2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende öyleyimde sanki sarkıyorlar
Valla onlar her türlü sarkacak benimki ilk çocuktan sonra bayağı sarkmıştı. Birde sütte bitince birde sönüyorlar yaşlı teyze gibi oluyor. Ki benim hamilelik öncesi iyiydiler sarkıklık yoktu.
Ama deneyenlerin dediği 2. Çocuktan sonra daha kötü oluyormuşyani şuan tadını çıkaralım

1 ayı geçiren anneler çocuğunuz hep aynı oranda mı kilo aldı? Mesela 1 haftalık kontroldeki kiloyla 1 aylıktaki hep aynı oranda mıydı?
Hayirr. Benim sarilik oldugu icin ilk ay cok kontrole gttk. 13. Gunde dogum kilosuna geldi. Sonraki kontrolde gunde 25 gr almis cikti. Sonrakinde gunde 22 gr almis cikti. Son gidisimde gunde 40 gr almis cikti 9 gunde 400 gram mi ne ben de sasirdim. Toplam 1 ayda yaklasik 600 gr almis oldu dogum kilosunun ustune .

Bizim doktorda tazyikli önermedi. Kulağına kaçabilir şuan riskli dedi. Ama ben aspiratörü günde 2 defa kullanıyorum. Çok tıkanıyoracaba bu tıkanıklık ne zaman bitecek.

1 ayı geçiren anneler çocuğunuz hep aynı oranda mı kilo aldı? Mesela 1 haftalık kontroldeki kiloyla 1 aylıktaki hep aynı oranda mıydı?
Bizim doktor en az 600-700 grm alması gerekiyor dedi bunu bebeğin doğum kilosuna ilaveten söyledi, ilk lo verdiğini düşünürsek aynı oranda olmayabiliyor ilk günler daha az alıyorlar benim 20 günden sonra daha çok aldı

Kızım göz kapağı iltihabı ile doğdu ve maalesef geçmedi damlaya rağmen göz doktoruna gitmemiz gerekecek yaşayan var mı nasıl geçicem göz pınarına masaj da yapıyorum ama akıyo hala iltihap
Goz doktoruna gittik antibiyotik damla verdi masaj önerdi büyük ölçüde azaldı capaklanma ama yok olmadı göz pınarı tıkalıdır muhtemelen 1 yaşına kadar açılabilir masaja devam dedi doktor. Gozude sulanıyor mu bazen yaşta geliyo kızımdan bir doktora görünün 1 aylık olduktan sonra göz doktoruna muayne olması gerekiyor zaten normalde de

Benim devam ediyor. 25dwn sonra hep sarı akıntı vardı arada damla damla kan oluyordu sadece hatta bi ara beyaz akıntı bile gelmişti ama başa sardı şuan adet kanaması gibi geliyor 45de Dr kontrolüm var
O adettir o zaman aynısı 1.de oldi ve adetim düzenli devam etti

2. Doğumunda normal mi oldu

Burnuna damlatıp bırakacak mıyız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…