Tuuuu masallahhh yok anam hayir oyun bilse oynatayim surekli mizk mik aglak hala ayni moddayim birakinca kiyamet ogluma yemek veremedim daha ona cok uzuluyorum yavrum benim ne zaman musait olursam o zaman yiyor yemek
Benim de en düşündüğüm şey bu ya annem gidince kızımın üç öğününü vaktinde hazırlayabilir miyim pek sanmıyorum benimki de uyanıksa hiçbir şekilde kendi kendine durmuyo, hep kucakta ya da emiyo şöyle biraz oyalanacak kadar büyüselerdi.
Ya ben kızı hiç yıkamadan daha üstünde koruyucu tabakası var dursun durabildigi kadar bir uzman vardi o demişti yıkamayin diye zaten kokmuyor ama poposunu göbek düştükten sonra yıkamaya başladım suyu sevdi ama fark ettim e bebeğin ıslak mendili de güzel hiç sorun yaratmadı bizde .
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
Gündüzleri araba pusetine yatırıyorum uyuyunca. bence bunda daha uzun uyuyor, dar ve üstü kapalı olunca kendini anne karnında falan mı hissediyor acaba
Eki Görüntüle 2998207
Gündüzleri araba pusetine yatırıyorum uyuyunca. bence bunda daha uzun uyuyor, dar ve üstü kapalı olunca kendini anne karnında falan mı hissediyor acaba
kv arayıp oğluna şikayet etmiş
aramış görmedim sonra da aramadım çünkü bana bir faydası olmadı doğumdan sonra
aramıyomjşum bebeğin resimlerini atmıyormuşum
eşimle zaten bu aile meselesinden hep aramız limoniydi iyice küsücek bana eşimi seviyorum ama annesinden nefret ediyorum evet nefret
şimdi arayıp kadını ne derdin var beni şikayet ediyorsun dicem sonra arayıp oğluna tansiyonum çıktı diyip ağlayacak fln filan
deliricem ya onlar yüzünden sütüm kesilcek
Kayınvalide aramış dönmedim bir daha kendisi aradı o şekilde görüştük az önce. Yani çocuklu kadının kusurunu arayacağına keske kendi düşünceli olup arasa tekrar incileri dökülmez oğluna şikayet ediyor eyvallahta esinde anasinin dediklerini sana söylemek yerine isi vardır bebekle ilgileniyodur diye seni koruyabilir. Valla kayınvalidelere kizmamak lazım iş kocalarda bitiriyor o dengeyi kurmak kocanın isi canim
Kesinlikle büyülü gibi o puset cocuk uyuyor hastaneye giderken falan diyorum eşime evdede yatağı yerine bunda mi yatırsakyatağında diken var sanki yatağına yatınca uyanıyor bizimki
Benimde oğlumun yüzü kafası isilik oldu. bende öpmekten mi demiştim. abimiz sağolsun devamlı öpüyor:)) evde çok sıcak belkide ondan. yıkanınca düzeliyor. sonra yine çıkıyor.
normalde bebeği yıkamazlar. benim ilk doğumda yıkamaışlardı ondada kakasını yaptığı içindi. bu sefer bebeği yıkalamadılar. sonrasında sadece kafasını yıkayıp getirdiler.
bendede şuan 13 kilo gitti 30 günlüğüz. ama yeme olarak bence bol bol yiyorum.
tahin helvası falan süt yapıyor dediler bol bol tahinli şeyler yiyyorum:)))) şaka bir yana nasıl olsa lohusayım diye yememden kısmadım. ama 40 çıkınca işe de başlayacağım o zaman yemeye bir düzen vermem lazım. ben 20 kilo almıştım. bali onu vereyim. daha 7 kilom var.