Benimki de aynı şekilde canım. Bugün ben de götürdüm doktora doktor o kahverengi yeri gazlı bezle çıkardı. O kurumayan yere de sabah akşam alkolle sil başka da ıslatma kuru kalsın dedi. Bakalım insallah geçer bir an önce de şöyle güzelce bi banyo yaptırırız çocuğu
Çok geçmiş olsun size de canım. İlginçtir ki sizin doktorun aksine bizimki tam tersi şeyler söyledi. Alkol sıkmayın kesinlikle artık dedi. Banyo yaptırıp kurutun dedi. Yoksa ben de alkolle silmeyi mantıklı bulmuştum. Yapma dese de yaparım hatta muhtemelen kendi kendine nasıl kuruyacak yoksa.
Hanımlar hayırlı olsun bebekleriniz. Tüp Bebek le hamile kalan anneler normal doğum mu,yoksa sezeryanla mi doğum yapicaksiniZ? Ya da yaptiniz? Özelde mi devlet hastanesi nde mi?
Hayırlı olsun sanırım tedavı ıle hamıle kaldın. Benım 2 cocugum dda tedavı ile oldu cok isterdim normal dogumu ama doktorlar Kıymetlı bebek tabırı ıle sezaryene yonlendırıyorlar genelde. Unv hastanesınde yaptım ıkı dogumu da
Çok geçmiş olsun size de canım. İlginçtir ki sizin doktorun aksine bizimki tam tersi şeyler söyledi. Alkol sıkmayın kesinlikle artık dedi. Banyo yaptırıp kurutun dedi. Yoksa ben de alkolle silmeyi mantıklı bulmuştum. Yapma dese de yaparım hatta muhtemelen kendi kendine nasıl kuruyacak yoksa.
Valla bilmiyorum canım hangisi doğru. Banyoyu da bizimki kuruyana kadar sakın dedi beynimizi yaktı bu doktorlar bizim kendi sıkıntımız kendimize yetiyo zaten
Bende etik life da doğum yaptım, doktorumdan memnun kaldım. Oranın çocuk doktoruna gidiyorum, adam soğuk geldi bana ama iyi doktor. 1 aylık kontrolümüzde göğsünü dinledi kalbinde üfürüm olabilir özele gidecekseniz yönlendiririm dedi orda çocuk kardiyolojisi yoktu çünkü. B.düzü kolan hast. profesör doktora gittik gerçekten varmış kalbinde 2 delik küçükmüş ama kapanır dedi takip edilecek. Bu olaydan sonra değiştirmedim doktoru. Muayene ücreti 90 tl. Öyle para için gereksiz şeyler de istemiyor
Kızlar ben 2 gündür hastayım. Çok kötü değilim ama üşütürsün ya her yerin dökülür o şekildeyim. Bu nurofen emzirme döneminde kullanılıyor mu? Yada önereceğiniz birşeyler var mıdır?
Benim gebelik oncesi 100 du emzirme sudyenlerimide 100 aldim hep toparlayici giydim hayatimda ama suan o lara bile sigmio cocugun kafasindan buyuk resmen
Bende etik life da doğum yaptım, doktorumdan memnun kaldım. Oranın çocuk doktoruna gidiyorum, adam soğuk geldi bana ama iyi doktor. 1 aylık kontrolümüzde göğsünü dinledi kalbinde üfürüm olabilir özele gidecekseniz yönlendiririm dedi orda çocuk kardiyolojisi yoktu çünkü. B.düzü kolan hast. profesör doktora gittik gerçekten varmış kalbinde 2 delik küçükmüş ama kapanır dedi takip edilecek. Bu olaydan sonra değiştirmedim doktoru. Muayene ücreti 90 tl. Öyle para için gereksiz şeyler de istemiyor
Kanz aldım ben, evet arkası tam yatırılınca düz oluyor. Bizim araba için birde battaniye yastığımız var gerektiğinde onlada destekliyoruz. Zaten kısa süre sonra büyüyüp o seviyeye geliyorlar hatta oğlum 1 yaşından sonra hiç kullanmadı. Hepi topu 1 yıl kullandık. Ondan milyarlar vemek istemedim.
Hayırlı olsun sanırım tedavı ıle hamıle kaldın. Benım 2 cocugum dda tedavı ile oldu cok isterdim normal dogumu ama doktorlar Kıymetlı bebek tabırı ıle sezaryene yonlendırıyorlar genelde. Unv hastanesınde yaptım ıkı dogumu da
Kizlar bebisinin göğüsleri süt dolan kim
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Ovmama konusunda hemfikir miyiz?
Annem
Eskiden dr lar ovalatırdi diyor