2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Her zaman söylerim bebek azıcık üşüse hasta olmaz asıl sıcakta hasta olur.
Bugün hava öyle bi güneşliydi ki burda hiçbir şey yanmadığı halde evde terledik, camları açtık.
Ya sorma annem babam okdr moralimi bozdu ki babam geliyo ayaklari usumus annem gelio cocuga corap ayakli patik bidaha karnini kapatio bu cocuk usuyo usuyo ben fenalik geciriyorm evde terliorm sen lohusasn usutme sutun gazlanir bidaha corap terlik yok bu cocuk soguktan gaz oluyo. Doktordan ciktik hala kabul etmiyodu evin serin olmasi gerektigini yok oyle sey dedi hala bebegi sarmis battaniyeye oyle koyms arabaya

O zaman sagamazsin canım.. Benimde bebek ne var ne yok emiyor sagacak bi süt kalmıyor

Bebeğin kızmı canım bizimde öyle ben terliyorum kızın eli ayağı soğuk hep, annem ayakları sıcak olsun karnı ağrır diyor patik ördü, hiç ısıtamıyor kendini

Bu giyinme konusu benide çok arada bırakıyor. Şimdi hava dışarıda gündüz 15 derece gece 5 derece, kombi 45 derecede yanıyo ev bana göre biraz sıcak. Bebek olmasa 40 ta yatarım. Bu havada mesela siz bebeklere ne giydirip yatırıyorsunuz? Birde dışarıya nasıl çılarıyosunuz?

Canım bu kuru dutu denicem de 1 haftalık kaynatıp hergün 1 bardak içsem olurmu yoksa hergün tazemi kaynatayım birde bazı sitelerde günde 2 bardak içilebilir yazmış sen 1 bardakmı içiyorsun

Memeyle bogusmasi sadece akşam 8 9 gibi oluyor sütten değil gazdan öyleyse değil mi?

5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimde

Çok mu fazla almıştınız. Biz 4 kiloya yaklaştığımızdan beri 2 numara kullanıyoruz. Prima.
Şu an 5.300 falan 2 tam geliyor. 6 yı geçince 3 numaraya geçeriz.
2. Numaradan da fazla almayın o zaman bir deneyin.

Reactions: Snm
Offf anlatamıyorsun anlamıyorlar
şu evin sıcaklığını
Ve bebegi. Doydugunu anlayamıyorsun millete
Kendi anama doydugunu anlatamıyorum
Sen doymadın mi bakim diye seviyor bazen
Sütüm olmus misal emmis hatta kusuyor
Sinir oluyorum öbürünü de emziriuorum gözünün onunde
Bu sefer kusuyor
Sutlwr bosa gidiyor
Ev 25 civari sıcak bebegi battaniyeye sariyorlar
Offf birde petek niye ılıkmış
Aciyor derecesini babasi
Cocuk isilik olmaya başladı
Yolla canım bol bol var hepimizin çocuklarına yeter
Ha ha bizdekini bitirdilwr
Sana gelince diyimde ceplerine doldursunlar
Benimkileri gelem cocuklarim ceplerine doldurup yolladilar
5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimde
Canım sat letgodan
Az bisi dusuk verirsen hemen alan olur
Slepy biraz daha olur sanki bir hafta daha kullanabilisin sıkmıyorsa
Benim 80 tane slepy 2 numara kaldi ondan sonra
3 e geçerim

Aynen benimkiler de öyleler deliriyorum aürekli eli kaloriferde bak bu soğumuş çocuk üşür hasta olur bize çaktırmadan ayarlarıyla oynuyo valla çok sinirleniyorum

Aynen benimkiler de öyleler deliriyorum aürekli eli kaloriferde bak bu soğumuş çocuk üşür hasta olur bize çaktırmadan ayarlarıyla oynuyo valla çok sinirleniyorum
Hepsi ayni demek benimkiler cok ısrarcı degil
Allahtan
Sütun var mi mevzusu beni sinirlendiren

Aynı diyalogu kayınvalıdemle yasadık bugunhe he diyorum artık herseye yaa. Mucadele etmekten kendimi anlatmaktan okuduğum bilgileri aktarrmaktan sıkıldım. Tamam dıyıp bıldıgım yapıyorum

Zaten aldığım zamanla şuan ki bez fiyatı arasında dağlar var. 3 katı artmış fiyatlar. İyi ki almışım diyordum elimde kaldı:) alt acmalar silme bezleri hersey uçuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…