2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ah yaa kuzucum kalın giydirmiyorum demeseydin sıcaktan derdim... Vucuduunda da varsa alerji olabılır mı canım mama veriyorsan?
Yıkadıkca hafifliyor mu
vücudunda yok
yıkadıkça hafifliyor mama vermiyorum canım

Banyosunu ne kadarda bi yaptıriyosun canım? Bizimki suyla banyoyla geçti bide daha önce de demiştim kalın giydirip sıcak olması isilik diyolar ya ondan
2 kez işitme testinden kaldığı için yıkama dediler 3. de geçti yani 1 ayda 3 kez yıkadım çocuğu beni kınamayın yardım etcwk kimse yok anca ev işleri iki çocukla böyle oldu bundan sonra gün aşırı yıkamaya çalışıcam

Nerde görsem tanırım asla yardım etmeyen koca profili bu hafta içi kendine o kadar hizmet etmediğin için düzenin kayıyor.. Neden koca beye hizmet ediyoruz çünkü

kv arayıp oğluna şikayet etmiş
aramış görmedim sonra da aramadım çünkü bana bir faydası olmadı doğumdan sonra
aramıyomjşum bebeğin resimlerini atmıyormuşum
eşimle zaten bu aile meselesinden hep aramız limoniydi iyice küsücek bana eşimi seviyorum ama annesinden nefret ediyorum evet nefret
şimdi arayıp kadını ne derdin var beni şikayet ediyorsun dicem sonra arayıp oğluna tansiyonum çıktı diyip ağlayacak fln filan
deliricem ya onlar yüzünden sütüm kesilcek

Senin mi araman gerekiyormuş ? Tövbe yarabbi ya insanı dinden imandan çıkarır bu kvler

Canım kımse kimseyi kınamaz yaptigin ya da yapmadığın seyde vardır bıldıgın. Ben de kış gunu yıkamaya korkuyorum hatta buyuk kızımı haftada 1 yıkıyorum

Bide ilerleyen yaşlarda iyice raaht ediyosun 12 saate kadar gerçekten koruyor (2 buçuk yaş)

Canım kimsenin ne haddine seni kınamak.. Hepimiz birbirimizin halinden en çok anlayan olmamız gerekiyo
Gün aşırı olmasada 3 günde bir de iyidir
Allah kolaylık versin..
Suyla yikadikca gecer hatta 2. Banyosunda fark edersin.. Şu 2 gün gün aşırı yıkayabilirsen yika ama

Yaa daha yikamadn mi ama yikaninca inanilmaz rahatliyolar ya. Gunasiri yikiyodm ama her gun de yikayabilirm. Bi sampuanli bi sampuansiz

Popoyu ben de musluk altinda yikiyorm kaka cok yaptiysa

Bende yikayali 10 gun olmustu eyyy dostum yanliz degilsin merak etme 2 cocukla duzgun sistem oturttum diyemem hersey oldugu kadar bazen isler yolunda gitmeyebiliyor zaten el kadar bebe ne kiri olacak alti guzel temizlendikten sonra die kendimi teselli etsemde ayni dusunceler icindeydim ancak gun asiri yikamaya odakladim bende kendimi insallah yapabilirim. Hava soguk hem korkuyorum usutecek die

Yaa daha yikamadn mi ama yikaninca inanilmaz rahatliyolar ya. Gunasiri yikiyodm ama her gun de yikayabilirm. Bi sampuanli bi sampuansiz

Popoyu ben de musluk altinda yikiyorm kaka cok yaptiysa

Evet yikamamistim ama az evvel yıkadım mecbur zira nasıl basınçla kaka yaptıysa saçına kadar gelmiş mecbur yıkadım şimdi gitti o kokusu ya bir uzman dinledim yabancı ilk 6 ay bebeğinizi yikamayin diyordu tabi o kadar beklemezdim de kış mevsimi olduğu için de ekstra rahat davrandım ama 24 gün sürdü bu iş

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bebeğe geçmez. Bol bol sütünü sağıp ver istersen bebeğe az temas olsun

Bunu derken utanmadi mi acaba ? Lohusa kadın benim aramam lazım gelir diye hiç mi düşünmedin sıkma canını bosver ama esin de doğru yapmamış sana dememesi lazımdı böyle bir şeyi o annesini susturacakti usulca
Bebiş uyudukca uyuyacağım yoksa kalkamam ayağa teşekkür ederim
Mervisim vitamin de al çabucak toplarsin

Oyyy kankim
Cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini de almayi ihmal etme
Beslenmene cok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…