Kızlar oğlumun burnunda hışırtı var sümük sesi fizyolojik serum sıkıp aspiratör ile çekmek zorunda kaldım bayağı boşaldı ama iki dk sonra gene ayni ben ne yapayım nolur bana akıl verin eşime diorm doktora götürelim hergun hastaneye mi gtcez biz dio dün kızımı götürdüm hasta die abladan oğlana geçti büyük ihtimal ateş falan yok tek burun ne olur bişey diyin
Canım nasıl oldu bebişin?
Benm oğlumunda aynı durumu
Dr nezle olmus dedi ateşide ara ara yükseliyordu. Antibiyotık şuurup verdi. Hala aynı serum ve aspiratörle temizliyorum çok huzursuz nefes alamadığı için
mustela nın avokadolu vücut losyonu ve şampuanını aldım. Çocuk hacı yağı gibi kokuyor
Her yıkamadan sonra annem kavga ediyor. Nerden buldun bu leş gibi kokan şeyi diye bol bol sıkıyor çabuk bitsin diye
Bere takıyorum ama benim sıpa ne şapka ne eldiven sevmiyor kaşla göz arasinda hareket ede ede ikisini de cikariyo hayret ediyoruz kuvozde çıplaklığı alıştığa için giyinmeyide hic sevmiyor babası basim belada benim bu kızla diyor
Hanımlar bebeğim 18 günlük oldu.
1 haftalıkken burunu tıkanmaya basladı. Serum fizyolojikle sürekli temizliyordum nefes alamamaya basladı ateşi yükseldi. Tahliller normal çıktı ama devam ediyordu. Antibiyotik şurup başladık nezle olmus dedi doktor. Hiç değişiklik yok burnunda ara ara ateşi hala çıkıyor 4. Günündeyiz antibiyotiğin. Korkuyorum açıkçası .
İçinizde böyle durumda olan var mı?
1 haftalıkken burunu tıkanmaya basladı. Serum fizyolojikle sürekli temizliyordum nefes alamamaya basladı ateşi yükseldi. Tahliller normal çıktı ama devam ediyordu. Antibiyotik şurup başladık nezle olmus dedi doktor. Hiç değişiklik yok burnunda ara ara ateşi hala çıkıyor 4. Günündeyiz antibiyotiğin. Korkuyorum açıkçası .
maşallah canım 16 kg versem hamilelik öncesinden daha zayıf olurum ben doğumdan eve geldim 5 kilo gitmişti onun üstüne 1 ayda sadece 2 kg verebildim ve yanlarım basenlerim azalmıyor göbekten kilo almıyoruz ırsi olarak basen bacak tüm kilo orda
inşallah ben de verebilirim birkaç aya
tüketmiyorum aslında ama tatlı falan yapıp yiyorum ya da dışardan şerbetli tatlı onlar yapar mı sanırım sıcaktan oldu faha doğrusu ev soğuk diye iki kat örttüm ondan oldu
Kayınvalide aramış dönmedim bir daha kendisi aradı o şekilde görüştük az önce. Yani çocuklu kadının kusurunu arayacağına keske kendi düşünceli olup arasa tekrar incileri dökülmez oğluna şikayet ediyor eyvallahta esinde anasinin dediklerini sana söylemek yerine isi vardır bebekle ilgileniyodur diye seni koruyabilir. Valla kayınvalidelere kizmamak lazım iş kocalarda bitiriyor o dengeyi kurmak kocanın isi canim
ben de ona kızdım ben lohusayım söyleyemedin mi diye neyse kaderim buymuş yaranamadım ne kocaya ne kvye allaha havale ettim benim ahım kimsede kalmadı onda da kalmıcak eminim
Canım burun tıkanıklığı ateş yapmaz belki mikrop kapmıştır idrar yolları falan bakıldı mı? Bizimde burun sürekli tıkalı o biraz zor açılıyor ama ateşini takip et tabii. Viral bir enfeksiyon olmuşsa antibiyotikte fayda etmez bol bol emzir anne sütü onu iyileştirir inş