2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tam adı ne solgar?

Ben bitirmese de sağamam valla, 15 dk sonra uyansa ne vericem çocuğa anlamadım bu emzirme işini

Benim kızımın ağzı uyurken uyanıkken hep açık kalıyor bunun bir sebebi var mıdır? Bir türlü kapatıyoruz ağzını

Sağol canım inşallah ,çabuk geçer. Bebeğim de pozitif dediğin gibi çok rahatsızlanırsa arayıp bildiriyormuşuz ilaç yazarlarmış.şimdi yollamıyorlarmış. Ateşi çıkmadı pek ama iştahı azaldı,halsiz gibi umarım iştahı normale döner . Anne sütü alıyor tek. Benim de sütüm azaldı gibi .. Allah bebeklerimize evlatlarımıza sağlık versin korusun.
T tulperde benim de önce belden aşağım kollarım eklemleri ağrıdı sonra ateşle birlikte çook ağrıdı.ateş 39 buldu.
Peki canım önerdiği birşey oldu mu biogai ya yerine ya da gaz için çözüm olabilecek?

Kızlar bizim biogai bitti doğduğunda yazmıştı doktor yeniden almak gerekiyor mu ptesi doktora gtcez ama alınması laizm ise yarın alayım hemen

Şu bebek çikolatasını misafirlere tutmayı hep unutuyorum, unutmayım diye tv ünitesinde duruyor milletin gözüne sokar gibi, misafirler gittikten sonra kutuyla bakışıyoruz
Benim cocuklari yollayayim sana

Bana sadece sab simplex yeter sana dedi kana karismiyoms hicbi zarari yokmus. Doktora gittigmzde alti kakali cikti benimkinin orda bezi degistirince pirt da yapti dr da bu cocuk kaka yapmis farkinda diilsn e burda gazini da hemen cikardi bu cocukta bisey yok dedi. Ben de dedm saati saatini tutmuo birden sancilanadabilio bazen cikartamio butun gece dedm e normal senin gunun gununu tutuo mu dedi. Oyuzden bi tek sab simplex verdi. Yani gaz giderici olarak bunu verdi probiotik hic onermedi. O zaten senin vajeninde buyuyo fln dedi probiotikle ilgili orda hemen bi yazi gosterdi de o an okuyamadim.

Canim ya bennde üç gündür tedirginim. İki gundur Boğazım yanıyordu şimdi boğaz kuruluğu oldu ve bu kuruluk oksurtuyor beni. Halsizlik burun akıntısı yok ama tek belirtim boğaz kurulu ve bunabagli öksürük halı. Acaba korona olabilir miyim ya

Geçmiş olsun size de, bebeğe de mi bulaştı, ben her ihtimale karşı maskeyle emziriyorum ama eşim bulaşmış olsaydı şimdiye çoktan bulaşmıştır zaten diyor.
Kızımda da ishal ve kusma var. Bebekte belirti var mı, inşallah çabucak atlatırsınız.

Bu arada bgn yine doktorun soyledigi bisey hani hep soyluoyolardi gerci de. Ev 24 derece civari nem de %40 45 oluyo dedm, ev cok sicak 22 olsn dedi ki bzm ev 22 imkansz gunes gorunce kisin kalorifer yanmasa bile 24 oluyo da neyse ii oldu annem bi kez daha duymus oldu bunu. dedm dogurmadan once ev hep 23.5 gorunurdu dogurdm annemler bize gelmeye basladi ev soguk soguk dediler devamli yaktik ev 24.5a cikti. Burun tikanikligi sicaktan olurms bi de bebekler de sicagi sevmezmis bazen agladiginda altini acinca susuyosa demek ev sicak dedi. Gercekten de doktorda muayene olurken hicbi tikanikligi olmayan bebek arabada gelirken cok sicaklamis annem battaniyesini sarmalamis yine, ben tek döndum araba kullandigim icin gormedm battaniyeyi acmadm tabi eve bi geldm cocuk sicacik olms hava da gunesliydi ztn araba sicak oldu eve geldgmzde burnu tikaliydi cocugun

Her zaman söylerim bebek azıcık üşüse hasta olmaz asıl sıcakta hasta olur.
Bugün hava öyle bi güneşliydi ki burda hiçbir şey yanmadığı halde evde terledik, camları açtık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…