Bu gaz damlaları hemen etkisini gösteriyor mu? Normalde 10 günde etki ediyor diye biliyorum ama dün gece ilk defa gaz damlası kullandık gece çok güzel uyudu maşallah hatta her sabah 5te başlayan gaz sancılarımız bu sabah olmadı. Damlanın etkisi mi yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum, nazar etmiyim de hatta 11 gibi uyandı tekrar verdim damla, şimdi yine uyuyor nomalde gündüz kesintisiz yarım saat zor uyurdu.
Kızlar galiba benim kızın idrar yollarında enfeksiyon var, bir haftadır geceleri bize kabusu yaşatıyor, bugün doktor ya gaz sancısı ya da idrar yolu enfeksiyonudur dedi, tahlil istedi, yapıştırmalı bişey verdiler de ne zormuş yapıştırdım bekliyoruz bu arada geçen yazmıştım primada çiş kokusu çıkıyor flan diye, doktoryn ilk sorduğu çişi kokuyormu oldu
Youtube kolik Orhan yaz 23 dakikalık bir video çıkıyor onu aç canım baya sakinliyor anne karnındaki su sesi ve kalp atışı arada melodide var cok iyi geldi
Bacımsular selam
Hic gecmisi okuyamadım ins herkesler iyidir
Kalça ultrasonunu devlette yaptıran var mı?
Yaptırdıysanız nasıl
Bi yol izlediniz?
Cocuktan mi randevu almamız gerekiyor
Aynı gun yapiyorlar mi acaba?
Bebeğimsu devlet hastanesi çocuk doktoruna randevu aliyorsun o istemde bulunuyor, sonra ultrason bölümüne gidiyorsun devlette genelde randevulu çalışırlar ama belki rica edersen aradan alırlar ya da sakinlerse yardımcı olurlar diye umuyorum
Kızlar bebeğim doyduğunu bilmiyo sürekli emmek istiyo sonra kusuyo sonra tekrar istiyo tesmen saldırıyo memeye nasıl düzene sokucaz biz bu işi yaa yardım edin göğsümün ucu acayip acıdı artık
Sadece aç olduğu için memede kalmazlar ,benim önerim emzik olur,yine aynı şekilde emzirme pozisyonunda emzik verebilirsin .Kokunda kalmak istiyordur belki de
Kızlar bebeğim doyduğunu bilmiyo sürekli emmek istiyo sonra kusuyo sonra tekrar istiyo tesmen saldırıyo memeye nasıl düzene sokucaz biz bu işi yaa yardım edin göğsümün ucu acayip acıdı artık
Göğüs ucum çok acımıştı emzirirken. Biraz hava aldırarak acısını hafifletmeye çalıştım. Dönüşümlü olarak gümüş kapak ve plastik kalkan kullandım.
Şu an hala kapakları kullanıyorum.
Artık acıma hissetmiyorum. Zamanla geçiyor.
Geceleri çok ağlamaya başladı, ne meme ne mama hiç bişi istemiyor, birde çişini tutmaya başladı geceleri, bi gece biir kez flan yapmıştı çişini, kakasında da yeşillik var, aslında ben üşüttüğünü karnının ağrısı olduğunu düşündüm ondan gittik, doktor idrar yolu yada gaz dedi direk,ilk sorduğu soru çişi kokuyormu oldu, ben geçenlerde çişi kokuyo diye buraya yazmıştım o geldi aklıma, aslında sonucumu daha çıkmadı ama çişini yaparken ağladığını farkettim bugün, idrar yolu kesin
Göğsüne saldırır gibi yapışıyorsa gazı vardır sakın meme verme gazı çıkana kadar sabırla sırtına pıt pıt vur.. Bende de öyleydi sonradan çözdüm olayı.. Şimdi sakin sakin emiyor çok şükür.. Yine gazı olduğunda saldırgan davranıyor ama bu sefer hemen biliyorum ve kaldırıyorum gazını çıkartıyorum.. Gaz hemen çıkmayabilir aceleci davranma sabret…
Göğsüne saldırır gibi yapışıyorsa gazı vardır sakın meme verme gazı çıkana kadar sabırla sırtına pıt pıt vur.. Bende de öyleydi sonradan çözdüm olayı.. Şimdi sakin sakin emiyor çok şükür.. Yine gazı olduğunda saldırgan davranıyor ama bu sefer hemen biliyorum ve kaldırıyorum gazını çıkartıyorum.. Gaz hemen çıkmayabilir aceleci davranma sabret…
Bebeğimsu devlet hastanesi çocuk doktoruna randevu aliyorsun o istemde bulunuyor, sonra ultrason bölümüne gidiyorsun devlette genelde randevulu çalışırlar ama belki rica edersen aradan alırlar ya da sakinlerse yardımcı olurlar diye umuyorum
Bacımsular selam
Hic gecmisi okuyamadım ins herkesler iyidir
Kalça ultrasonunu devlette yaptıran var mı?
Yaptırdıysanız nasıl
Bi yol izlediniz?
Cocuktan mi randevu almamız gerekiyor
Aynı gun yapiyorlar mi acaba?
Canım ben devlette yaptırcam ilk bir ay randewu almadan yenidoğan polikliniği oluyor oraya randewusuz gidebiliyorsun bende yarın gideceğim randewu almakla ugrasmayayayim diye erkenden gidiyorum ultrasona da ayrı randewu verilecek ya 45gunu hesaplayıp randewuyu alırım diye düşünüyorum yarın hastane dönüşü hber veririm ama istersen
Kizlar bittik hepimiz sanirim
Bugun pek cok kisi yazmamis
Bgn sabah bzm bebek uyudu uyandi snr yine uyuttu annem ogleden snr ben de bu yeniden eski bebek oldu dedm kendi ogluma nazar degdirdm yarim saat snr sicrayarak uyandi sabahtan beri cok gzl gaz cikaran bebek 5te sicrayarak uyanip gazini cikardi tekrar uyur dedm yok k sast bu saat kucakta en son artik kuvete attm banyodan snr giyinirken zor durur sizardi banyo ustune birbck saat gecti hala uyumadi devamli emmek istiyo sabahtan beri dunyalari emdi emdikce daha da rahatsiz oluyo kusuyo kustukca uyuyamio sinirlenio gaz sancisi da giriyo kivranio artik annesi de aglayacak. En sonunda sab simplexi de degistirdm nurse harveys verdm smdi bi de soyleyenden allah razi olsn kolik orhan actm biraz durdu insallah u
Daha büyük çocuğu olanlar mutlaka sizde bu sene öksürük salgınına yakalanmışsınızdır. 3 aydır artan azalan şekilde sürekli öksürüyor 5 yaşındaki. Bugün gene 2 gündür tavan yaptı. Sizlerin bir formülü var mı öksürüğe?
Kızlar bebeğin kakasında sürekli uzam uzam bir şeyler görüyorum. Tam anlatabildim mi bilmiyorum ama. Uzayan yapılar var kakasında. Dün doktor kontrolü vardı akıllı gibi sormadım. Aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu, normal midir acaba?
Canım emmiyor mu senin bebiş nasılsınız benimki biraz tutuyor solu asla tutmuyor sağda da 5dakka falan emiyor sonra yalancı meme gibi emiyor oda iyi saatinde olursa
Aynen ztn o yuzden daha cok emmek istiyo hep memede gaz kaka yapiyo sancisi olunca da memeye saldirio ama sonucu daha kotu olabilio. Genelde bu durumlarda emzik veriyodm ama bazen emzige de sinirlenio
Ay sabahtan beri okdr cok gaz cikardi ve kaka yapti ki hatta anneme dedim cikarabildikten snr gaz olsa bisey olmaz.. aksam ne oldu da isler degisti anlamadim bu gaz olayindan daha zor gunleri oluyo mu ya
Sabahtan beri esimle 2 kelime konusamadik smdi cocugu yatirdm uyuyabilmek icin benm de hemen yatmam lazim aksam oturup dizi izleyip sohbet etmek gibi bi sosyallik bile hayal resmen