normalde bebeği yıkamazlar. benim ilk doğumda yıkamaışlardı ondada kakasını yaptığı içindi. bu sefer bebeği yıkalamadılar. sonrasında sadece kafasını yıkayıp getirdiler.
Bende yikanmaz hatta yikanmamali die biliyorum. Kuvoze alinan bebekler yikaniyormus gittigi hastanede sanirim duzen boyleydi bilemiyorum yikandigi icin uzulmedim degil hani ama saglik olsun
maşallah yanakları ne güzel olmuş.
benimkinin de gaz sorunu var. bizim bir titreşimli ana kucağımız var ona koyuyorum oh mis gibi yatıyor. ama al yatağına koy hemen çığlık geliyor. içim rahat etse gece bile ondan uyutacam da olmaz yani:) bide benimki banyodan sonra güzel uyuyor. seninki yıkanınca uyumuyor mu ?
Bende yikanmaz hatta yikanmamali die biliyorum. Kuvoze alinan bebekler yikaniyormus gittigi hastanede sanirim duzen boyleydi bilemiyorum yikandigi icin uzulmedim degil hani ama saglik olsun
Ben yaptirdim. 8 subatta kilo kontrolu icin bidaha cagirdi mamayi azalttik die gunde max 3 kez veriyorum 2 vermeye dikkat ediyorum insallah onuda birakiiriz battik okeye donuyoruz hahahah saka bi yana sagligi yerinde olsun gerisi onemli degil...
kızlar birşey soracağım. şimdi hamilelikte saç dökülmesi östrajenden dolayı azalıyor ya. hatta benim son aylar neredeyse dökülmüyordu. ama artık yavaş yavaş dökülmeye başladı. hatta bende tiroidde var çok aşırı döküleceğini düşünüyorum. ilk hamileliğimde saçlarımın yarısı dökülmüştü. bunun önüne nasıl geçeriz? sizin kullandığınızı bir şeyler var mı? yada bir öneriniz?
Dimiii sanki pis bebek ama iste o kafayla akil edemedim bide isitme testinden kaldi diolar kulagina su kacirmadiklari ne malum gerci once mi sonra mi soktular bilemiyorum ayri hastanelerde oldugumuzdan bi halttan haberim yok yogun bakim doktorunuda gorememistik kontrole gittigimizde zaten kafam da allak bullakto sormak aklima bile gelmemisti...
Eki Görüntüle 2998207
Gündüzleri araba pusetine yatırıyorum uyuyunca. bence bunda daha uzun uyuyor, dar ve üstü kapalı olunca kendini anne karnında falan mı hissediyor acaba
maşallah yanakları ne güzel olmuş.
benimkinin de gaz sorunu var. bizim bir titreşimli ana kucağımız var ona koyuyorum oh mis gibi yatıyor. ama al yatağına koy hemen çığlık geliyor. içim rahat etse gece bile ondan uyutacam da olmaz yani:) bide benimki banyodan sonra güzel uyuyor. seninki yıkanınca uyumuyor mu ?
Dun gece uyudu cok sukur ama emmek icin daha sık uyandi anlamadim pisligimi sevio acaba kilo alimi suan fazla mamadan oturuydu simdi kestik bakalim zayiflar sanirim cocugum
Benimde oğlumun yüzü kafası isilik oldu. bende öpmekten mi demiştim. abimiz sağolsun devamlı öpüyor:)) evde çok sıcak belkide ondan. yıkanınca düzeliyor. sonra yine çıkıyor.
Hala kullanmıyo musun canım şampuan? Benim oğlanın saçları yağlı bugün yıkasam yarına yağlanıyo mesela, ondan sadece suyla yıkasam geçmez sanırım yağı mecbur şampuan yapıyorum.
Hala kullanmıyo musun canım şampuan? Benim oğlanın saçları yağlı bugün yıkasam yarına yağlanıyo mesela, ondan sadece suyla yıkasam geçmez sanırım yağı mecbur şampuan yapıyorum.
Dun gece uyudu cok sukur ama emmek icin daha sık uyandi anlamadim pisligimi sevio acaba kilo alimi suan fazla mamadan oturuydu simdi kestik bakalim zayiflar sanirim cocugum