2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Zehir bebek var diye kullanmazsin diye düşündüm
Eger kullanırım diyosa
Detete koy kenara köşeye
Kesin çözüm
Bebegin oldugu yere sakin koyma
Valla bir gece kaşıntıyla uyandım bir baktım bebeğin benim üzerimiz karınca dolu. Sabah evde raid vardı onu sıktım evi havalandırdım. O dediğinide altlara koyayım bakayım doğal şeylerle gidecrk gibi değil. Parkelerin aralarında yürüyo eciniler görünmüyolarda

Bütün çayları denedım bunu kullanan varmı aranızda bi arkadaşım cocugun uykusunada iyi geldi dedi deneyen varmı alıp denıcem

Eklentiler

• BE60A16D-AFBD-4DDC-89CF-B50824736087.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 39
Canım bir kaç tane dışında laf söz etmeyen kaynana yoktur. Ben olsam aramam açıklamamı eşime yapıyorum aradı açamadım emziriyordum, annesi bir şey derse diyor emziriyormuş. Sen eşine yap açıklamayı ve kaynananla hiç muhatap olma. Benden çok bekliyordu arayıp sormamı ama ben kendi annemi bile çok az ararım telefonla konuşmayı sevmiyorm. Ondan mesela eşim bunu görünce art niyette aramadığından olay olmadan kapandı artık söylesede bana yansımıyor.
Bebiş uyudukca uyuyacağım yoksa kalkamam ayağa teşekkür ederim
Canm bu dediğin belirtiler bendr başladı sonra maalesef covid çıktım. Biraz öksürük artarsa test yap maskeyle emzir. Çocuğa sütten geçmiyor korkma

Doğum anında üzerinde oluşan yapı çocuğun bağışıklığına etki ediyor o nedenle hemen yıkanmamalı gaz sancıları da bundan artıyor. Ama 6 ay için tuzlamak lazım yoksa kokar bizim göbek hemen düştü. Pazartesi doğdu cuma göbek düştü 4 günde yani. Bende cuma günü yıkadım ilk.

Tabi canım 6 ay abarti zaten de şimdiye kadar gaz sorunu yoktu umarım bugünden sonra da olmaz

Oyyy kankim
Cok gecmis olsun
Bol bol c vitamini de almayi ihmal etme
Beslenmene cok dikkat et
Teşekkür ederim Kankim
Hafif öksürük var ama kötü derecede değil artarsa giderim

Bu arada memur arkadaşlar 15 günlük fark yatti mi size ? Ay bitti hala bekliyoruz biz
Bende baktım yatmamış. Yatmadan harcadım sabah arada tatlı krizi geliyor tatlıda sevmem gidip incir kaysı hurma falan aldım biraz. Yeminle bitti gitti. Hayat doğal beslenmek için çok pahalı

Bende baktım yatmamış. Yatmadan harcadım sabah arada tatlı krizi geliyor tatlıda sevmem gidip incir kaysı hurma falan aldım biraz. Yeminle bitti gitti. Hayat doğal beslenmek için çok pahalı

Yoksulluk sınırının bile altında kalmışız hemde bayağı bu krizleri napcaz ya camış gibi yiyorum cheescake yapmıştım yarısını gömdüm iki günde

kızlar desteğiniz için çok sağolun
doğum yaptığımdan beri hiç ağlamamıştım saatlerdir ağlıyorum ben eşimi çok seviyorum hiçbir sorunumuz yok ama anası yüzünden yüÜmü gülmedi allaha havale ettim o kv yi allah da onu ağlatsın
eşim maddi olarak zorda ve ne zaman ailesi yüzünden aramız bozulsa maddiyattan borçlarından dem vuruyor o kadar üzülüyorum ki
yıllardır çalışıyorum kimseden bişey almadan evimin borcunu ödüyorum yetmiyor ne yapabilirim kendime bot ve ayakkabı almıştım sinirden onları da iade ettim
karışık yazdım eşim sürekli kredi çekiyor bı yaz yine çekti ağlaya ağlaya öldüm bi bitmedi borçlar diye babam halime acıdı hamilesin üzülme dedi o krediyi kapattı allah razı olsun babamdan görseniz acırsınız haline yıllardır aynı şeyleri giyer annem babam hep biriktirirler çocuklarımıza kalsın derler
bugün yine kredi çekeceğim diyor deliricem
3 ay sonra bakıcı bakacak çocuklara 4bin lira vericem zaten valla bittim ben
allah hepimize yardım etsin
içimi döktüm kusura bakmayın

Canim uzulme... Kredi cekme sebeblerini elbette burdan bilemeyiz o ayri ama onunda kendine gore belki hakli sebebleri vardir. Kimsenin evi gulluk gülistanlık degil gelip gecici olsun yeter ki

Canim uzulme... Kredi cekme sebeblerini elbette burdan bilemeyiz o ayri ama onunda kendine gore belki hakli sebebleri vardir. Kimsenin evi gulluk gülistanlık degil gelip gecici olsun yeter ki
teşekkür ederim canım sağol
geçeceğini sanmıyorum eşim kendince haklı annesini sevmeyen konuşmak istemeyen annesini memnun etmeyen bir eşi var ki o hep iyi olunsun istiyor ama yıllardır kv nin yaptığı şeyler birikti birikti değil sevi nefret ettim artık eşim onun için her şeyi unutup kv ile iyi olmamı istiyor ama yapamıyorum nefretin sevginden daha büyük sen beni sevmiyorsun diyor işte orada tıkanıyoruz
sağol her şey için

-Sunset-

Beybi tavsiye ettiğin korseden aldım teşekkür ederim ,güzel bayağı ama zor bununla durmak .Emzirme filan zor olur gibi daha yeni geldi hemen taktım ama inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…