2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim hala ara ara kanamam oluyor normal mi bu. Akıntı kadar kan geliyor günde bir kaç kere

Canım üzülme inan herkesin kendine göre derdi var . Hele şu zamanda geçinmek gerçekten çok zor oldu. ALLAH elbet bir kapı açar

Biogaia işe yarayan var mı oğlumda işe yaramadı ondan bu sefer bir şey kullanmadım daha
Bende işe yaradi cnm..gazdan duramazdi..cok aglardi simdi min. Seviyede gaz oluyor..ama benim oglan 2 gündur fazla kaka yapiyor..birazda civik gibi.poposu kizarmis..tuvalet yaptigunda cani acio yavrumun(sütumden mi oldu anlamadim..mama ayni mama

Benim kız hayatta kapattırmaz gözlerini ışığa sese alıştırdım uykusu varsa uyuyor yoksa ne yaparsam yapayım uyumuyor. Normal de ayağında sallayınca uyuyor mu? Meme de uyuyor benimki sadece
Yok beeee nerdeeee cesitli yontem deniyorum iste kendince kucakta sallama yatakta sallama ayakta sallama yakinda battaniyesinde de sallariz biz bunu da ona alisirsa gunduz ne halt ederim die korkuyorum bu goz kapama yontemini kocam gelistirdi

Yoksulluk sınırının bile altında kalmışız hemde bayağı bu krizleri napcaz ya camış gibi yiyorum cheescake yapmıştım yarısını gömdüm iki günde
Angelo afiyet sifa bol
Sut olsun bebise
Kizlar kac kilo gitti sizlerde ilk 15 gun

bez ne marka kullanıyorsunuz?

Uzulme balım ya
Şu donemde hepimiz turlu zorluklar cekiyoruz
Aglayip strese girme
K.valideyi Allah bildiği gibi yapsin

Uyumuyordu anne delirmek uzereydi
Şu an aynı pozisyondayız neyse emzik tuttu en azından ağlamadan bakıyor
Yoksulluk sınırının bile altında kalmışız hemde bayağı bu krizleri napcaz ya camış gibi yiyorum cheescake yapmıştım yarısını gömdüm iki günde
İşte yapma git sende doğal şeyler al. Bari rafine şekere dayanmayalım
Benim hala ara ara kanamam oluyor normal mi bu. Akıntı kadar kan geliyor günde bir kaç kere
İlk doğumumda 70 gün sürdü şimdide halen azda olsa devam ediyor.
Yok beeee nerdeeee cesitli yontem deniyorum iste kendince kucakta sallama yatakta sallama ayakta sallama yakinda battaniyesinde de sallariz biz bunu da ona alisirsa gunduz ne halt ederim die korkuyorum bu goz kapama yontemini kocam gelistirdi
Bazen ağlarken gözü kapanıyo resmen kıyameti koparıyo cadaloz

temizlerken silmekten tahriş olabilir. Pamukla da ıslak mendille de silsek o silme hareketi tahriş ediyor. Tampon hareketlerle silme ya da yıkama acısını azaltabilir.

Uyumuyordu anne delirmek uzereydi
Maşallah pamuğa
Benimki dün öğlen 12den bugün sabah 10a kadar uyudu arada emmek için uyandı sadece neredeyse 24 saat uyudu yani.
Bugün de sabah 10dan beri uyumuyordu şimdi daha yeni daldı. Hiç sağı solu belli olmuyo bunların

Tuuuu masallahhh yok anam hayir oyun bilse oynatayim surekli mizk mik aglak hala ayni moddayim birakinca kiyamet ogluma yemek veremedim daha ona cok uzuluyorum yavrum benim ne zaman musait olursam o zaman yiyor yemek

-Sunset-

Beybi tavsiye ettiğin korseden aldım teşekkür ederim ,güzel bayağı ama zor bununla durmak .Emzirme filan zor olur gibi daha yeni geldi hemen taktım ama inşallah faydası olur
İlk günler bana da zor geldi ama sonra alıştım iş falan yaptım Sadece emzirme işini yapamadım bende onun dışında baya kullanışlı bel ağrılarımı da aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…