2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bende kendi sütümü tattım ikisininde anne sütü gibi tadı yok ben beğenmedim tadlarını hipp de diyolar ya metal kokusu var diye banada öyle geldi sma da o koku yok ama tad ondada yok hipp e göre bi tık iyi

Yani burun temizligini sürekli yapıyorum aslında ama temizlikten sonra da açık oluyor anlamadım ki bende
Bizimde ağzı açık hep canım uyurken bebekler ağızlarından nefes almayı bilmiyorlar ki burnu kapalı olsa da nedendir bnde bilmiorm ama bu şekilde uyuyor
Bizlerde yeri geliyor gece doğru dürüst uyumadan sabahın köründe kalkıp günü bitiriyoruz oda var erkek milletine cok acımamak lazım acınacak hale düşeriz yoksa
Aradığım yorum bütün gece bnm uykumda bölünüyor deliksiz uyumuyorum ondan daha az yatıyorum daha çok çalışıyorum niye aciyayim kalksın yardımcı olsun dimi ama
Ay siz bayağı ince giydiriyosunuz çorapsız tek kat ben mi hata yapiorm acaba şapka evde takmıyorum banyo yaptıkça takıyorum alt uzun kollu zıbın alt patikli içlik üstüne genelde ince ayaklı tulum giydiriyorum içine ekstra birde çorap havalarda belli olmuyor bir iyi bir kötü icine uzun kollu zıbın değilde atlet tarzı sıfır kol zıbın giydireyim artık diyorum bnde
Kiz cocuklari biraz sıcağı seviyor sanırım elleri ayakları soğuk oluyor genelde erkek çocukları çok sıkıntıya gelemezler oda 21 22 derece falan oluyor üzerini cok kalın örtmuyorum
Bnm erkek cnm bu oğlan kesinlikle sıcağı seviyor alt değiştirene kadar binayı ayağa kaldırıyor banyoyu saymıyorum bile bugün banyoda suyu bir tık sıcak yaptım hiç sesini çıkartmadı ilk defa rahat mesut mutlu şekilde banyo yaptırdım çocuğa çıkınca da iyice sardım üşümesin die rahatca giydirdim Allah'ım banyo eziyetti çünkü

Karnı tok, altı temiz, uyumuyo ya habire emmek istiyo

Gazı vardır. Mahvolduk bugün hala uyumadı. Akşam 9 dan beri uyanık.
Emiyor kusuyor. Gazını çıkarıyor, tekrar emiyor kusuyor.
Üşüttük mü naptık 40 çıkarıyoruz diye. Yıkayıp dışarı çıkardık çocuğu. Annem çıkması gerekiyor diye tutturdu üşüdü çocuk.

Benim eşim dürtmeyle de uyanmıyor, hamur gibi yoğurmam lazım anca
Ya bi de sabah erkenden işe gidiyo falan ya kıyamıyorum sanırım.. enayi miyim
Benimki erken de gitmio ama yine de vermiyorm. Ben 12de bebegi anca yatirip uyudum 2de yine uyandi o uyanirken baktm benim bey anca yatiyo. Ben baha enayiyim. Epeydir bebegin gazini cikartmakla ugrasiyorm beyimin uyumadan once son soyledigi laf amma vurdun yarim saattir cocugun sirtina aptal olacaj cocuk oldu. Hyr bilse gaz cikarmayi vereym cikarsn uyutsn. Korkuyorm daha cok uykusunu acacak snr hic uyutamicaz diye:)
Bu arada gercekten saatlerdir bi gark yaptirmak icin ugrasiyorm bi de benimki illa kusuyo kusmadiysa doymadi demektir. Her gun gecelik pijama.yikiyorm az once yastik kilifima da kusmus

Canım bu kuru dutu denicem de 1 haftalık kaynatıp hergün 1 bardak içsem olurmu yoksa hergün tazemi kaynatayım birde bazı sitelerde günde 2 bardak içilebilir yazmış sen 1 bardakmı içiyorsun
Sabah 1 bardak, akşam 1 bardak içiyorum. Yapabiliyorsan taze yap bence. Hemen cezveye koyuyorum 10 dk kaynıyor ılınınca içiyorum

Yani burun temizligini sürekli yapıyorum aslında ama temizlikten sonra da açık oluyor anlamadım ki bende
Kuruyo olabilir oda nemsizse kaloriferden
Bu soruma bi cvp yazın gızlar, ne giydireceğimi şaşırdım yatırrıken
Hava bi ara -lerdeyken kisa kollu tulum ustune patikli uzun kollu tulum veya alta patikli pantalon use uzun kullu Capraz citcitli seylerden goydiriyodum. Bazen corap da ekleniodu bu ekibe. Eldiven hic giydirmedim. Sapka basta takiyoduk ama fenalik geldi surekli dusuyodu artik sapka yok. Bu ara hava sicak. Bugun uste sadece uzun kollu tulum altina patikli pantolon giydirdim, rahat etti.
Kızlar bebeğinize mama ne veyorsunuz, aptamil in tadını sevmiyor benim kız, geceleri takviye yapıyorum ama aptamil çok zor içiyor
Biz mutlulugu hippte bulduk kaliteli bir mama.aptamil bizim ayarimizi bozdu
Benimde koca tarafı hep renkli göz ana tarafıda baba tarafıda yeşil mavi bende bebişinkini renkli istiyorum ya kesin göz hariç hepsi o tarafa çeker
Kesin ayni durum bizde de var ordan biliorm
Azda olsa kalıyor süt. Süt artsın ve dolaba atayım diye beyne süt lazım ver bana diye
Beyne o msj bebis emdikce gidiodur sen merak etme ana sagabilirsin tabi 3-5 ne cikarsa kardir

Her sabah 6 da başlıyor gaz sancısı akşam üzeri de artık başım dönüyordu, bünyem alarm veriyor galiba. Alıntı yapamadım, benim kızımda hep ayni saatlerde akşam 9-10 gibi gaz krizi tutuyor ememiyor sinirleniyor ağlıyor en son uykuya düşüyor. Gripe water dam kullanan kimdi hala faydasını görüyor mu?

Reactions: Snm
Teşekkür ederim canım sanki bende faydasını göreceğim süt artışı var gibi sabah aksam deniyeyim
Kuru dut suyunu içiyorsunuz değil mi doğru anladım tanesini de yiyor musunuz ? Köyden gelen dut kurusundan komposto yapmıştım da tadını çok beğenmedim zorla az az tüketiyorum süt yapıyorsa tencereyi yemeye hazırım şu an

T tulperde gecmis olsun test verdinmi sonuc geldimi sureleri takip edemedim. Cok gecmis olsun umarim korona degilsindir gecen biri bahsetmisti bebeklerde bi protein eksikliginden tutunamiyormus hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…