2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
normalde bebeği yıkamazlar. benim ilk doğumda yıkamaışlardı ondada kakasını yaptığı içindi. bu sefer bebeği yıkalamadılar. sonrasında sadece kafasını yıkayıp getirdiler.
Bende yikanmaz hatta yikanmamali die biliyorum. Kuvoze alinan bebekler yikaniyormus gittigi hastanede sanirim duzen boyleydi bilemiyorum yikandigi icin uzulmedim degil hani ama saglik olsun

Uyumuyordu anne delirmek uzereydi
maşallah yanakları ne güzel olmuş.
benimkinin de gaz sorunu var. bizim bir titreşimli ana kucağımız var ona koyuyorum oh mis gibi yatıyor. ama al yatağına koy hemen çığlık geliyor. içim rahat etse gece bile ondan uyutacam da olmaz yani:) bide benimki banyodan sonra güzel uyuyor. seninki yıkanınca uyumuyor mu ?

1.ay aşılarını yaptırdınız mı kızlar?
Asm aradı 3 şubatta gel diye, benim de kanıma bakacaklarmış.
Ben yaptirdim. 8 subatta kilo kontrolu icin bidaha cagirdi mamayi azalttik die gunde max 3 kez veriyorum 2 vermeye dikkat ediyorum insallah onuda birakiiriz battik okeye donuyoruz hahahah saka bi yana sagligi yerinde olsun gerisi onemli degil...

kızlar birşey soracağım. şimdi hamilelikte saç dökülmesi östrajenden dolayı azalıyor ya. hatta benim son aylar neredeyse dökülmüyordu. ama artık yavaş yavaş dökülmeye başladı. hatta bende tiroidde var çok aşırı döküleceğini düşünüyorum. ilk hamileliğimde saçlarımın yarısı dökülmüştü. bunun önüne nasıl geçeriz? sizin kullandığınızı bir şeyler var mı? yada bir öneriniz?

Yani bi sorsalarmış en azından.
Dimiii sanki pis bebek ama iste o kafayla akil edemedim bide isitme testinden kaldi diolar kulagina su kacirmadiklari ne malum gerci once mi sonra mi soktular bilemiyorum ayri hastanelerde oldugumuzdan bi halttan haberim yok yogun bakim doktorunuda gorememistik kontrole gittigimizde zaten kafam da allak bullakto sormak aklima bile gelmemisti...

Dun gece uyudu cok sukur ama emmek icin daha sık uyandi anlamadim pisligimi sevio acaba kilo alimi suan fazla mamadan oturuydu simdi kestik bakalim zayiflar sanirim cocugum

Hala kullanmıyo musun canım şampuan? Benim oğlanın saçları yağlı bugün yıkasam yarına yağlanıyo mesela, ondan sadece suyla yıkasam geçmez sanırım yağı mecbur şampuan yapıyorum.
Yağlandığı için saçına kullanıyorum artık şampuan vücuduna sadece su, sonradan sabun kullanacağım

1.ay aşılarını yaptırdınız mı kızlar?
Asm aradı 3 şubatta gel diye, benim de kanıma bakacaklarmış.
Ben yaptırdım 1 ay sonra tekrar aşı için çağırdılar aşıya gelmeden bebegi yıka 3 gün yikanmayacak aşı sonrası dedi hemsire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…