2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnsallah canım . Dr burun tıkanıklığı için sadece serum diyor. Ateşi için de nezle olmustur dedi. Antibiyotik şurup verdi. Onunda 4. Günündeyiz ama ara ara ateşi yükseliyor etrafımdakiler normal diyor. Her ateşlediğinde de doktora koşmak istemiyorum heryer virüs kaynıyor insallah geçer tez zamanda

missha markasının siyah ambalajda bir şampuanı var ben ilk doğumdan sınra onu kullanmıştım dökülme karşıtı yorumları da çok iyiydi bakabilirsin bi
Ben hep bere takıyorum canım ama ateşi yükseldiğinde çıkarıyorum bereyi. Hemen hapşırmaya baslıyor o da. Kafadan alırmış soğuğu bilemedim
daha 18 günlük annesi daha çıkarma şapkayı bence ben gündüz sıcaksa çıkarıyorum sadece

Hic canını sıkma canım bosver çocuğunu dusun sadece kimsenin seni strese sokmasına musade etme bebeğinin annesine ve sütüne ihtiyacı var

Bizi aramadılar ya geçirdik o zaman biz 1. Ay aşı mı vardı
Doğduğu gün hepatit aşısının 1. Dozu yapılıyor 2.dozu 1 aylıkken yapılıyor henüz geç kalmadınız yarin kaydınızın oldugu asmye gidip yaptırabilirsiniz hastanelerde yapıyor diye biliyorum danisabilirsiniz orayada

Anne sütü alan bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Benim neredeyse her emmeden sonra cıvık sarı pütürlü kaka yapıyor normal mi sütüm mü yaramıcak acaba diye düşünüyorum.

Merhaba kızlar bende gebelik planlıyorum ama avrupa yakasında özellikle küçükçekmece ve bahçelievler bölgesinde doğuma babayı da alan özel hastane biliyor musunuz doğuma girmek istiyor eşim ama pandemi yüzünden çoğu özel hastane kabul etmiyor sizin bildiğiniz özel hastaneler varsa paylaşırsanız sevinirim.

Sefakoy medipol aliyor diye biliyorum bir arastirin isterseniz

15 gunolarak diyemrm ama dun sabah itibari ile toplamda 16kg gitti brnden 40. Gun
Ben bunu cok begendim
Allahim
Bana da nasib olsun ins
Bende aşırı kilo alanlardanim bir 25 aldım
7 si gitti kaldi 18
40 a kadar 16 gitse mikemmmelll otesi
Masallah sana bacimmsu

Anne sütü alan bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Benim neredeyse her emmeden sonra cıvık sarı pütürlü kaka yapıyor normal mi sütüm mü yaramıcak acaba diye düşünüyorum.
Evet başta öyle uzuyor hatta pütürler bezi alırken farkedersin 1 2 hafta öyle sürdü benım sonra azaldı hafif katılastı

Ebe yıkamıştı benim kızımı hem de dalinle, bana getirdiğinde söyledi
Valla bende bu isi bi turlu cozemedim
Hem
Yikamayin diyolar o tabaka mikroplara
Karsi vs cok iyiymis
Dun arkadasima dogumdan 1 gun sonra bebegi yikayip,yikama egitimi vermisler
Hepsi kafasina gore
Ben yikamayi düşünmüyorum
Gibegi dustu iyice kurusun 2 gun sonra ins
Eskiler yikandikca gider diyolar sarılık icin
Oyle
Olmasa bi on hun daha beklerim

Benimki de pütürlü yapıyor bende mama dan diyordum sütten miş demekki yağlı olunca oluyormuş süt galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…