yani
Hatta çok sasirmistim bu bacağıma ne olmuş olabilir dedim..aynen belden iğne benimde.. Pozisyondan demekki saatlerce kalakaldik aynı halde sonra bide beni çok zorladilar hadi kalkalim diye ben istemiyorum diyorum olmaz kaldoracagiz o esnada kaslar iyice yoruldu
Evi hafta sonu ( yani esler evdeyken ) toplu duran var mi allah askiniza suan evi cin carpiyor. Nie boyle oluo anlamiyorum wala hafta sonu bisi oluo hafta ici bi dk oturmadan topluyorum kiz durursa tabi ama hafta sonu onuda yapamiorum pazartesi canima okunuyor
Bi arkadasm bana dr nesim eskinaz'in yenidogan notlarini gondermisti ben tanimiyodm da meshur bi doktormus. Neyse orda gece 12den snr altini acmayin diodu. O saatlerdeki uykusu onemli oldugu icin. Ben de uyuyosa birakiorm. Bi de sleepy kullaniodm prima aldm amanin ne kdr kalite farki varmis. Sleepy butun kakayi oglumun poposnda birakiyodu sil sil pamuga geliyodu primada okdr kaka yapsa da poposuna yapismiyo siliyorm nerdeyse pamuk temiz cikiyo. Parasina degermis. Prima olunca icim daha rahat etti artik acmiyorm altini
Evi hafta sonu ( yani esler evdeyken ) toplu duran var mi allah askiniza suan evi cin carpiyor. Nie boyle oluo anlamiyorum wala hafta sonu bisi oluo hafta ici bi dk oturmadan topluyorum kiz durursa tabi ama hafta sonu onuda yapamiorum pazartesi canima okunuyor
Tabi ki ağlar beybi,cumartesi günü misafir vardı yabancı değiller ama yine de 5 çeşit ikramlik hazırladım cumadan başlayarak. Evi söyle bir üstten topladık, cumartesi günü bir dağıldı ki sorma kuzeni geldi oğlumun kudurdular tabu salon koltukları altindan toz yumaklari çıktı resmen düşün adetimdir her misafir öncesi ve sonrası banyoyu elden geçiririm bi işsizim zahar Pazar günü de diğer yerleri eşimle güzel sildik süpürdük bugün gel bak hiç el değmemiş gibi
Bi arkadasm bana dr nesim eskinaz'in yenidogan notlarini gondermisti ben tanimiyodm da meshur bi doktormus. Neyse orda gece 12den snr altini acmayin diodu. O saatlerdeki uykusu onemli oldugu icin. Ben de uyuyosa birakiorm. Bi de sleepy kullaniodm prima aldm amanin ne kdr kalite farki varmis. Sleepy butun kakayi oglumun poposnda birakiyodu sil sil pamuga geliyodu primada okdr kaka yapsa da poposuna yapismiyo siliyorm nerdeyse pamuk temiz cikiyo. Parasina degermis. Prima olunca icim daha rahat etti artik acmiyorm altini
Alerjik bünyesi yoksa hemen tahriş olmuyorsa durabilirler bence de.Ha çok aşırı kaka çiş varsa alıyorum mecbur .Ben artık musluk altında yıkıyorum popoyu her bez degistirince temiz oluyor sonra kremleniyor misssvalla hizmette sınır yok.
Kızçeler ben hasta oldum. O kadar dikkat etmeme rağmen . Baş ve Boğaz ağrısı var bide bütün kemiklerim sızlıyor üşüyorum emzirirken maske takacam başka önerisi olan var mı? Birde sütten geçmez dimi bebisimde hasta olmasın
Kızçeler ben hasta oldum. O kadar dikkat etmeme rağmen . Baş ve Boğaz ağrısı var bide bütün kemiklerim sızlıyor üşüyorum emzirirken maske takacam başka önerisi olan var mı? Birde sütten geçmez dimi bebisimde hasta olmasın
Alerjik bünyesi yoksa hemen tahriş olmuyorsa durabilirler bence de.Ha çok aşırı kaka çiş varsa alıyorum mecbur .Ben artık musluk altında yıkıyorum popoyu her bez degistirince temiz oluyor sonra kremleniyor misssvalla hizmette sınır yok.
İyi yapiyorsun yikamak en guzeli. Bende farkettim ki sleppy islak mendil kullaniodum yeni dogan o pisik yapiyordu sanirim. Simdi uni babay aldim yine ueni dogan cok daha guzelmis pisihi gecti yavrumun. Muslukta yikamak icin nedense 40 cikmasini bekledim artik bende yikayacagim mis gibi bagil bagil zaten suyu asiri sevio cok sukur
İyi yapiyorsun yikamak en guzeli. Bende farkettim ki sleppy islak mendil kullaniodum yeni dogan o pisik yapiyordu sanirim. Simdi uni babay aldim yine ueni dogan cok daha guzelmis pisihi gecti yavrumun. Muslukta yikamak icin nedense 40 cikmasini bekledim artik bende yikayacagim mis gibi bagil bagil zaten suyu asiri sevio cok sukur
Ya ben kızı hiç yıkamadan daha üstünde koruyucu tabakası var dursun durabildigi kadar bir uzman vardi o demişti yıkamayin diye zaten kokmuyor ama poposunu göbek düştükten sonra yıkamaya başladım suyu sevdi ama fark ettim e bebeğin ıslak mendili de güzel hiç sorun yaratmadı bizde .