2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğimin kalça ultrasonu sonucu için doktor aradı az önce, sol kalçada hafif çıkıklık varmış, bir ay çift bez bağlayıp tekrar ultrasonda bakılacakmış.
Doktor büyük ihtimal düzelir geçmezse ortapediye yönlendireceğim dedi.
Böyle bir şey duyan var mı daha önce?

Kızlar bebemin gözü çapaklandı demiştim ya böyle sarı iltihap gibi akıyo doktora gittik damla verdi falan işte. Benim içim çok kötü bakamadım yavruma iyi gelemedim diye hissediyorum hep ağlayasım var Allah beterinden korusun tabi de bilmiyorum çok tuhaf duygular içindeyim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım. Benim pek bir bilgim yok malesef

Kızlar ben 2 gündür hastayım. Çok kötü değilim ama üşütürsün ya her yerin dökülür o şekildeyim. Bu nurofen emzirme döneminde kullanılıyor mu? Yada önereceğiniz birşeyler var mıdır?

Hanımlar hayırlı olsun bebekleriniz. Tüp Bebek le hamile kalan anneler normal doğum mu,yoksa sezeryanla mi doğum yapicaksiniZ? Ya da yaptiniz? Özelde mi devlet hastanesi nde mi?

Geçmiş olsun canım . Allah şifa versin. Bende daha önce hiç duymadım.

Geçmiş olsun canım bu senin elinde olan bir şey değil ki, çok bebekte görülüyor. Benim de bazen isyan edesim geliyor, bu bebeğimde hamileliğim de dahil, her doktora gittiğimde tahlilde yani her şeyde muhakkak bir şey çıkıyor. Allah daha büyük dert vermesin, bunlar gelip geçecek inşallah.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Hafif kanli gibi goruntu birkacgun devam edebiliyor sonra kuruyor bizimki gibi oluyor
Canim benimkinin de bugün göbeğinde hafif çamaşırına değmeyecek kadar kan vardı ve kurumuştu. Senin bebeğinin de göbek serüveni vardı haturladigim kadarıyla sence endişe edilecek bir durum mu? Benimkinin göbeği 10 gün önce düşmüştü.

Kızlar uzamış sarılık yaşayan var mı? Ben ilk çocuğumda da yaşamıştım fakat gözlerinde çok sarılık yoktu diye hatırlıyorum.. Onda 60gün sürmüştü, anne sütü sarılığı deniliyormuş.. Şimdi oğlumda da aynı şekilde uzamış sarılık yaşıyoruz ama gözlerindeki sarılık artık rahatsız etmeye başladı beni.. Bu arada 3400 g doğum kilosu hastaneden çıkış kilosu 3300g sarılık değeri de 4.4 tü.. 2 Şubat ya bir aylık kontrolünde kilosu 4930 g Ayrıca doğdu doğalı da asla sarılık belirtilerinden olan uyku hali durumunu yaşamadı.. Aksine hiç uyumadı ili günlükken 4saat uyumadığı bile oldu.. Nedir bu yaşadığım anlamadım.. Her gün dua ediyorum bugün açılsın çocuğumun rengi diye ama yok

Günaydın kızlar benim bebeğin gözünün biri çok çapaklanmış ya açamıyo yavrum neden acaba bir de ne yapmak lazım bir şey sürmeli miyim?
Kaynamış ilimis şu ile pamuğu islat o şekilde sil gozunu
Kızım göz kapağı iltihabı ile doğdu ve maalesef geçmedi damlaya rağmen göz doktoruna gitmemiz gerekecek yaşayan var mı nasıl geçicem göz pınarına masaj da yapıyorum ama akıyo hala iltihap
Bnmde oğlumda var ilk doğduğunda akıyordu beş günlük bir damla verdi kullandık şuan hala akıyor sarı iltihap şeklinde ilk kizimda da olmuştu tecrübem olduğu için apar topar hastaneye götürmedim çocuğu bir ay kontrolde göz doktoruna yeniden göstereceğim masajini hergun yapıyorum
Kizlar gobek baginizi ne yaptiniz gomdunuz mu benimki hala duruyo:)
Büyük kiziminki de oglumunkide hala ewde gommeyi düşünmüyorum :))
Bnm oglumunda sulanıyor yaş akıyor resmen göz yaşı kanal tıkanıklığı çoğu çocukta oluyor sanırım
Canim hiç öyle düşünme seninle alakası yok bak kaç kişi aynı şeyi yaşıyor sen iyi bir annesin damlayı kullan internet ten bak masajini yap zamanla geçiyor

4 kg yi geçince yapıyorlar sanırım ondan geç olmuştur randevu

Alfa beta dereceleri kaç çıkmış ki ? Düzelir bence de ama kendiliğinden düzelmezse de bandajla düzeliyor endişe etme
Bugün doktor bunu da normal dedi damla da vermedi masaj ve ılık pamukla silmek dışında bir şey yapmayacaZ her yeni doganda olabilen bir şeymiş. Senin ilk bebek mi ondan mi bu endişe hiç merak etme iyi bir annesin sen bunlar olağan şeyler elinde değil ki

Genellikle tıkanıklık oluyormuş doktorda aynisini söyledi 1 yaşına kadar masaja devam dedi sulanması biraz azalmis gözlerinde kontrole gittik damlayı kesti netira diye bir antibiyotik damlaydi 3 ay sonra kontrole cagirdi

Benim bebekliğimde her iki kalçamda da çıkıklık varmış.. 4 aylıkken farketmişler.. 4ay boyunca kayışla bağlı kalmışım sadece altımı değişirken kayışları çözmüşler.. 8aylıkken kayışları çözmüşler düzelmiş..

Evrt canim genelde coft bez uygulamasi duzeltiyor duzelmezse pergele aliyorlar erken mudahale ile cerrahi isleme gerek kalmadan toparlaniyor uzulme bence duzelir her zaman 1 no buyuk bez kullan biz kalca icin bir kac prof gezdik hepside ayni seyi soyledi oglumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…