2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tuuuu masallahhh yok anam hayir oyun bilse oynatayim surekli mizk mik aglak hala ayni moddayim birakinca kiyamet ogluma yemek veremedim daha ona cok uzuluyorum yavrum benim ne zaman musait olursam o zaman yiyor yemek
Benim de en düşündüğüm şey bu ya annem gidince kızımın üç öğününü vaktinde hazırlayabilir miyim pek sanmıyorum benimki de uyanıksa hiçbir şekilde kendi kendine durmuyo, hep kucakta ya da emiyo şöyle biraz oyalanacak kadar büyüselerdi.

Şimdiye kadar verniks kalmaz ki benim oğlan doğduğunda bile yoktu teninde hepsini karnımda dökmüş.
Ama o mis kokusu gidiyo gerçekten yıkanınca

kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
Kalın giydirince isilik olur terleyen yerleri bu isiliğe benzemiyor
Paketli gıda çokça tüketiyor musun, ondan da olabiliyormuş

kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
Benim kızımda da var isilik gibi doktor yıkandıkça geçer dedi ama geçmiyor. Terletme dedi

Kayınvalide aramış dönmedim bir daha kendisi aradı o şekilde görüştük az önce. Yani çocuklu kadının kusurunu arayacağına keske kendi düşünceli olup arasa tekrar incileri dökülmez oğluna şikayet ediyor eyvallahta esinde anasinin dediklerini sana söylemek yerine isi vardır bebekle ilgileniyodur diye seni koruyabilir. Valla kayınvalidelere kizmamak lazım iş kocalarda bitiriyor o dengeyi kurmak kocanın isi canim

Gerçekten ya hastaneye götürürken pusette hep uyuyor
Kesinlikle büyülü gibi o puset cocuk uyuyor hastaneye giderken falan diyorum eşime evdede yatağı yerine bunda mi yatırsakyatağında diken var sanki yatağına yatınca uyanıyor bizimki

Benim kızımda da var isilik gibi doktor yıkandıkça geçer dedi ama geçmiyor. Terletme dedi
Benimde oğlumun yüzü kafası isilik oldu. bende öpmekten mi demiştim. abimiz sağolsun devamlı öpüyor:)) evde çok sıcak belkide ondan. yıkanınca düzeliyor. sonra yine çıkıyor.

Angelo afiyet sifa bol
Sut olsun bebise
Kizlar kac kilo gitti sizlerde ilk 15 gun
bendede şuan 13 kilo gitti 30 günlüğüz. ama yeme olarak bence bol bol yiyorum.
tahin helvası falan süt yapıyor dediler bol bol tahinli şeyler yiyyorum:)))) şaka bir yana nasıl olsa lohusayım diye yememden kısmadım. ama 40 çıkınca işe de başlayacağım o zaman yemeye bir düzen vermem lazım. ben 20 kilo almıştım. bali onu vereyim. daha 7 kilom var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…