Evet canım kullanıyorum İki gün sürdü hatta buraya da yazdım karnı gurulduyo sulu yapıyo diye normal dediler ertesi gün normale döndü ama ishal olması için mesela günde normal de 5 kere kaka yapıyosa 10a çıkarsa ishal okuyormuş
Evet canım kullanıyorum İki gün sürdü hatta buraya da yazdım karnı gurulduyo sulu yapıyo diye normal dediler ertesi gün normale döndü ama ishal olması için mesela günde normal de 5 kere kaka yapıyosa 10a çıkarsa ishal okuyormuş
Off tamam aklim cikti cocuga mikrop mu bulastirdik dedim.. cok sagol.. ben hastalik derecesinde titizim bu konularda ama benim kvalide de pek hijyene dikkat etmez sagolsun. Normalde ona asla yaptirmiyoruz ama gecen gun musluk suyuyla calkalayip biberona mama koydugunu gordum. Doktum tabi anlattim.neden oyle.olmamasi gerektigini fln ama hak getire..
Sanirim mama degisikligi mahfetti. En guzel hippti ama burda.maalesef yok.
Kizlar biz hipp mama kullaniyorduk ve bitti yerine evde aptamil conformil oldugu icin ona basladik. Iki gun oldu ve iki gundur cocugun karnindan sesler geliyor, surekli.alttan gaz cikartiyor ki boyle olmazdi. Dun ve bugun birer.jez sulu kaka yapti baya ishal gibi. Biz de simdi baska mamaya basladik. Konu su bu ishal olma durumu.mamadan midir yoksa Allah korusun baska bir neden olabilir mi. Doktora.gotursem.mi bilemedim. Atesi yok
Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hep ishal şeklinde çıkıyor kızım içinde minik minik parçacıklar oluyor bu şekilde olması normal diye biliyorum mama kaynaklı değildir endiselenmeyin
Bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hep ishal şeklinde çıkıyor kızım içinde minik minik parçacıklar oluyor bu şekilde olması normal diye biliyorum mama kaynaklı değildir endiselenmeyin
Tesekkur ederim. Bizde de o sekildeydi aslinda ama bu bariz farkli su gibi bir de karnindan cok ses geliyor. Insallah duzelir bir an paniklemistim.qma.saniri. ciddi bisi yok. Takipteyim
Benim de tup bebek sezaryan oldum ama şartlar onu gerektirdiği içindi.. Bekledik gelmedi ne sancı ne açılma suyu gittikçe azaldı felan..
Tabi şu da var suni verme olayına da girmedi hiç yada patlatıp normal doğum olabilecek mi diye bakmadı doktorum
Günaydın cümleten
Dün aşıydı kontroldü derken hava da güzeldi sahilde dolaştık, yemek bile yiyebildik eşimle ki çok özlemişim kızda uyudu tabi sürekli ama akşam intikamını aldı cadı kızım dışarı çıkarsam olmuyor çıkarmasam olmuyor
Sağıp vermeye başladım daha rahat ettim. Ne kadar içtiğini gördüm 40 cc veriyorum içip uyuyor. İlk başta emince gücü yetmiyormuş yorulup uyuyormuş ben doydu sanıyordum
Sab simplex kullaniyorm ben de. Bi de bio gaia probiotik. Bi gun bisey iyi geldi saniyorm 2 3 gun sonra degisiyo. Cekicez bunu mecburen daha 2 ay surecek heralde. Azalsa bari yavas yavas en yogun donemi 5. 6. Haftalar diye biliyorm. 6. Haftayi bitirenler belki bizi aydinlatir
Daha büyük çocuğu olanlar mutlaka sizde bu sene öksürük salgınına yakalanmışsınızdır. 3 aydır artan azalan şekilde sürekli öksürüyor 5 yaşındaki. Bugün gene 2 gündür tavan yaptı. Sizlerin bir formülü var mı öksürüğe?
Sab simplex kullaniyorm ben de. Bi de bio gaia probiotik. Bi gun bisey iyi geldi saniyorm 2 3 gun sonra degisiyo. Cekicez bunu mecburen daha 2 ay surecek heralde. Azalsa bari yavas yavas en yogun donemi 5. 6. Haftalar diye biliyorm. 6. Haftayi bitirenler belki bizi aydinlatir
Genelde gece 11 den sonra gece uykusuna geçiyo kurulu saat gibi 2 saatte bir ağlıyor süt veriyorum gazı yoksa geri yatıyo. 8 gibi kalkıyo 1 saat uyanık sonra gün boyu böyşe gidiyo tam uykuya geçtiği 3 saat kadar oluyo ama onun dışında hep uykuyşa uyanık halinde. 10 dakka kucak 10 dakka yatak gibi. Heh tamam uyudu diyorum 10 dakka sonra kalkıyo. Ama öğleden sonra bi güzel uyuyo gene 2 saat kadar
Günaydın cümleten
Dün aşıydı kontroldü derken hava da güzeldi sahilde dolaştık, yemek bile yiyebildik eşimle ki çok özlemişim kızda uyudu tabi sürekli ama akşam intikamını aldı cadı kızım dışarı çıkarsam olmuyor çıkarmasam olmuyor
Ay Benim ilk çocukta psikolojim çok bozuktu. Her dışarı çıkmak böyle törenle mi olacak diye ağlıyodum. Yok puset, yok ana kucağı, bez çantası. Ben elimi kolumu sallaya sallaya çıkamicakmıyım bidaha diye ağlıyodum. Şimdi başa sardım ama bu sefer geçeceğini bilip ağlamıyorum
Daha büyük çocuğu olanlar mutlaka sizde bu sene öksürük salgınına yakalanmışsınızdır. 3 aydır artan azalan şekilde sürekli öksürüyor 5 yaşındaki. Bugün gene 2 gündür tavan yaptı. Sizlerin bir formülü var mı öksürüğe?