2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çok geçmiş olsun size de canım. İlginçtir ki sizin doktorun aksine bizimki tam tersi şeyler söyledi. Alkol sıkmayın kesinlikle artık dedi. Banyo yaptırıp kurutun dedi. Yoksa ben de alkolle silmeyi mantıklı bulmuştum. Yapma dese de yaparım hatta muhtemelen kendi kendine nasıl kuruyacak yoksa.

Hanımlar hayırlı olsun bebekleriniz. Tüp Bebek le hamile kalan anneler normal doğum mu,yoksa sezeryanla mi doğum yapicaksiniZ? Ya da yaptiniz? Özelde mi devlet hastanesi nde mi?
Hayırlı olsun sanırım tedavı ıle hamıle kaldın. Benım 2 cocugum dda tedavı ile oldu cok isterdim normal dogumu ama doktorlar Kıymetlı bebek tabırı ıle sezaryene yonlendırıyorlar genelde. Unv hastanesınde yaptım ıkı dogumu da

Valla bilmiyorum canım hangisi doğru. Banyoyu da bizimki kuruyana kadar sakın dedi beynimizi yaktı bu doktorlar bizim kendi sıkıntımız kendimize yetiyo zaten

Doktorun adı ney canım bir araştırayım olmadı iyiyse bende giderim oraya

Kizlar benim memelerde gobegime indi sanki 100 bedencikte kendileri kiz 2 3 yasina gelsin kesinlikle estetik istiyorum yaaa sirtima oyle bi agri yapiyorki artik
Benim de gebeliklerimden önce 80di şu an 90 sütyen sıkıyor
Ben de emzirme dönemi bitsin küçültücem inşallah.

Parol dışında ilaç kullanamazsın canım geçmiş olsun

Nerede bu etik life

Merhaba, baston aldım demişsiniz. Doğumdan itibaren baston kullanılabiliyor mu ki? Hangi model ve memnun musunuz
Kanz aldım ben, evet arkası tam yatırılınca düz oluyor. Bizim araba için birde battaniye yastığımız var gerektiğinde onlada destekliyoruz. Zaten kısa süre sonra büyüyüp o seviyeye geliyorlar hatta oğlum 1 yaşından sonra hiç kullanmadı. Hepi topu 1 yıl kullandık. Ondan milyarlar vemek istemedim.

Evet canım tup bebekle kaldım.cok şükür. Bu doğum olayı beni tedirgin etti nasıl olacak bilmiyorum

Kizlar bebisinin göğüsleri süt dolan kim
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Ovmama konusunda hemfikir miyiz?
Annem
Eskiden dr lar ovalatırdi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…