Kizlar bebisinin göğüsleri süt dolan kim
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Ovmama konusunda hemfikir miyiz?
Annem
Eskiden dr lar ovalatırdi diyor
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Annem
Benim gebelik oncesi 100 du emzirme sudyenlerimide 100 aldim hep toparlayici giydim hayatimda ama suan o lara bile sigmio cocugun kafasindan buyuk resmen
Kızlar gündüz gece normal seyrinde emip bebesi belli saatlerde agrasifleşen var mı akşam 6-10 arası bişey oluyor emme stili değişiyor resmen agresifleşiyor ve doymuyor memeden 1 dakka kafayı ayırırsa canı yanıo gibi aglıyor bu saatler dışında gündüz normal 2 saate bir emip uyuyan bebek…Anlayamıyorum
Hanımlar hayırlı olsun bebekleriniz. Tüp Bebek le hamile kalan anneler normal doğum mu,yoksa sezeryanla mi doğum yapicaksiniZ? Ya da yaptiniz? Özelde mi devlet hastanesi nde mi?
Çok yakın bir tanıdığım geçen sene tüp bebekle hamile kaldı ve normal doğumla doğurdu.. Hatta ailesinden kimse ne eşinin tarafı ne de kendi tarafı tüp bebekle hamile kaldığını bilmiyordu.. 32. Haftaya kadar tüp bebeği yapan doktorun takibinde kaldı sonra başka bir doktora geçti ve o geçtiği doktora da tüp bebek olduğunu söylemedi:) Sağlıklı bir şekilde de kucağına aldı bebeğini..
Çok yakın bir tanıdığım geçen sene tüp bebekle hamile kaldı ve normal doğumla doğurdu.. Hatta ailesinden kimse ne eşinin tarafı ne de kendi tarafı tüp bebekle hamile kaldığını bilmiyordu.. 32. Haftaya kadar tüp bebeği yapan doktorun takibinde kaldı sonra başka bir doktora geçti ve o geçtiği doktora da tüp bebek olduğunu söylemedi:) Sağlıklı bir şekilde de kucağına aldı bebeğini..
Benim de tup bebek sezaryan oldum ama şartlar onu gerektirdiği içindi.. Bekledik gelmedi ne sancı ne açılma suyu gittikçe azaldı felan..
Tabi şu da var suni verme olayına da girmedi hiç yada patlatıp normal doğum olabilecek mi diye bakmadı doktorum
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Annem
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Annem
Kizlar biz hipp mama kullaniyorduk ve bitti yerine evde aptamil conformil oldugu icin ona basladik. Iki gun oldu ve iki gundur cocugun karnindan sesler geliyor, surekli.alttan gaz cikartiyor ki boyle olmazdi. Dun ve bugun birer.jez sulu kaka yapti baya ishal gibi. Biz de simdi baska mamaya basladik. Konu su bu ishal olma durumu.mamadan midir yoksa Allah korusun baska bir neden olabilir mi. Doktora.gotursem.mi bilemedim. Atesi yok
Kizlar biz hipp mama kullaniyorduk ve bitti yerine evde aptamil conformil oldugu icin ona basladik. Iki gun oldu ve iki gundur cocugun karnindan sesler geliyor, surekli.alttan gaz cikartiyor ki boyle olmazdi. Dun ve bugun birer.jez sulu kaka yapti baya ishal gibi. Biz de simdi baska mamaya basladik. Konu su bu ishal olma durumu.mamadan midir yoksa Allah korusun baska bir neden olabilir mi. Doktora.gotursem.mi bilemedim. Atesi yok
Benimde evdeki tartida 4700 felan geliyo da neyse acelemiz yok zaten bez numarası arttıkça parası da artıyorz
Bende 40 tane 1 numara kaldı o bitsin sırada 2 var