4 cm açılma oluncaya kadar zaten çok sancı hissetmezsin canım asıl sancılar 4-5 cmden sonra başlıyor, bence doktorun izleyeceği yola güven, sonra da epidural takılacakmış zaten kolay olur inşallah doğumun. Açılma olmazsa zaten sezaryene alacakmış. Hayırlısı olsun.Kızlar bu gün hastaneden geldim nstde sancı çıkmadı. Doktor Çarşamba günü gel dogurtacam dedi suni bağlayacakbiraz korkmuyor değilim. Suni ile açılma olursa 4 cm sonra epidural alabilirmişim. Aklıma bişey geldi ya açılma olmazsa sezeryana dönüş olucak. Onu önceden doktorumla konuşsam çatı muayenesi ile anlarmi? Ona göre sezeryanmi olsam diye düşünüyorum
Puset minderi aldım ayrıca, eciş bücüş durmuyor onu koyunca içinde.Biz iki buklum oluyor diye yatırınca dr a giderken filan rahatsız oluyoruz
Bugun bunun icin söylendik
Her pusette oyle dimi
Benimkinin başlığı seninki gibi havadar
DegilmisAlırken gozume batmamış
Seninkide cok iyi bacimsu
Bende asiri odem vardi
Hala inmedi onlarda inerse umudum buyuk bakalim
Bir 15 i gitse 40 gune yine razıyım
Topuk kani icin kaçıncı gun gittiniz bacimsu
Onlar mi aradi
Siz mi gittiniz
Takmıyorum ta
Ev sicak cocuk sıkılıyor gibi geliyir
Bende daralmaya hic gelemem
Helaaaaaaal
Hosgelmis minnosun
Gule gule sağlıcakla buyut ins
Habire yapıyor
Sütün yariyorki bebis doyuyir ve kaka yapabiliyor
Bu iyi bisi
Klimayla ısınıyoruz canım doğalgaz kadar sıcak olmuyor, Adana gibi bi yerde klimayla ısınmak yetiyorKiz adanada evi 21de nasi tutabiliosn klima mi aciyosnistanbulda bzm ev bile 23 fln anca oluyo
Gunes cikarsa 25i buluyo
2.topuk kanı 5.gün veriliyor canım, bizimki küvezdeydi o ara ordan almışlar asm'ye gitmedik o yüzden ayrıca.Biz iki buklum oluyor diye yatırınca dr a giderken filan rahatsız oluyoruz
Bugun bunun icin söylendik
Her pusette oyle dimi
Benimkinin başlığı seninki gibi havadar
DegilmisAlırken gozume batmamış
Seninkide cok iyi bacimsu
Bende asiri odem vardi
Hala inmedi onlarda inerse umudum buyuk bakalim
Bir 15 i gitse 40 gune yine razıyım
Topuk kani icin kaçıncı gun gittiniz bacimsu
Onlar mi aradi
Siz mi gittiniz
Takmıyorum ta
Ev sicak cocuk sıkılıyor gibi geliyir
Bende daralmaya hic gelemem
Helaaaaaaal
Hosgelmis minnosun
Gule gule sağlıcakla buyut ins
Habire yapıyor
Sütün yariyorki bebis doyuyir ve kaka yapabiliyor
Bu iyi bisi
Bi biberon bi meme olunca bebeğin kafası karışırıyor canım henüz anne memesini tutamayan bebeğe biberon verilmez. Önce memeni tutmayı öğrenecek. Biberon emzik tutarkenki ağız yapısıyla anne memesini tutarkenki ağzının aldığı şekil farklı olduğundan memeni de biberon tutar gibi tutmaya çalışıyordur ondan ememiyordur.Kızlar selam, bebiş geldiğinden beri çok az okuyabiliyorum ama resmen hepimizin derdi başka, inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hepimiz. Benim kız emmemekte diretiyor hala bugün 7. Gün. Sürekli süt sağıp vermeye çalışıyorum ama kaşık biberondan içmiyor, şırıngayla azıcık süt her yere dökülüyor dolayısıyla Tommee Tippeenin şu kolik biberonuyla veriyorum, her verişte emzirmeye de çalışıyorum. Bir biberon bir meme, henüz başaramadıkçok üzülüyorum ya hiç emmezse diye.
Diğer yandan bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı. İğne batırılınca başta çığlık attı, sonra topuğundan kan gelsin diye kuvvetli sıktılar o aşamada çok ağladı ağlarken de katıldı. Çok korktum nefessiz kalmasından. Normal mi bu durum bir hastalığın belirtisi falan olabilir mi Allah korusun?
Annelik gerçekten çok zormuş, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım benimkide emmiyor inatla emmiyor sütü sağarak veriyorum tabiki yetmiyor mamada veriyorum hergün deniyorum ya uyuyor meme de yada çığlık çığlığa ağlıyorKızlar selam, bebiş geldiğinden beri çok az okuyabiliyorum ama resmen hepimizin derdi başka, inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hepimiz. Benim kız emmemekte diretiyor hala bugün 7. Gün. Sürekli süt sağıp vermeye çalışıyorum ama kaşık biberondan içmiyor, şırıngayla azıcık süt her yere dökülüyor dolayısıyla Tommee Tippeenin şu kolik biberonuyla veriyorum, her verişte emzirmeye de çalışıyorum. Bir biberon bir meme, henüz başaramadıkçok üzülüyorum ya hiç emmezse diye.
Diğer yandan bugün sağlık ocağında topuk kanı alındı. İğne batırılınca başta çığlık attı, sonra topuğundan kan gelsin diye kuvvetli sıktılar o aşamada çok ağladı ağlarken de katıldı. Çok korktum nefessiz kalmasından. Normal mi bu durum bir hastalığın belirtisi falan olabilir mi Allah korusun?
Annelik gerçekten çok zormuş, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım benimki çok sinirli, parmağımı da emmiyor o şekilde. Kafayı yemek üzereyim gerçekten.Canım sırıngayı dırekt agzına veriyorsan yanlıs yapıyormuşuz bne dde oyle veriyordum. Emzirme uzmanı sol serce parmagımı bebegın damagına tutturdu emzik gıbı yandan da sırınga ıle sutu verdırdı denemenin tavsiye ederım. Tomme tıppe ben de aldım bırkac kez verdım baktım memeyi almıyor bıraktım sırınga ile mama veriyorum gunde 3 kez
Edsyi de şırınga ucuna sonda takarak denedim canım ama bizimkine o da kar etmedi.Bi biberon bi meme olunca bebeğin kafası karışırıyor canım henüz anne memesini tutamayan bebeğe biberon verilmez. Önce memeni tutmayı öğrenecek. Biberon emzik tutarkenki ağız yapısıyla anne memesini tutarkenki ağzının aldığı şekil farklı olduğundan memeni de biberon tutar gibi tutmaya çalışıyordur ondan ememiyordur.
Eds yöntemi var bi araştırın isterseniz.
Ah nerde hata yapıyoruz inan bilmiyorum canım. Çok üzücü gerçekten. Dediğin gibi memeyi görür görmez ağlamaya başlıyor, o kadar ağlıyor ki morarıyor eli kolu sinirden. Ben sezeryan oldum, kistim de alındı. Öyle olunca ameliyattan çok geç çıktım ilk 2 saat bensiz kaldı. Odaya geldiğimizde de ölü gibiydim hiç ilgilenemedim. Acaba ondan mı bağımız kuvvetlenmedi diyorum, çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah çözeriz bir şekilde.Canım benimkide emmiyor inatla emmiyor sütü sağarak veriyorum tabiki yetmiyor mamada veriyorum hergün deniyorum ya uyuyor meme de yada çığlık çığlığa ağlıyor
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünMerhaba kizlar Ocak annelerini 1gunle yakaladım son gün doğurdum şu an hastanedeyim bebeğim yanımda çok şükür güzel bı doğum oldu dogurmayan kalmadı sanırım son bendim
Bana doktor onu 1 aylık kontrolünde dediGece uyanmazsa kaldirma 4 saate kadar uyusun dedi dr bugun bana
Hem sende uyu sütün olsun dedi
Saat basi alarm kurup kaldırmanın geregi yokmus
Sarılık problemi ciddi boyutta degilse
Ben yaptırdımKızlar 1 ayı olanlar aşı yaptırdınız mı?
Canım öncelikle sen sakin olacaksın ki bebek senin stresinden etkilenmesin 3ay meme reddi yaşadım kızımda çok iyi anlıyorum seni. Önce kendin inan olacak başaracaksın bebeğine birlikte bol bol ten teması yapmalısın ikinizde çıplak olun ki seni hissetsin birlikte duşa girebilirsin bebeğinle su altında dene mutlaka emzirmeyi. Eds yöntemini dene sondayı memene tuttur bu süreçte kesinlikle biberon vermemelisin çünkü bebeğin hiç seni emmemiş.Canım benimki çok sinirli, parmağımı da emmiyor o şekilde. Kafayı yemek üzereyim gerçekten.
Edsyi de şırınga ucuna sonda takarak denedim canım ama bizimkine o da kar etmedi.
Ah nerde hata yapıyoruz inan bilmiyorum canım. Çok üzücü gerçekten. Dediğin gibi memeyi görür görmez ağlamaya başlıyor, o kadar ağlıyor ki morarıyor eli kolu sinirden. Ben sezeryan oldum, kistim de alındı. Öyle olunca ameliyattan çok geç çıktım ilk 2 saat bensiz kaldı. Odaya geldiğimizde de ölü gibiydim hiç ilgilenemedim. Acaba ondan mı bağımız kuvvetlenmedi diyorum, çok üzülüyorum bu duruma. İnşallah çözeriz bir şekilde.
Ben yaptırdım bacagından oldu 2.ay da kolundanmıs öyle dedı hemsıre bizde ız olan aşıyo olcak dediBiz de bu hafta gidelim o zaman
D vitamini gaz sancısı mı yapıyorArkadaşlar d vitamini olarak tera d3 kullanan var mı? Bugün verdi doktor ama korkuyorum gaz sancısı falan yapar mı acaba?
Kimileri yapıyor hatta kullandığınız d vitaminini değiştirin eğer çok gazlıysa bebeğiniz diyorlarD vitamini gaz sancısı mı yapıyor
Evet hastanede öyle demişlerdi canım . Baş, el, ayak dediler. Ben birtek ayağına çorap giydiriyorumEn cok isi bastan kaybederlermis canim
Valla benim de şimdi bile 2 -2,5 saati geçmiyor uyanıyor. Başlarda da max. 3 saat demişlerdi o bile çok bence sarılık olmaması için. Gözlerinin akında kaldı bizde dekızımda hala biraz sarılık var. 2 saatte 1 emiyor bir de. Niye geçmemiş olabilir ki?
Alıntı yapamadım.. 1 aylık oldu ama ben 4 saat aralık koyamıyorum emzirme arasına, yeni doğmuş bebeğe nasıl beslenme 4 saatte 1 diyorlar ki.. şekeri düşer çocuğun iyi bir şey değil düşmesi. İlk zamanlar çok uyuyordu zaten ben uyandırıp emzirdim. Şimdi 2-2,5 saati geçirmiyor
Canim onlardan benim bebeğimde de var. Dr a sordum yıka sürekli geçer dedi. Zaten o sivilce gibi şeyler bir gün cikiyo ertesi gün sönüyor. Annemin dediğine göre bebek kilo aldığı için oluyormuş ya da sütun yaradigi için oluyormuş.kızlar bebeğimin yanağında sivilceler vardı hep artık alnında da var kafasında bile var
çarşamba dr kontrolümüz var o gün sorucam ama sizce alerji mi kalın giyinmekten mi?
çok kalın da giydirmiyorum ki
Aynen hayırlısı olsun . Epidurali ben istedim suniyle olurmu diye olur dedi. Bişey hissetmezsem bence denememde fayda var. Sezeryanin sonrası beni korkutuyor çünki.4 cm açılma oluncaya kadar zaten çok sancı hissetmezsin canım asıl sancılar 4-5 cmden sonra başlıyor, bence doktorun izleyeceği yola güven, sonra da epidural takılacakmış zaten kolay olur inşallah doğumun. Açılma olmazsa zaten sezaryene alacakmış. Hayırlısı olsun.
Puset minderi aldım ayrıca, eciş bücüş durmuyor onu koyunca içinde.
Klimayla ısınıyoruz canım doğalgaz kadar sıcak olmuyor, Adana gibi bi yerde klimayla ısınmak yetiyor
Hava güneşli olursa zaten hiçbir şey yakmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?