Valla onlar her türlü sarkacak benimki ilk çocuktan sonra bayağı sarkmıştı. Birde sütte bitince birde sönüyorlar yaşlı teyze gibi oluyor. Ki benim hamilelik öncesi iyiydiler sarkıklık yoktu.
Ama deneyenlerin dediği 2. Çocuktan sonra daha kötü oluyormuşyani şuan tadını çıkaralım
Hayirr. Benim sarilik oldugu icin ilk ay cok kontrole gttk. 13. Gunde dogum kilosuna geldi. Sonraki kontrolde gunde 25 gr almis cikti. Sonrakinde gunde 22 gr almis cikti. Son gidisimde gunde 40 gr almis cikti 9 gunde 400 gram mi ne ben de sasirdim. Toplam 1 ayda yaklasik 600 gr almis oldu dogum kilosunun ustune .
Bu arada doktora burnunu tazyikli temizlediğimi söyledim asla o şekilde önermediğini söyledi. Damla damla sık dedi, aspiratörü de çok çok gerekli olmadığı sürece kullanma dedi, hergün banyo önerdi burnu en iyi o açıyormuş ve hapşurarak falan kendisi atar dedi.
Bizim doktorda tazyikli önermedi. Kulağına kaçabilir şuan riskli dedi. Ama ben aspiratörü günde 2 defa kullanıyorum. Çok tıkanıyoracaba bu tıkanıklık ne zaman bitecek.
Bizim doktor en az 600-700 grm alması gerekiyor dedi bunu bebeğin doğum kilosuna ilaveten söyledi, ilk lo verdiğini düşünürsek aynı oranda olmayabiliyor ilk günler daha az alıyorlar benim 20 günden sonra daha çok aldı
Bizim doktorda tazyikli önermedi. Kulağına kaçabilir şuan riskli dedi. Ama ben aspiratörü günde 2 defa kullanıyorum. Çok tıkanıyoracaba bu tıkanıklık ne zaman bitecek.
kanaman kesilip tamamen temizlenmis gibi olduysanan ve sonradan kanama geldiyse adet de olabilir o canım
Benim ilkinde öyle oldu 35 de felan bitti 42 de felan adet kanamam geldi demiştim bune bitmedi bi
Kızım göz kapağı iltihabı ile doğdu ve maalesef geçmedi damlaya rağmen göz doktoruna gitmemiz gerekecek yaşayan var mı nasıl geçicem göz pınarına masaj da yapıyorum ama akıyo hala iltihap
Goz doktoruna gittik antibiyotik damla verdi masaj önerdi büyük ölçüde azaldı capaklanma ama yok olmadı göz pınarı tıkalıdır muhtemelen 1 yaşına kadar açılabilir masaja devam dedi doktor. Gozude sulanıyor mu bazen yaşta geliyo kızımdan bir doktora görünün 1 aylık olduktan sonra göz doktoruna muayne olması gerekiyor zaten normalde de
Benim devam ediyor. 25dwn sonra hep sarı akıntı vardı arada damla damla kan oluyordu sadece hatta bi ara beyaz akıntı bile gelmişti ama başa sardı şuan adet kanaması gibi geliyor 45de Dr kontrolüm var
Bir bilsem zaten vajina girişimi kapatan birşey vardı ama o sarkmıyordu bikaç doktora gittim hepsi kızlık zarı parçası zararı yok yaşantını etkilemiyorsa müdehale etmiyoruz dediler ilk doğumdan sonra olmuştu oda. Akşam bir baktım onun arkasından dışarı sarkmış bişey var
Bu arada doktora burnunu tazyikli temizlediğimi söyledim asla o şekilde önermediğini söyledi. Damla damla sık dedi, aspiratörü de çok çok gerekli olmadığı sürece kullanma dedi, hergün banyo önerdi burnu en iyi o açıyormuş ve hapşurarak falan kendisi atar dedi.