2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kuzu sen yine dr una danis
Ben onceki gece uyuya kalmışım 4 saat
Sordum hatta 4-5 saat dedi
Baya endise edince sordum
Oyle
Soyledi

Ateşi var diye çıkarıyordum canım. Ne bileyim sanki daha cok ateşlendiriyor gibi oluyor. Ama haklısın kafasını sıcak tutmamıız gerek

Kuzu sen yine dr una danis
Ben onceki gece uyuya kalmışım 4 saat
Sordum hatta 4-5 saat dedi
Baya endise edince sordum
Oyle
Soyledi
Danısayım canım. Bizim bebiş acıktığında ağlıyor artık. Oradan da yola çıkabilirm aslında. Önceden hiç ağlamıyordu. Sarılık baygınlk yapıyordu. Bakalm dr ne dicek gece beslenmesi için

Ben de kettle ı çalıştırıyorum odada . Nem 50-55 olunca kapatıyorum canım.
Bide okaliptus yağı aldım kaynar suya damlatıyorum odaya koyuyorum. o rahatlatıyor burnunu .

Ateşi var diye çıkarıyordum canım. Ne bileyim sanki daha cok ateşlendiriyor gibi oluyor. Ama haklısın kafasını sıcak tutmamıız gerek
Canim atesi olan bebegi doktor fanila ile biraktiriyor utanmasalar sokaga boyle cikar derler bu havada. Sen atesi olunca gene cikar bence sapkasini

Kimse kimseyi kinamaz ben 4 gundur dusa giremedim ki yanimda yardim etcek Kisiler var. Olaylar oyle pes pese oluo ki bi bakiosun gece olmus

Kiz adanada evi 21de nasi tutabiliosn klima mi aciyosn istanbulda bzm ev bile 23 fln anca oluyo
Gunes cikarsa 25i buluyo

İstanbul’da odanın ısısı 24 koridor Sibirya.
Kaloriferin projesini çizen hangi akılsızsa salondan büyük koridorda bir tane Petek yok. Sobalı ev gibi odanın kapısını kapatarak oturuyoruz .

Ayy egoya bak kadindaki. Lohusa kizla kavga edio icinden. Ilginc ama kac yasinda cocuk gibiler. Cnm cahil diip gec yoksa bas edemezsin ofkenle sana zarar

Sağol canım teşekkür ederim

Kız anneleri alt değiştirirken dudaklrın kenarları hep beyaz beyaz daha oralara ellemedim ben ya sileyim mi oraları da şimdi doğduğundaki gibi duruyo
Valla ben geçen gün çok dikkatli bir şekilde temizledim baya doluydu dediğiniz gibi doğumdan kalma ve surdugumuz pişik kreminin birikintileri

Kızlar selam, bebiş geldiğinden beri çok az okuyabiliyorum ama resmen hepimizin derdi başka, inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hepimiz. Benim kız emmemekte diretiyor hala bugün 7. Gün. Sürekli süt sağıp vermeye çalışıyorum ama kaşık biberondan içmiyor, şırıngayla azıcık süt her yere dökülüyor dolayısıyla Tommee Tippeenin şu kolik biberonuyla veriyorum, her verişte emzirmeye de çalışıyorum. Bir biberon bir meme, henüz başaramadık çok üzülüyorum ya hiç emmezse diye.

Diğer yandan bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı. İğne batırılınca başta çığlık attı, sonra topuğundan kan gelsin diye kuvvetli sıktılar o aşamada çok ağladı ağlarken de katıldı. Çok korktum nefessiz kalmasından. Normal mi bu durum bir hastalığın belirtisi falan olabilir mi Allah korusun?

Annelik gerçekten çok zormuş, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım sırıngayı dırekt agzına veriyorsan yanlıs yapıyormuşuz bne dde oyle veriyordum. Emzirme uzmanı sol serce parmagımı bebegın damagına tutturdu emzik gıbı yandan da sırınga ıle sutu verdırdı denemenin tavsiye ederım. Tomme tıppe ben de aldım bırkac kez verdım baktım memeyi almıyor bıraktım sırınga ile mama veriyorum gunde 3 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…