2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynı durumdayım seninle. Gece uyumuyor memede kalmak istiyor. Ayırıp yatağına koyunca kıyamet kopuyor

Hanımlar hayırlı olsun bebekleriniz. Tüp Bebek le hamile kalan anneler normal doğum mu,yoksa sezeryanla mi doğum yapicaksiniZ? Ya da yaptiniz? Özelde mi devlet hastanesi nde mi?
Çok yakın bir tanıdığım geçen sene tüp bebekle hamile kaldı ve normal doğumla doğurdu.. Hatta ailesinden kimse ne eşinin tarafı ne de kendi tarafı tüp bebekle hamile kaldığını bilmiyordu.. 32. Haftaya kadar tüp bebeği yapan doktorun takibinde kaldı sonra başka bir doktora geçti ve o geçtiği doktora da tüp bebek olduğunu söylemedi:) Sağlıklı bir şekilde de kucağına aldı bebeğini..

Kızlar prima Premium care 2 numaraya geçtiniz mi ben bi deneyim dedim de baya baya büyük.. 1 numara tam ideal

Benim de tup bebek sezaryan oldum ama şartlar onu gerektirdiği içindi.. Bekledik gelmedi ne sancı ne açılma suyu gittikçe azaldı felan..
Tabi şu da var suni verme olayına da girmedi hiç yada patlatıp normal doğum olabilecek mi diye bakmadı doktorum

Kizlar bebisinin göğüsleri süt dolan kim
Vardı
Bizde de olmus o
Dr tam olarak ne dedi
Ovmama konusunda hemfikir miyiz?
Annem
Eskiden dr lar ovalatırdi diyor
Bana da kaynanam annem ov dedi ama doktor kesinlikle elleme kendiliginden inecek dedi
Nasıl imrenirim göğsü büyük olanlara. Şu an bile göğüslerim 85 falan
Ayy 85 e bile razıyım 75 bnm doğumdan beri hci sütyen takmadigim için şuan kaçtır bilmem
Tamam canım teşekkür ederim
Ins gecer bebelerimizdeki sislikler
Birumuttur yasamak olmustu galiba simdi hatirladim
Ewt cnm bnm oğlum da da şişlik var elleme sakın bizden onlara geçen hormonlardan kaynakliymis geçecek zamanla

Benimkinin şişti, indi. Geçmezse hormonlara bakılmasını söyledi.
Geçer 1 aya.
Kesinlikle ovmayın dedi.
Cok teşekkür ederim ikinizede kizceler

Kizlar biz hipp mama kullaniyorduk ve bitti yerine evde aptamil conformil oldugu icin ona basladik. Iki gun oldu ve iki gundur cocugun karnindan sesler geliyor, surekli.alttan gaz cikartiyor ki boyle olmazdi. Dun ve bugun birer.jez sulu kaka yapti baya ishal gibi. Biz de simdi baska mamaya basladik. Konu su bu ishal olma durumu.mamadan midir yoksa Allah korusun baska bir neden olabilir mi. Doktora.gotursem.mi bilemedim. Atesi yok

İki gün önce benimki de öyleydi sürekli emzirdim kendiliğinden geçti

Tam hatırlamıyorum ama 20 günlükken geçtik.
Yakında 3 numaraya geçeriz. Şimdi 5 kilo, 6 kilo olunca geçerim. Elimdeki 2 ler bitsin.
Benimde evdeki tartida 4700 felan geliyo da neyse acelemiz yok zaten bez numarası arttıkça parası da artıyorz
Bende 40 tane 1 numara kaldı o bitsin sırada 2 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…