2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Myomlari neden almadı doktor sezeryan sırasında .Bende de vardı irili ufaklı hatta biri 7 cm idi 4 tane alindi doğumda. Hatta hala küçükler var takip edeceğiz dedi.Myom sürekli oluşabilen bir şey, gebelikte hormon etkisiyle büyüyor ve ya o zaman yeni çıkmış olabiliyor .Benim 4 tanesi gebeligime etki etmedi çok şükür seninde etmez inşallah ama takibini yaptır

Ya niye aynı şeyleri yaşıyoruz benim kv de yanında kalmayayım diye sürekli ben bebek bakamam deyip durdu gebelik dönemimde. Eşime de sürekli ben bakarım demiş olmadığım zamanlar. Sırf bu yüzden kavga edip duruyoruz eşimle. Ben yanlış anlıyormuşum onu.

senin bebis daha büyükmüş bizden
Sarılık artma riski varsa emzir canım
Yanlış anlaşılmış sanırım
4 saatte bir emzir demedi
Gece uyuduysa saat basi kaldirma dedi
Sende uyu sütün olsun, birak uyusun dedi 4 saate kadar
Zaten iki saate bir uyanıyor
Bir kere oldu
Sarılık durumunuz var mı?
Ciddi boyutta degil
9 du bugun
2.topuk kanı 5.gün veriliyor canım, bizimki küvezdeydi o ara ordan almışlar asm'ye gitmedik o yüzden ayrıca.
Beni niye aramadi hemsire ya hastane 1 hafta 10
Hun icinde demisti Yarin sabah gidelim

Bana doktor onu 1 aylık kontrolünde dedi

Ben yaptırdım
Annemde cok pimpirikleniyisunuz sizde uyurdunuz diyodu ne bilim sordum dr oyle dedi
1 aylik benege 3-4 saat iyi degilmmi ya
Yukarda yazdim canim 4 saat demedi zaten
Uyandirma pesinde kosma
Dedi
Ne zaaman isterse o zaman emziriyorum
Bazen yarim saat bile
Oluyo ara
Dogdugunda saat basi emzir demislerdi
Sarilik
Suphemiz vardi

Hamilelik tiroidi yasayan kizceler
Ben bugun dr a bunu sormayi unutmusum
İyi ki
Bıraktınız mı
Asm de tekrar olculecek
Demisti hemsiremiz ama
Dr unuz nasil bi yonlendirme yapti size

Canım benimkide emmiyor inatla emmiyor sütü sağarak veriyorum tabiki yetmiyor mamada veriyorum hergün deniyorum ya uyuyor meme de yada çığlık çığlığa ağlıyor
Ayni dert bende de var.bazen emiyor bazen emmiyor memede çiglik cigliga aglitir.yarim açken tutuyor daha cok. Hastane tipi sagma makinesi kiraladim.sagiyorum yine biberonla veriyorum 12. Günümüz 60 lik veriyorum siz kaclik veriyorsunuz 3 saatte bir bizim.

Anne sütü alan bebekleriniz günde kaç kez kaka yapıyor? Benim neredeyse her emmeden sonra cıvık sarı pütürlü kaka yapıyor normal mi sütüm mü yaramıcak acaba diye düşünüyorum.
Benimkide ayni cok sik sari puturlü.hatta cok yapmaktan poposu kizarmiş.cani aciyor yavrumun.sari kantoron mustela iyilestirmeye calisioruz

Başka ne yaptırdı tutturmak için tuttumu bari iki üç saate bir süt sağmak onları dezenfekte etmek çok yoruyor

Benim sütüm bazen 60 bazen 80 çıkıyor hepsini içiyor 60 çıkınca 30, 40 cc mama yapıyorum onuda içiyor ama her 3saate sütüm yetmiyor malesef günde 4litreden fazla su içiyorum bebeğe yetecek kadar süt çıkıyor ama benim oğlana yetmiyor

Hemşirelerin dediğine göre çokmuş böyle bebekler bu çağın sıkıntısı diyor emmek istemiyor lar mış , ben normal doğum yaptım hemen verdiler kucağıma sadece iki kere çekti bıraktı kafayı çevirdi dahada tutmadı

Benim kızımda aynı anlattığınız gibiydi memeyi tutamıyor çığlık çığlığa ağlamaya başlıyordu biberona alismisti yogunbakimda eve gelince çok zor günler geçirdik alıştırana kadar çok sabırlı olman gerekiyor yapamıcam diye ağladığımda annem hiç bırakmadı insan yıpraniyor ama sakın kalmak çok önemli çünkü bebek senin stresini anlıyor daha çok huzursuzlanır öncelikle ten teması yapın hemen memeyi teklif etme göğsüne yatir kokunu alsin güzel şeyler söyle konuş onunla sakinleşsin ondan sonra memeyi teklif et cocuk ağlarken vermeye çalışmak fayda etmiyor daha da hırçınlaşır bebek. Insallah sizde tutturabilirsiniz üzülmeyin

Kizlar merhabalar hepinizin bebisler icin gozunuz aydin olsun rabbim anali babali sapasaglikli buyutmeyi nasip etsin oncelikle darisi bizlerin basina olsun
Sizlere bir sorum olacak. Bebisleriniz kac kg dogdu ve 1 numara bezden ne kadar kullandiniz? 2 numaraya gectiniz mi?? Simdi subat indirimleri var malum 1 numara bezden kac paket lazim oluyor?? 2 numara beze hemen geciliyor mu?? Aydinlatirsaniz cook sevinirim..

ya yeminle bana ağladı zırladı ben yaşlıyım hastayım çocuk bakamam diyen oyuncu kadın kocama gidip biz çocuğa bakmak istiyoruz da kokoş bizi istemiyor demiş yıllardır bu sebepten kocamla aram bozuk senin yüzünden bu çocuk kreşlerde sürünüyor dedi her kavgada
allahından bulsun bu kötü kv ler

150 adete yakın 1 numara kullandık. 4 kiloya yaklaşınca 2 numara beze geçtik . Prima

Kızım 3.600 gr dogdu suan 3.900 gr 1 numara sleppy bio natural 1 paket kullandık 132 adet vardi içinde simdi 2 numaraya geçeceğiz 1 paket alabilirsiniz simdiden hayırli olsun

Ben de uyandırmıyorum zaten kendisi uyanıyor 3 saati geçmeden, çok nadir 4 saat emzirmediğim oluyor.

Sağlıkla kucağına al inşallah

3600 gr dogdu ,3470 gr hastane çıkışı kilosu ,3750 gr 10.gün kontrolde çıkan kilosu .Yaklaşık 120 adet 1 numara bez kullandım, baby turco ve sleepy bionatural .Aslında daha önce geçerdim ama elimdeki bezleri bitirip öyle geçeyim dedim .Şu an 2 numara kullanıyoruz bunu epey süre kullanırız gibi.

Eki Görüntüle 2998207
Gündüzleri araba pusetine yatırıyorum uyuyunca. bence bunda daha uzun uyuyor, dar ve üstü kapalı olunca kendini anne karnında falan mı hissediyor acaba
Bende gündüz pusette uyutuyorum hep salonda yanımızda gürültüde akşam odada yatağında sessiz ortamda
Çok geçmiş olsun cnm bizde ateş yok ama burun hala ayni nem iyi ısı iyi evde ama burun hisirtili hapsurup sümük çıkartıyor o nefes alamayınca ben fizyolojik serum sıkıp temizliyorum doktor ateş öksürük yoksa getirme çok hastalık var kalabalık dedi o yüzden götürmedim doktora ben
D vitamini gaz sancısı mı yapıyor
Karın ağrısı yapıyor cnm
Benimkide ayni cok sik sari puturlü.hatta cok yapmaktan poposu kizarmiş.cani aciyor yavrumun.sari kantoron mustela iyilestirmeye calisioruz
Bnmki cıvık su gibi kaka yapıyor ishal mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…