2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kurban olam hangi damla o damla öldüm bittim ya yaşlandım resmen

Aynen adı ne?

Benimkinde de sürekli ıkınma hali var. Damlayı ağlama krizlerine girdiği için mi veriyorsunuz.
3 aya geçecekse yarısı bitti gazlı dönemlerin.

Dakikalar içinde fayda ediyo bizim metsil hemen altan kakayla gaz çıkartıyor

16. Gündeyiz doğduğundan beri anlattığınız durumdayım gündüz toplam 5-6 saat uyuyor gece hiç uyumuyor ve sürekli gazı bar ıkınıyor
Ben masaj yapmaya başladım hatta geç bile kaldım bacak haraketleriyle alttan gazı bir kere cikaratabildim bide gaz damlası kullanıyoruz

Dun burda kolik orhanı tavsiye eden arkadaşım Allah ne muradın varsa versin kızım sakinleşti uykuya cok zor daliyordu bu gece çok kolay oldu çok şükür
Ne demek yaa ben 8 sene önce keşfettim, oğlumu kolik Orhan la büyüttüm, işe yarıyor gerçekten, gaz sancısı çeken ağlayan zırlayan uyumayan tüm bebiş anneleri denesin rahatlasın

Kızlar galiba benim kızın idrar yollarında enfeksiyon var, bir haftadır geceleri bize kabusu yaşatıyor, bugün doktor ya gaz sancısı ya da idrar yolu enfeksiyonudur dedi, tahlil istedi, yapıştırmalı bişey verdiler de ne zormuş yapıştırdım bekliyoruz bu arada geçen yazmıştım primada çiş kokusu çıkıyor flan diye, doktoryn ilk sorduğu çişi kokuyormu oldu

Kıyamam ona yaa yaparken acıyosa demek ondan ağlamış. Noldu çıktı mı sonuç

Bacımsular selam
Hic gecmisi okuyamadım ins herkesler iyidir
Kalça ultrasonunu devlette yaptıran var mı?
Yaptırdıysanız nasıl
Bi yol izlediniz?
Cocuktan mi randevu almamız gerekiyor
Aynı gun yapiyorlar mi acaba?

Ne demek yaa ben 8 sene önce keşfettim, oğlumu kolik Orhan la büyüttüm, işe yarıyor gerçekten, gaz sancısı çeken ağlayan zırlayan uyumayan tüm bebiş anneleri denesin rahatlasın
Aşırı rahatladı kızım ya gerçekten ilk kez bir melodiden fayda gördüm

Kızlar bebeğim doyduğunu bilmiyo sürekli emmek istiyo sonra kusuyo sonra tekrar istiyo tesmen saldırıyo memeye nasıl düzene sokucaz biz bu işi yaa yardım edin göğsümün ucu acayip acıdı artık

Kızlar bebeğim doyduğunu bilmiyo sürekli emmek istiyo sonra kusuyo sonra tekrar istiyo tesmen saldırıyo memeye nasıl düzene sokucaz biz bu işi yaa yardım edin göğsümün ucu acayip acıdı artık
Kendımı gördüm bi nebze olsun suan iyiyim yalancı emzıkten baska çağren yok sırtım agrıyordu artk emzırırken belımın ağrısından ölüyordum . Umarım biran once geçer zor günlerin göğsümün ucuna lansınoh sürüyordum yara olmuştu benımde O emdıgı an hayatım film şeridi gibi önumden gecıyırdu

Kızlar kusma tehlikesine karşı ben reflü yastığı almıştım e bebekten onda yatryrm içim çok rahat yatıyo beşiğinin içine koydm onda yatıyo bazen ağzına geliyo ama tehlikeli olmuyo bir de her yerde onunla yatryrm çok rahat ettim gündüz falan tv izliyom o yatağında yatıyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…