2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Benim gevşeklik varmış. 3 ay kadar bacak arası açık olacak şekilde aparat takmışlar. Banyo yaparken çıkarmışlar sadece. Bir engelim kalmadı normal aksama falan yok.
Geçmiş olsun bir problem olmaz büyük ihtimalle, en kötü benim gibi bir ortez tarzı bir şey takıp düzeltiyorlar.

Parol icebilirsin bitek nurofen icilmiyor diye biliyorum gecmis olsun

Benimkinin de yüzü göz akı hala sarı, doktor 3 aya kada devam edebilir ama endişelenecek bir şey yok dedi. Şu an senin kan hücrelerini kullanıyor 3 ay sonra kendi kan hücrelerini üretmeye başladığında geçecek dedi. Kilo alımı iyi o sürekli uyku hali de yok o yüzden endişelenmiyorum ben de.

Benin kızım o şekilde doğdu ve covid oldu ben olduğum için bakamamak ile alakalı değil inan bana... O kadar dikkatliydim ki dogumdan 1 gün önce pozitif oldugumu öğrendim bazı şeyler olacaksa önüne geçilmiyor kendini üzme lutfen

Gözlerinin akındaki sarılık geç gidiyor diye okumuştm ama yüzünde ve vücudunda varsa bilemiyorum geçmiş olsun

Böyle yazıyor canım.

Hani babanemizin nenelerimizin giydiği pamuklu sutyenler var ya onu giyiyorum. Çok rahat. Bı de göğüs pedi koyuyorum içine.

Sağlık ocağındakiler mamaya karşı oluyor. Bizim hemşire de sakın vermeyin dedi. Ama çocuk doktoru her emzirmeden sonra 60 cc hazırla ver yer bu çocuk dedi. Kime inanacağımızı şaşırdık

Kızımda var biraz sarılık, doktor 2 ay sürebilir sıkıntı yok dedi

Allah beterinden saklasın, geçer canım o. Benim kızımın kalbinde de 2 küçük delik var doktor kapanır dedi ama bakalım takip edilecek

Allah beterinden saklasın, geçer canım o. Benim kızımın kalbinde de 2 küçük delik var doktor kapanır dedi ama bakalım takip edilecek
Allahım acil şifalar versin inşallah geçer canım bizim güçlü olmamız lazım da işte lohusalık dedikleri bu oluyo galiba tarif edemiyorum duygularımı yetersiz hissediyorum

Merhaba, baston aldım demişsiniz. Doğumdan itibaren baston kullanılabiliyor mu ki? Hangi model ve memnun musunuz

Canım bizde de aynı durum söz konusu. Göbeği düşeli 4 gün oldu ama hala kahverengi lekeler bulaşıyordu atletine bugün dr götürdüm. Göbeği pırtlak şekilde dışarda bizimkinin, öyle olduğu için göbek içinde kurumayan bir kısım kalmış ondan akıntı geliyormuş. 2 hafta işinde kurumazsa yakılacakmış, inşallah yakmaya gerek kalmadan kendi kendine kurur gider. Belki sizin bebişte de bizimki gibi kurumayan yer vardır canım. İnşallah kendi kendine geçerler ne diyelim

Benimki de aynı şekilde canım. Bugün ben de götürdüm doktora doktor o kahverengi yeri gazlı bezle çıkardı. O kurumayan yere de sabah akşam alkolle sil başka da ıslatma kuru kalsın dedi. Bakalım insallah geçer bir an önce de şöyle güzelce bi banyo yaptırırız çocuğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…