Banyosunu ne kadarda bi yaptıriyosun canım? Bizimki suyla banyoyla geçti bide daha önce de demiştim kalın giydirip sıcak olması isilik diyolar ya ondan
2 kez işitme testinden kaldığı için yıkama dediler 3. de geçti yani 1 ayda 3 kez yıkadım çocuğu beni kınamayın yardım etcwk kimse yok anca ev işleri iki çocukla böyle oldu bundan sonra gün aşırı yıkamaya çalışıcam
Evi hafta sonu ( yani esler evdeyken ) toplu duran var mi allah askiniza suan evi cin carpiyor. Nie boyle oluo anlamiyorum wala hafta sonu bisi oluo hafta ici bi dk oturmadan topluyorum kiz durursa tabi ama hafta sonu onuda yapamiorum pazartesi canima okunuyor
Nerde görsem tanırım asla yardım etmeyen koca profili bu hafta içi kendine o kadar hizmet etmediğin için düzenin kayıyor.. Neden koca beye hizmet ediyoruz çünkü
kv arayıp oğluna şikayet etmiş
aramış görmedim sonra da aramadım çünkü bana bir faydası olmadı doğumdan sonra
aramıyomjşum bebeğin resimlerini atmıyormuşum
eşimle zaten bu aile meselesinden hep aramız limoniydi iyice küsücek bana eşimi seviyorum ama annesinden nefret ediyorum evet nefret
şimdi arayıp kadını ne derdin var beni şikayet ediyorsun dicem sonra arayıp oğluna tansiyonum çıktı diyip ağlayacak fln filan
deliricem ya onlar yüzünden sütüm kesilcek
eşimle zaten bu aile meselesinden hep aramız limoniydi iyice küsücek bana eşimi seviyorum ama annesinden nefret ediyorum evet nefret
şimdi arayıp kadını ne derdin var beni şikayet ediyorsun dicem sonra arayıp oğluna tansiyonum çıktı diyip ağlayacak fln filan
2 kez işitme testinden kaldığı için yıkama dediler 3. de geçti yani 1 ayda 3 kez yıkadım çocuğu beni kınamayın yardım etcwk kimse yok anca ev işleri iki çocukla böyle oldu bundan sonra gün aşırı yıkamaya çalışıcam
Canım kımse kimseyi kınamaz yaptigin ya da yapmadığın seyde vardır bıldıgın. Ben de kış gunu yıkamaya korkuyorum hatta buyuk kızımı haftada 1 yıkıyorum
Bi arkadasm bana dr nesim eskinaz'in yenidogan notlarini gondermisti ben tanimiyodm da meshur bi doktormus. Neyse orda gece 12den snr altini acmayin diodu. O saatlerdeki uykusu onemli oldugu icin. Ben de uyuyosa birakiorm. Bi de sleepy kullaniodm prima aldm amanin ne kdr kalite farki varmis. Sleepy butun kakayi oglumun poposnda birakiyodu sil sil pamuga geliyodu primada okdr kaka yapsa da poposuna yapismiyo siliyorm nerdeyse pamuk temiz cikiyo. Parasina degermis. Prima olunca icim daha rahat etti artik acmiyorm altini
Canım kimsenin ne haddine seni kınamak.. Hepimiz birbirimizin halinden en çok anlayan olmamız gerekiyo
Gün aşırı olmasada 3 günde bir de iyidir
Allah kolaylık versin..
Suyla yikadikca gecer hatta 2. Banyosunda fark edersin.. Şu 2 gün gün aşırı yıkayabilirsen yika ama
Ya ben kızı hiç yıkamadan daha üstünde koruyucu tabakası var dursun durabildigi kadar bir uzman vardi o demişti yıkamayin diye zaten kokmuyor ama poposunu göbek düştükten sonra yıkamaya başladım suyu sevdi ama fark ettim e bebeğin ıslak mendili de güzel hiç sorun yaratmadı bizde .
Bende yikayali 10 gun olmustu eyyy dostum yanliz degilsin merak etme 2 cocukla duzgun sistem oturttum diyemem hersey oldugu kadar bazen isler yolunda gitmeyebiliyor zaten el kadar bebe ne kiri olacak alti guzel temizlendikten sonra die kendimi teselli etsemde ayni dusunceler icindeydim ancak gun asiri yikamaya odakladim bende kendimi insallah yapabilirim. Hava soguk hem korkuyorum usutecek die
Evet yikamamistim ama az evvel yıkadım mecbur zira nasıl basınçla kaka yaptıysa saçına kadar gelmiş mecbur yıkadım şimdi gitti o kokusu ya bir uzman dinledim yabancı ilk 6 ay bebeğinizi yikamayin diyordu tabi o kadar beklemezdim de kış mevsimi olduğu için de ekstra rahat davrandım ama 24 gün sürdü bu iş
Kızçeler ben hasta oldum. O kadar dikkat etmeme rağmen . Baş ve Boğaz ağrısı var bide bütün kemiklerim sızlıyor üşüyorum emzirirken maske takacam başka önerisi olan var mı? Birde sütten geçmez dimi bebisimde hasta olmasın
Bunu derken utanmadi mi acaba ? Lohusa kadın benim aramam lazım gelir diye hiç mi düşünmedin sıkma canını bosver ama esin de doğru yapmamış sana dememesi lazımdı böyle bir şeyi o annesini susturacakti usulca
Kızçeler ben hasta oldum. O kadar dikkat etmeme rağmen . Baş ve Boğaz ağrısı var bide bütün kemiklerim sızlıyor üşüyorum emzirirken maske takacam başka önerisi olan var mı? Birde sütten geçmez dimi bebisimde hasta olmasın
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki