2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım nasıl oldu bebişin?
Benm oğlumunda aynı durumu
Dr nezle olmus dedi ateşide ara ara yükseliyordu. Antibiyotık şuurup verdi. Hala aynı serum ve aspiratörle temizliyorum çok huzursuz nefes alamadığı için

Bide kizlar bere yakiyormusunuz hala takmayasim var ama ebe 3 aya kadar takmali fio fenalik geldi icime sacini gormek istiyorum resmen
Bere takıyorum ama benim sıpa ne şapka ne eldiven sevmiyor kaşla göz arasinda hareket ede ede ikisini de cikariyo hayret ediyoruz kuvozde çıplaklığı alıştığa için giyinmeyide hic sevmiyor babası basim belada benim bu kızla diyor

Hanımlar bebeğim 18 günlük oldu.
1 haftalıkken burunu tıkanmaya basladı. Serum fizyolojikle sürekli temizliyordum nefes alamamaya basladı ateşi yükseldi. Tahliller normal çıktı ama devam ediyordu. Antibiyotik şurup başladık nezle olmus dedi doktor. Hiç değişiklik yok burnunda ara ara ateşi hala çıkıyor 4. Günündeyiz antibiyotiğin. Korkuyorum açıkçası .
İçinizde böyle durumda olan var mı?

Tam temızledıgıne emınmısım ben bi temızlemeye aksamı edıyorum serumla .

Prima premium care..memnunum baya

15 gunolarak diyemrm ama dun sabah itibari ile toplamda 16kg gitti brnden 40. Gun
maşallah canım 16 kg versem hamilelik öncesinden daha zayıf olurum ben doğumdan eve geldim 5 kilo gitmişti onun üstüne 1 ayda sadece 2 kg verebildim ve yanlarım basenlerim azalmıyor göbekten kilo almıyoruz ırsi olarak basen bacak tüm kilo orda
inşallah ben de verebilirim birkaç aya
Kalın giydirince isilik olur terleyen yerleri bu isiliğe benzemiyor
Paketli gıda çokça tüketiyor musun, ondan da olabiliyormuş
tüketmiyorum aslında ama tatlı falan yapıp yiyorum ya da dışardan şerbetli tatlı onlar yapar mı sanırım sıcaktan oldu faha doğrusu ev soğuk diye iki kat örttüm ondan oldu
ben de ona kızdım ben lohusayım söyleyemedin mi diye neyse kaderim buymuş yaranamadım ne kocaya ne kvye allaha havale ettim benim ahım kimsede kalmadı onda da kalmıcak eminim

Canım burun tıkanıklığı ateş yapmaz belki mikrop kapmıştır idrar yolları falan bakıldı mı? Bizimde burun sürekli tıkalı o biraz zor açılıyor ama ateşini takip et tabii. Viral bir enfeksiyon olmuşsa antibiyotikte fayda etmez bol bol emzir anne sütü onu iyileştirir inş

Bide kizlar bere takiyormusunuz hala takmayasim var ama ebe 3 aya kadar takmali fio fenalik geldi icime sacini gormek istiyorum resmen
Ben hep bere takıyorum canım ama ateşi yükseldiğinde çıkarıyorum bereyi. Hemen hapşırmaya baslıyor o da. Kafadan alırmış soğuğu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…