- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Ya sorma annem babam okdr moralimi bozdu ki babam geliyo ayaklari usumus annem gelio cocuga corap ayakli patik bidaha karnini kapatio bu cocuk usuyo usuyo ben fenalik geciriyorm evde terliorm sen lohusasn usutme sutun gazlanir bidaha corap terlik yok bu cocuk soguktan gaz oluyo. Doktordan ciktik hala kabul etmiyodu evin serin olmasi gerektigini yok oyle sey dedi hala bebegi sarmis battaniyeye oyle koyms arabayaHer zaman söylerim bebek azıcık üşüse hasta olmaz asıl sıcakta hasta olur.
Bugün hava öyle bi güneşliydi ki burda hiçbir şey yanmadığı halde evde terledik, camları açtık.
Yolla canım bol bol var hepimizin çocuklarına yeterBenim cocuklari yollayayim sana
O zaman sagamazsin canım.. Benimde bebek ne var ne yok emiyor sagacak bi süt kalmıyorGece kaç saat uyuyor ki sağım yapabiliyosun? Aynen benmde süre azaldı ve kuvvetli çekiyor hissediyorum zaten. Hatta bazen çok geliyor çeviremiyor soluk soluğa kalıyor. Gece nasıl yapcam onu anlamadm gece de emiyor çünkü
Çok geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsınızAnlamadım ben de aslında çok bi halsizliğim ağrım yok, dün gece kemiklerim ağrıyodu şu an iyiyim sadece boğaz ağrım var yani korona olduysam da hafif geçiriyorum sanırım artmazsa tabi.
Bebeğin kızmı canım bizimde öyle ben terliyorum kızın eli ayağı soğuk hep, annem ayakları sıcak olsun karnı ağrır diyor patik ördü, hiç ısıtamıyor kendiniYa sorma annem babam okdr moralimi bozdu ki babam geliyo ayaklari usumus annem gelio cocuga corap ayakli patik bidaha karnini kapatio bu cocuk usuyo usuyo ben fenalik geciriyorm evde terliorm sen lohusasn usutme sutun gazlanir bidaha corap terlik yok bu cocuk soguktan gaz oluyo. Doktordan ciktik hala kabul etmiyodu evin serin olmasi gerektigini yok oyle sey dedi hala bebegi sarmis battaniyeye oyle koyms arabaya
5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimdeAynen canim bezi sıktın muhtemelen
3 suan icin baya buyuk bizimkiere
Buyuk bezde iyi olmuyor
Canım bu kuru dutu denicem de 1 haftalık kaynatıp hergün 1 bardak içsem olurmu yoksa hergün tazemi kaynatayım birde bazı sitelerde günde 2 bardak içilebilir yazmış sen 1 bardakmı içiyorsunBunu oku canım.“Yetersiz Süt Üretimi mi ?” Giriş Dersi
La Leche League, emzirmek isteyen kadınlara, destek, bilgi ve eğitim vermeye kendini adamış, kâr amacı gütmeyen uluslararası bir örgüttür.www.lllturkiye.org
Yarın eşine beyaz dut kurusu aldır. 200 ml suya 1,5 yemek kaşığı 10 dk kaynat ve iç dutlarını da ye tabii.. bugün denedim 1 saat sonra fayda etti. Rezene anason çayı yapıyorum. Tahin helvası kuru incir hurma dere otu, kayısı hoşafı badem ceviz bulgur pilavı dut pekmezi
Dünde aralık annelerinden biri e bebekte ki malt içeçeği söyledi bana
Memeyle bogusmasi sadece akşam 8 9 gibi oluyor sütten değil gazdan öyleyse değil mi?Kesinlikle öyle kızlar ilk çocukta bu anlaşılmıyor.. Bide mama vermeyim diye bi kötü his oluşuyo annelerde çok normal ama doymayan çocukta memeyle bogusmasiyla uyumamasiyla sürekli aranıp ağlamasiyla belli ediyor kendini
Memeyle bogusmasi malesefki memeden yeterince süt gelmediğini belli ediyo gazı da olabilir onu once bi eleyin ama memeden çekip çekip ağlıyorsa bebeğin emecegi süt yeterli değildir sizin memeyi sıktığınızda gelen 5 cc le ona yetmez
Memeyi sıkıyorum süt geliyo diyorsunuz ya o tabi ki gelecek sonuçta emziiyorsunuz sıktığınızda gelen damlalar halinde yada 5 cc felan.. Bebeğim emmek istedigi baya sarıl şaşıl gelsin ve doysun diye uğraşiyo o da gelmeyince memede kavga ve aglama huysuzluk
Mememden sıkınca süt geliyor değil de Sagdigmda süt geliyo demeniz lazim artık 60 cc mi 90 mi 120 mi orasını bilemem
5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimde
Offf anlatamıyorsun anlamıyorlarBu arada bgn yine doktorun soyledigi bisey hani hep soyluoyolardi gerci de. Ev 24 derece civari nem de %40 45 oluyo dedm, ev cok sicak 22 olsn dedi ki bzm ev 22 imkansz gunes gorunce kisin kalorifer yanmasa bile 24 oluyo da neyse ii oldu annem bi kez daha duymus oldu bunu. dedm dogurmadan once ev hep 23.5 gorunurdu dogurdm annemler bize gelmeye basladi ev soguk soguk dediler devamli yaktik ev 24.5a cikti. Burun tikanikligi sicaktan olurms bi de bebekler de sicagi sevmezmis bazen agladiginda altini acinca susuyosa demek ev sicak dedi. Gercekten de doktorda muayene olurken hicbi tikanikligi olmayan bebek arabada gelirken cok sicaklamis annem battaniyesini sarmalamis yine, ben tek döndum araba kullandigim icin gormedm battaniyeyi acmadm tabi eve bi geldm cocuk sicacik olms hava da gunesliydi ztn araba sicak oldu eve geldgmzde burnu tikaliydi cocugun
Ha ha bizdekini bitirdilwrYolla canım bol bol var hepimizin çocuklarına yeter
Canım sat letgodan5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimde
Ben de sütten sanıyordum. Mama verdim mamayı da yemedi. Gazı olunca da yapıyor öyle.Memeyle bogusmasi sadece akşam 8 9 gibi oluyor sütten değil gazdan öyleyse değil mi?
Bizde 4.7 kiloyuz prima 1 artık küçük geliyo ama bitirmekte istiyorum5.5 kg olduk direk 3 numaraya mı geçeyim? Çok fazla stok yapmışım.Prima 1 beden slepy 2 beden kalacak elimde
Aynen benimkiler de öyleler deliriyorum aürekli eli kaloriferde bak bu soğumuş çocuk üşür hasta olur bize çaktırmadan ayarlarıyla oynuyo valla çok sinirleniyorumYa sorma annem babam okdr moralimi bozdu ki babam geliyo ayaklari usumus annem gelio cocuga corap ayakli patik bidaha karnini kapatio bu cocuk usuyo usuyo ben fenalik geciriyorm evde terliorm sen lohusasn usutme sutun gazlanir bidaha corap terlik yok bu cocuk soguktan gaz oluyo. Doktordan ciktik hala kabul etmiyodu evin serin olmasi gerektigini yok oyle sey dedi hala bebegi sarmis battaniyeye oyle koyms arabaya
Hepsi ayni demekAynen benimkiler de öyleler deliriyorum aürekli eli kaloriferde bak bu soğumuş çocuk üşür hasta olur bize çaktırmadan ayarlarıyla oynuyo valla çok sinirleniyorum
Olmaz mı ya doğduktan 2 gün sonra başladı ama tam doyunca ve gazı yoksa mışıl mışılSizde de oluyo mu ağlama krizi
Aynı diyalogu kayınvalıdemle yasadık bugunYa sorma annem babam okdr moralimi bozdu ki babam geliyo ayaklari usumus annem gelio cocuga corap ayakli patik bidaha karnini kapatio bu cocuk usuyo usuyo ben fenalik geciriyorm evde terliorm sen lohusasn usutme sutun gazlanir bidaha corap terlik yok bu cocuk soguktan gaz oluyo. Doktordan ciktik hala kabul etmiyodu evin serin olmasi gerektigini yok oyle sey dedi hala bebegi sarmis battaniyeye oyle koyms arabaya
2 numaradan da 4 paket aldım daha ona geçemedimÇok mu fazla almıştınız. Biz 4 kiloya yaklaştığımızdan beri 2 numara kullanıyoruz. Prima.
Şu an 5.300 falan 2 tam geliyor. 6 yı geçince 3 numaraya geçeriz.
2. Numaradan da fazla almayın o zaman bir deneyin.
Zaten aldığım zamanla şuan ki bez fiyatı arasında dağlar var. 3 katı artmış fiyatlar. İyi ki almışım diyordum elimde kaldı:) alt acmalar silme bezleri hersey uçuyor.Offf anlatamıyorsun anlamıyorlar
şu evin sıcaklığını
Ve bebegi. Doydugunu anlayamıyorsun millete
Kendi anama doydugunu anlatamıyorum
Sen doymadın mi bakim diye seviyor bazen
Sütüm olmus misal emmis hatta kusuyor
Sinir oluyorum öbürünü de emziriuorum gözünün onunde
Bu sefer kusuyor
Sutlwr bosa gidiyor
Ev 25 civari sıcak bebegi battaniyeye sariyorlar
Offf birde petek niye ılıkmış
Aciyor derecesini babasi
Cocuk isilik olmaya başladı
Ha ha bizdekini bitirdilwr
Sana gelince diyimde ceplerine doldursunlar
Benimkileri gelem cocuklarim ceplerine doldurup yolladilar
Canım sat letgodan
Az bisi dusuk verirsen hemen alan olur
Slepy biraz daha olur sanki bir hafta daha kullanabilisin sıkmıyorsa
Benim 80 tane slepy 2 numara kaldi ondan sonra
3 e geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?