2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Memeyle bogusmasi sadece akşam 8 9 gibi oluyor sütten değil gazdan öyleyse değil mi?
Benim dediğim midesindeki gaz.. Midede gaz varsa memede acayip ağlıyo emmek istemiyo ağzından çıkarınca rahatlıyor.
Eger bebeğin 8 9 dan sonra rahatlıyorsa emip güzel uyuyorsa öyledir gazdandir

Reactions: Snm
Benim dediğim midesindeki gaz.. Midede gaz varsa memede acayip ağlıyo emmek istemiyo ağzından çıkarınca rahatlıyor.
Eger bebeğin 8 9 dan sonra rahatlıyorsa emip güzel uyuyorsa öyledir gazdand
Evet gaz çıkardığımızda sakin emip uykuya geçebiliyor. İyi ki varsınız herkese teşekkür ederim panikledigim bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oluyorum burada.

Kızlar göz renkleri kaç ay sonra değişmeye başlıyor?
Hepimizin cocugu su an mavi gozlu galiba 6 aydan sonra o kahverengi gozler bir tokat gibi vuruyo yuzumuze canim
Bizde kalça ultrasonundan geldik, arabayı seviyor minik orda hep uyudu sabahtan beri evde kıvranıyordu. İnşallah bu ilk kontroller artık bitti. Bundan sonra aşıları geldiğinde gideceğiz.
Aylik kontrole cagirmadi mi doktorunuz, rutin muayene icin.
Eger bebis hepsini aliyorsa neden sagmak istiyosun? Bebek emdikten sonra iyice bosalsin diye sagim yapilir genelde de ondan sordum
Benim kızımın ağzı uyurken uyanıkken hep açık kalıyor bunun bir sebebi var mıdır? Bir türlü kapatıyoruz ağzını
Acaba burnu tikali olabilir mi? Kuruyo kaloriferlerden bazen

Baby turco denemis olan var mı kizlar aranızda
Yorumunuz nedir?
Sleppy bio natural kullanıyorum denemek için küçük paket aldım baby turco hem yapısı sleppye göre çok ince kagit gibi geldi bana ve çok sızdırma problemi yaşadım hic sevemedim

Benim kizin gözleri koyu yeşil gibi duruyo şuan bakalim değişecek mi ana baba kahverengi gözlü değişirse de napalim kader kısmet

Sleppy bio natural kullanıyorum denemek için küçük paket aldım baby turco hem yapısı sleppye göre çok ince kagit gibi geldi bana ve çok sızdırma problemi yaşadım hic sevemedim
Tam düşündüğüm gibi bi yorum olmus
Teşekkür ettim
Bende bio natural kullaniyorum
Ilk baslarda cok pisman olmustum niyeyse cok sizdiriyirdu
Simdi gayet memnunum

Tam düşündüğüm gibi bi yorum olmus
Teşekkür ettim
Bende bio natural kullaniyorum
Ilk baslarda cok pisman olmustum niyeyse cok sizdiriyirdu
Simdi gayet memnunum
İlk başlarda benimde acemilikten tam baglayamamaktan kaynaklı kazalarim oldu ama şuan yaşamıyorum cok şükürama baby turcoda surekli kaza yaşadık gündüz taktım sadece öylece paketi bitirdik onu taktığımda 1 saatten fazla tutamadım korkudan geçmesin diye biraz fiyati uygun ama geçirme durumundan sleppy ile maliyeti kafa kafaya gelir yani

Yani burun temizligini sürekli yapıyorum aslında ama temizlikten sonra da açık oluyor anlamadım ki bende

Benim eşimde sese uyanmaz beni dürt olur mu diyor büyük bir zevkle dürtüyorum acımayın kızlar biz uyanıkken uyuyan bizden değildir
Benim eşim dürtmeyle de uyanmıyor, hamur gibi yoğurmam lazım anca
Ya bi de sabah erkenden işe gidiyo falan ya kıyamıyorum sanırım.. enayi miyim

Yok çağırmadı, bundan sonra aşı takibi ve kilo takibi olacak, ayda bir kilo aldı mı güzel gidiyor demektir. Bir sıkıntı hissederseniz gelirsiniz zırt pırt gelmeyin dedi kısaca

Aynen bendr kıyamıyorum ama haklılar ya sabah erken gidip bşde gece yatmazsa nasıl çalışsın. Ama çok amansız ağlarsa elbette uyandırırım.

Eşimde cok erken gidiyor ama napiyim tek başıma zaptemiyorum kızı ben kaldırmasam ağlamasına kalkar muhtemelen biraz cazgırız

Aynen bendr kıyamıyorum ama haklılar ya sabah erken gidip bşde gece yatmazsa nasıl çalışsın. Ama çok amansız ağlarsa elbette uyandırırım.
Bizlerde yeri geliyor gece doğru dürüst uyumadan sabahın köründe kalkıp günü bitiriyoruz oda var erkek milletine cok acımamak lazım acınacak hale düşeriz yoksa

Bu soruma bi cvp yazın gızlar, ne giydireceğimi şaşırdım yatırrıken
Üst 2 kat, alt tek kat, çorapsız ama patikli pantolon, üstüne tek kalın battaniye örtüyorum ben bu şekilde uyutuyorum.
Gece emzirmeye kalktığında emzirirken battaniye alıyorum üstüne.
Dışarı da aynı şekilde çıkıyoruz üst 2 kat alt tek kat, penye şapka, penye battaniyeye sarıp pusetine koyuyorum onun üstüne bi kat daha battaniye atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…