Bende gündüz pusette uyutuyorum hep salonda yanımızda gürültüde akşam odada yatağında sessiz ortamda
Çok geçmiş olsun cnm bizde ateş yok ama burun hala ayni nem iyi ısı iyi evde ama burun hisirtili hapsurup sümük çıkartıyor o nefes alamayınca ben fizyolojik serum sıkıp temizliyorum doktor ateş öksürük yoksa getirme çok hastalık var kalabalık dedi o yüzden götürmedim doktora ben
Ben 10 gün kadar kendim uyandırıp emziriyordum sarilik riski geçene kadar maksimum 3 saat sonunda kaldırıyordum.Sonrasında bıraktım kendi haline genelde 3-3.5 saatte kendi kalkıyor.
Acaba biz uyku gerilemesi mi yaşıyoruz sallamazsam uzun süre uyumuyor artık . Bugün gözümün önünde yüz üstü yatırdım öyle 1 saat uyudu. Mırın kırın edince beşikte salla salla 1 saat daha uyuttum. 2 saattir sallıyorum beşiğinde uyanmasın diye emzireceğim zaman bırakıyorum. Öff ne zor annelik gündüz gece aynı
Baktım bir buçuk iki saat en fazla diyor çok sağol Allah razı olsun koltukta bırakamıyorum kızım dan dolayı anlamaz bsey yapar diye pusette ben hangi odada isem oraya getiriyordum artık mecbur kendi yerinde yatiririm teşekkür ederim tekrar
Yok öyle yatırmıyorum zaten puset minderi koyuyorum, boşluğu doldurup düzlüyorum, biraz hareketlenip dönmeye başladığında falan yatması doğru olmaz zaten.
Myomlari neden almadı doktor sezeryan sırasında .Bende de vardı irili ufaklı hatta biri 7 cm idi 4 tane alindi doğumda. Hatta hala küçükler var takip edeceğiz dedi.Myom sürekli oluşabilen bir şey, gebelikte hormon etkisiyle büyüyor ve ya o zaman yeni çıkmış olabiliyor .Benim 4 tanesi gebeligime etki etmedi çok şükür seninde etmez inşallah ama takibini yaptır
foto gosterdi visite cikinca. sezaryen sirasinda alinabilir miydi dedim gerek gormedim dedi sadece tac gibi ustteler dedi. Agrim da oldugundan o an pek ustune dusmedim. Simdi biraz zamanim olunca arastirdim ve tedirgin oldum. insallah buyumez