Valla bir gece kaşıntıyla uyandım bir baktım bebeğin benim üzerimiz karınca dolu. Sabah evde raid vardı onu sıktım evi havalandırdım. O dediğinide altlara koyayım bakayım doğal şeylerle gidecrk gibi değil. Parkelerin aralarında yürüyo eciniler görünmüyolardaZehir bebek var diye kullanmazsin diye düşündüm
Eger kullanırım diyosa
Detete koy kenara köşeye
Kesin çözüm
Bebegin oldugu yere sakin koyma
Canım bir kaç tane dışında laf söz etmeyen kaynana yoktur. Ben olsam aramam açıklamamı eşime yapıyorum aradı açamadım emziriyordum, annesi bir şey derse diyor emziriyormuş. Sen eşine yap açıklamayı ve kaynananla hiç muhatap olma. Benden çok bekliyordu arayıp sormamı ama ben kendi annemi bile çok az ararım telefonla konuşmayı sevmiyorm. Ondan mesela eşim bunu görünce art niyette aramadığından olay olmadan kapandı artık söylesede bana yansımıyor.kv arayıp oğluna şikayet etmiş
aramış görmedim sonra da aramadım çünkü bana bir faydası olmadı doğumdan sonra
aramıyomjşum bebeğin resimlerini atmıyormuşum
eşimle zaten bu aile meselesinden hep aramız limoniydi iyice küsücek bana eşimi seviyorum ama annesinden nefret ediyorum evet nefret
şimdi arayıp kadını ne derdin var beni şikayet ediyorsun dicem sonra arayıp oğluna tansiyonum çıktı diyip ağlayacak fln filan
deliricem ya onlar yüzünden sütüm kesilcek
Canm bu dediğin belirtiler bendr başladı sonra maalesef covid çıktım. Biraz öksürük artarsa test yap maskeyle emzir. Çocuğa sütten geçmiyor korkmaBebiş uyudukca uyuyacağım yoksa kalkamam ayağateşekkür ederim
Doğum anında üzerinde oluşan yapı çocuğun bağışıklığına etki ediyor o nedenle hemen yıkanmamalı gaz sancıları da bundan artıyor. Ama 6 ay için tuzlamak lazım yoksa kokarEvet yikamamistim ama az evvel yıkadım mecbur zira nasıl basınçla kaka yaptıysa saçına kadar gelmişmecbur yıkadım şimdi gitti o kokusu ya bir uzman dinledim yabancı ilk 6 ay bebeğinizi yikamayin diyordu tabi o kadar beklemezdim de kış mevsimi olduğu için de ekstra rahat davrandım ama 24 gün sürdü bu iş
Canım bir kaç tane dışında laf söz etmeyen kaynana yoktur. Ben olsam aramam açıklamamı eşime yapıyorum aradı açamadım emziriyordum, annesi bir şey derse diyor emziriyormuş. Sen eşine yap açıklamayı ve kaynananla hiç muhatap olma. Benden çok bekliyordu arayıp sormamı ama ben kendi annemi bile çok az ararım telefonla konuşmayı sevmiyorm. Ondan mesela eşim bunu görünce art niyette aramadığından olay olmadan kapandı artık söylesede bana yansımıyor.
Canm bu dediğin belirtiler bendr başladı sonra maalesef covid çıktım. Biraz öksürük artarsa test yap maskeyle emzir. Çocuğa sütten geçmiyor korkma
Doğum anında üzerinde oluşan yapı çocuğun bağışıklığına etki ediyor o nedenle hemen yıkanmamalı gaz sancıları da bundan artıyor. Ama 6 ay için tuzlamak lazım yoksa kokarbizim göbek hemen düştü. Pazartesi doğdu cuma göbek düştü 4 günde yani. Bende cuma günü yıkadım ilk.
Teşekkür ederim KankimOyyy kankim
Cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini de almayi ihmal etme
Beslenmene cok dikkat et
Hafif öksürük var ama kötü derecede değil artarsa giderimCanım bir kaç tane dışında laf söz etmeyen kaynana yoktur. Ben olsam aramam açıklamamı eşime yapıyorum aradı açamadım emziriyordum, annesi bir şey derse diyor emziriyormuş. Sen eşine yap açıklamayı ve kaynananla hiç muhatap olma. Benden çok bekliyordu arayıp sormamı ama ben kendi annemi bile çok az ararım telefonla konuşmayı sevmiyorm. Ondan mesela eşim bunu görünce art niyette aramadığından olay olmadan kapandı artık söylesede bana yansımıyor.
Canm bu dediğin belirtiler bendr başladı sonra maalesef covid çıktım. Biraz öksürük artarsa test yap maskeyle emzir. Çocuğa sütten geçmiyor korkma
Doğum anında üzerinde oluşan yapı çocuğun bağışıklığına etki ediyor o nedenle hemen yıkanmamalı gaz sancıları da bundan artıyor. Ama 6 ay için tuzlamak lazım yoksa kokarbizim göbek hemen düştü. Pazartesi doğdu cuma göbek düştü 4 günde yani. Bende cuma günü yıkadım ilk.
Ben lohusayım dedim ekipler gelip evden test aldılar. Aklında dursunTeşekkür ederim Kankim
Hafif öksürük var ama kötü derecede değil artarsa giderim
Bende baktım yatmamış. Yatmadan harcadım sabahBu arada memur arkadaşlar 15 günlük fark yatti mi size ? Ay bitti hala bekliyoruz biz
Bende baktım yatmamış. Yatmadan harcadım sabaharada tatlı krizi geliyor tatlıda sevmem gidip incir kaysı hurma falan aldım biraz. Yeminle bitti gitti. Hayat doğal beslenmek için çok pahalı
Tamamdır çok sağolBen lohusayım dedim ekipler gelip evden test aldılar. Aklında dursun
Bal bal masallah Kuzuma yerim o elleriniUyumuyorduanne delirmek uzereydi
Tek başına mı yıkıyosun bebeği eşinle miYaa daha yikamadn mi ama yikaninca inanilmaz rahatliyolar ya. Gunasiri yikiyodm ama her gun de yikayabilirm. Bi sampuanli bi sampuansiz
Popoyu ben de musluk altinda yikiyorm kaka cok yaptiysa
Bende relactaz aldım. Metsil de alacaktım yoktuBen de bugün nurse harveys alacam canim birinci çocuğumda etki etmişti bunda da eder insallah
Canım kimsenin ne haddine seni kınamak.. Hepimiz birbirimizin halinden en çok anlayan olmamız gerekiyo
Gün aşırı olmasada 3 günde bir de iyidir
Allah kolaylık versin..
Suyla yikadikca gecer hatta 2. Banyosunda fark edersin.. Şu 2 gün gün aşırı yıkayabilirsen yika ama
Bende yikayali 10 gun olmustu eyyy dostum yanliz degilsin merak etme2 cocukla duzgun sistem oturttum diyemem hersey oldugu kadar bazen isler yolunda gitmeyebiliyor zaten el kadar bebe ne kiri olacak alti guzel temizlendikten sonra die kendimi teselli etsemde ayni dusunceler icindeydim ancak gun asiri yikamaya odakladim bende kendimi insallah yapabilirim. Hava soguk hem korkuyorum usutecek die
kızlar desteğiniz için çok sağolunBunu derken utanmadi mi acaba ? Lohusa kadın benim aramam lazım gelir diye hiç mi düşünmedin sıkma canını bosver ama esin de doğru yapmamış sana dememesi lazımdı böyle bir şeyi o annesini susturacakti usulca
Mervisim vitamin de al çabucak toplarsin
15 günlük fark ney canım benim haberim yokBu arada memur arkadaşlar 15 günlük fark yatti mi size ? Ay bitti hala bekliyoruz biz
Canim uzulme... Kredi cekme sebeblerini elbette burdan bilemeyiz o ayri ama onunda kendine gore belki hakli sebebleri vardir. Kimsenin evi gulluk gülistanlık degil gelip gecici olsun yeter kikızlar desteğiniz için çok sağolun
doğum yaptığımdan beri hiç ağlamamıştım saatlerdir ağlıyorum ben eşimi çok seviyorum hiçbir sorunumuz yok ama anası yüzünden yüÜmü gülmedi allaha havale ettim o kv yi allah da onu ağlatsın
eşim maddi olarak zorda ve ne zaman ailesi yüzünden aramız bozulsa maddiyattan borçlarından dem vuruyor o kadar üzülüyorum ki
yıllardır çalışıyorum kimseden bişey almadan evimin borcunu ödüyorum yetmiyor ne yapabilirim kendime bot ve ayakkabı almıştım sinirden onları da iade ettim
karışık yazdım eşim sürekli kredi çekiyor bı yaz yine çekti ağlaya ağlaya öldüm bi bitmedi borçlar diye babam halime acıdı hamilesin üzülme dedi o krediyi kapattı allah razı olsun babamdan görseniz acırsınız haline yıllardır aynı şeyleri giyer annem babam hep biriktirirler çocuklarımıza kalsın derler
bugün yine kredi çekeceğim diyor deliricem
3 ay sonra bakıcı bakacak çocuklara 4bin lira vericem zaten valla bittim ben
allah hepimize yardım etsin
içimi döktüm kusura bakmayın
Bizim yatmadıBu arada memur arkadaşlar 15 günlük fark yatti mi size ? Ay bitti hala bekliyoruz biz
15 günlük fark ney canım benim haberim yokmemurum ama
teşekkür ederim canım sağolCanim uzulme... Kredi cekme sebeblerini elbette burdan bilemeyiz o ayri ama onunda kendine gore belki hakli sebebleri vardir. Kimsenin evi gulluk gülistanlık degil gelip gecici olsun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?