2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Merhaba canım tüm zorlu süreçleri atlattığınız gibi onuda atlatırsınız inşallah rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Biz ocak anaları olarak hepimiz doğurduk amin inşallah

Merak etme bence o cok guclu bir bebek savasmayi iyi biliyor bunuda atlatir insallah.

Sen yinede hep emzir canım emdikce sütün artacak sagma ne kadar kuvvetli olursa olsun bebeğin çekimi kadar olamaz..
Sen sağlarken 40 geliyo bebek cekerken ondan çok daha fazlasıdır
Sadece geceleri vermek için gün içinde bir kaç defa sagiyorum . Gündüzleri hep memede

Bende dün özene bezene lahana salatası yaptım bir güzel yedim tabak tabak bilin bakalım akşamına ne oldu
Youtube kolik Orhan yaz 23 dakikalık bir video çıkıyor onu aç canım baya sakinliyor anne karnındaki su sesi ve kalp atışı arada melodide var cok iyi geldi

Bebegın de tiroıd sorunu olan var mı? Doktor unv hastanesınde baktı tsh T4 anti tpo degerlerı normal cıktı ama topuk kanından 2 kez baktılar o yulsek cıkmıs napacagımı sasırdım tekrar kan alacaz dıye aradılar asm den. Tiroid sorunu olan bebeklerde de boyle mı oldu merak ettim. T tulperde canım senin bebegın de tıroıd ılacı ıcıyordu hatırladıogım kadarıyla sızde nasıl oldu? Hangı sonuca guvenecem

Topuk kanından erken bakılıyor o zamanlarda yüksek çıkıyor bazen, ama değer gitgide düşüyor, en son nerede bakıldı, hastanedeki son değerse o baz alınır.

Topuk kanından erken bakılıyor o zamanlarda yüksek çıkıyor bazen, ama değer gitgide düşüyor, en son nerede bakıldı, hastanedeki son değerse o baz alınır.
Hastanede 2 haftalıkken bakıldı 3. Topuk kanına 3 haftalıkken yanı aradaki deger normal cıktı. Senın bebegınde yasadıgın durumu yasıyorum yapılan her kontrolde bir sorun cıkıyor. Allahım sgalık versın herkesin yavrusuna

Anladım canım üzülme tedavisi var sonuçta çok şükür. Asmde vakit kaybetme bence hastanede tekrar baktır derim hatta direk endokrine gidebilirsen tedaviye erken başlamak açısından daha iyi olabilir.

Bu gaz damlaları hemen etkisini gösteriyor mu? Normalde 10 günde etki ediyor diye biliyorum ama dün gece ilk defa gaz damlası kullandık gece çok güzel uyudu maşallah hatta her sabah 5te başlayan gaz sancılarımız bu sabah olmadı. Damlanın etkisi mi yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum, nazar etmiyim de hatta 11 gibi uyandı tekrar verdim damla, şimdi yine uyuyor nomalde gündüz kesintisiz yarım saat zor uyurdu.

16. Gündeyiz doğduğundan beri anlattığınız durumdayım gündüz toplam 5-6 saat uyuyor gece hiç uyumuyor ve sürekli gazı bar ıkınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…