2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Peki bu her emmeden sonra kaka yapması kilo alımını etkiledi mi?
Hayır aksine kılo aldı başlarda düzenli olarak sonra bizim ters oldu smdıde mamaya gecmemıze rapmen kılo aldıramadım çocuğa . Ilk şişlik iner dedıler düşer dedıler ona rağmen kılosu düşmemişti benımkinin. Daha o kakaya kılo aldı o zaman

Kızlar bu gün hastaneden geldim nstde sancı çıkmadı. Doktor Çarşamba günü gel dogurtacam dedi suni bağlayacak biraz korkmuyor değilim. Suni ile açılma olursa 4 cm sonra epidural alabilirmişim. Aklıma bişey geldi ya açılma olmazsa sezeryana dönüş olucak. Onu önceden doktorumla konuşsam çatı muayenesi ile anlarmi? Ona göre sezeryanmi olsam diye düşünüyorum

Dun gece uyudu cok sukur ama emmek icin daha sık uyandi anlamadim pisligimi sevio acaba kilo alimi suan fazla mamadan oturuydu simdi kestik bakalim zayiflar sanirim cocugum
:))))) zayıflamaz ama bu kadar kilo alma büyük ihtimal. bazı bebekler mamada yese kilo almıyor.

Bizde adetler var şimdi yarın 40ını cıkarcaz bebenin aynı anda banyo yapmamız lazımmıs bastıgım yerlere su gezdırcem banyodan cıkınca sonra o bebegın suyuka baba banyo yapcak yoksa cocugun kılo almaz derler cocuga bakmadan ensene otutturuyorlar bunun anlamını unttm sonra tırnaklarını kesıp babasının cebıne koyarlarmıs birde ellerını babasının ceketının cebıne sokarlarmıs bereket getırsın dıye batıl matıl ben yapıcam sonucta yapınca bısey kaybetmış olmıcam ben daha 40ı ucuramadım çünkü aynı anda banyo yapmak için evde bebegı yıkamaları lazım ınsan lazım

Eki Görüntüle 2998207
Gündüzleri araba pusetine yatırıyorum uyuyunca. bence bunda daha uzun uyuyor, dar ve üstü kapalı olunca kendini anne karnında falan mı hissediyor acaba
Biz iki buklum oluyor diye yatırınca dr a giderken filan rahatsız oluyoruz
Bugun bunun icin söylendik
Her pusette oyle dimi
Benimkinin başlığı seninki gibi havadar
Degilmis Alırken gozume batmamış
Seninkide cok iyi bacimsu
Bende asiri odem vardi
Hala inmedi onlarda inerse umudum buyuk bakalim
Bir 15 i gitse 40 gune yine razıyım
1.ay aşılarını yaptırdınız mı kızlar?
Asm aradı 3 şubatta gel diye, benim de kanıma bakacaklarmış.
Topuk kani icin kaçıncı gun gittiniz bacimsu
Onlar mi aradi
Siz mi gittiniz
Bide kizlar bere takiyormusunuz hala takmayasim var ama ebe 3 aya kadar takmali fio fenalik geldi icime sacini gormek istiyorum resmen
Takmıyorum ta
Ev sicak cocuk sıkılıyor gibi geliyir
Bende daralmaya hic gelemem
Merhaba kizlar Ocak annelerini 1gunle yakaladım son gün doğurdum şu an hastanedeyim bebeğim yanımda çok şükür güzel bı doğum oldu dogurmayan kalmadı sanırım son bendim
Helaaaaaaal
Hosgelmis minnosun
Gule gule sağlıcakla buyut ins
Anne sütü alan bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Benim neredeyse her emmeden sonra cıvık sarı pütürlü kaka yapıyor normal mi sütüm mü yaramıcak acaba diye düşünüyorum.
Habire yapıyor
Sütün yariyorki bebis doyuyir ve kaka yapabiliyor
Bu iyi bisi

Bide kizlar bere takiyormusunuz hala takmayasim var ama ebe 3 aya kadar takmali fio fenalik geldi icime sacini gormek istiyorum resmen
valla ben evde hiç takmıyorum. bir tek banyodan sonra takıyorum kafası üşümesin diye. neden takmak gerekiyor ki?

Kaka yapamayınca rahatsız oluyolar mı acaba. Doktorlar 10 güne kdr normal diyor ya sadece anne sütü ile beslenen bebekler için.
O yapamayınca dünyayı dar edıyor merak etme yani rahatsız olunca huzursuz ıkınma falan oluyor ben hemen kulak çubuguyla zeytınyağini sürüp biraz masajla hemen kaka

Hic sancın ve emaresi yoksa
Sanci çekmenin bi alemi yok diye düşünüyorum
Dun biri dogum yapti
Ayniydi
Sabahtan aksama kadar suniyi aldi
Aksamda sezeryan oldu
Carsamba günü de cok guzel bi gun hayirla gelsin bebisimiz

Hic sancın ve emaresi yoksa
Sanci çekmenin bi alemi yok diye düşünüyorum
Dun biri dogum yapti
Ayniydi
Sabahtan aksama kadar suniyi aldi
Aksamda sezeryan oldu
Carsamba günü de cok guzel bi gun hayirla gelsin bebisimiz
Amin inşallah. Şu anda hiç sancım yok. Acikligada bakmadı doktor. Çarşamba gidince tekrar konuşucam doktorla bakalım hayırlısı inşallah

Gece uyanmazsa kaldirma 4 saate kadar uyusun dedi dr bugun bana
Hem sende uyu sütün olsun dedi
Saat basi alarm kurup kaldırmanın geregi yokmus
Sarılık problemi ciddi boyutta degilse
Of canm neler çektm bu 18 günde uykusuzluktan mahvoldum. Saat başı alarm kurup uyandırmayla uğraşıyordum sonra memeyi tutturmayla uğraşıyordum. Diğer alarmın saati geliyordu bende sıfır uyku. Valla sarılık yüzünden geçsin diye çok uğraştım. Artık 2 saatte bir yapıyorum geceleri. Eğer 4 saatse çok mutlu olurum valla

Yani evet oyle... Ama zaten kilo almasi iyi degil diolar sekeri cikabilir organlar yaglanma yapabilir vs dio ebe
bizim doktorumuzda 1 aylık olana kadar her istediğinde emzir dedi. sonrasında belki 3 saatten önce emzirme diyeceğim dedi. bende ona şaşırdım. belki senin dediğin gibi çok kilo alırsa ve şekeri çıkar diye demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…