2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu soruma bi cvp yazın gızlar, ne giydireceğimi şaşırdım yatırrıken

Çıtçıtlı zıbın, üstüne uzun kollu ince zıbın, bir tane de ince pijama üstü, alt pijama orta kalınlıkta.
Penye battaniyeye sarıp üstüne polar battaniye örtüyorum.

Bunları giydirdiğimi düşününce pişti benim oğlan
Külotlu çorap yakmaz mı
Kiz cocuklari biraz sıcağı seviyor sanırım elleri ayakları soğuk oluyor genelde erkek çocukları çok sıkıntıya gelemezler oda 21 22 derece falan oluyor üzerini cok kalın örtmuyorum

Kızlar bebeğinize mama ne veyorsunuz, aptamil in tadını sevmiyor benim kız, geceleri takviye yapıyorum ama aptamil çok zor içiyor

Benim kızımın ağzı uyurken uyanıkken hep açık kalıyor bunun bir sebebi var mıdır? Bir türlü kapatıyoruz ağzını
Uyurken horlaması da var mı, o zaman burnu tıkalı olabilir, serum fizyolojik sıkıyor musun?
Benimkinin baktığımda görünen iki deliğinde de sümük kurusu vardı, serum sıktım ama hapşurmadığı için çıkmadılar mecbur aspiratörle çektim sonra rahatladı yavrum.

Kızlar bebeğinize mama ne veyorsunuz, aptamil in tadını sevmiyor benim kız, geceleri takviye yapıyorum ama aptamil çok zor içiyor
Iki ihtimal var ya tok olduğu için almiyor yada tadını sevmemiştir gündüz verdiğinizde yine içmiyor mu?küçük bir kutu sma optipro kullanmıştım hastaneden çıktığında bebegim orda ona alismisti sütüm yeterli değildi şimdi vermiyorum emziriyorum sadece

Horlama hırıltı hiç yok . Bende temizliyorum bazen aspiratörle de temizliyorum ama bilemedim şimdi pazartesi aşıya gittiğimde sorayım bakalım

Benim kizin gözleri koyu yeşil gibi duruyo şuan bakalim değişecek mi ana baba kahverengi gözlü değişirse de napalim kader kısmet
Benimde koca tarafı hep renkli göz ana tarafıda baba tarafıda yeşil mavi bende bebişinkini renkli istiyorum ya kesin göz hariç hepsi o tarafa çeker

Ben hipp combiotic 350 ml kullandım onda gaz problemi olmadı şimdi sma optipro aldık mamayı verince gazını çıkartıyoruz ama sonrasında bebişte kızarıp duruyo muhtemelen gazlanıyor sütümü artırma yöntemleri deniyorum

Uykulu,biraz huzursuz ama iştahı az yani dün ve bugün önceye göre az emiyor .. kafasında 37 ler de hafif ateş oluyor . Evet teste götürdüm. Bebeğim ve abisi de pozitif abi grip gibi halsizdi ateş olmuştu ama düştü o iyi şimdi. Bebişinde iştahı açılsa daha iyi olacak sanki .. amin inşallah

Azda olsa kalıyor süt. Süt artsın ve dolaba atayım diye beyne süt lazım ver bana diye

Benimde koca tarafı hep renkli göz ana tarafıda baba tarafıda yeşil mavi bende bebişinkini renkli istiyorum ya kesin göz hariç hepsi o tarafa çeker
Bizde bir tek babannesinin gözleri renkli ondan olmazsa çok üzülemicemhuyları benzeyecegine göz rengi benzer umarım

Aç olmadığı için içmiyor olabilir mi
Toplu cevap vereyim kızlar, çok karışık inanın bende bilmiyorum tokmu açmı, şöyle gündüz sorun yaşamıyoruz ama uyanıkken sık sık emmek istiyor, gece olunca uyumadan önce hiçbir şekilde sakinleşmiyor, meme veriyorum almıyor mama istemiyor, sonra meme aranıyor ağzına verince yine ağlamaya başlıyor, uykuya dalana kadar kabus, beberonu verdiğimde ilk Bi hevesle çekiyo sonra tadını alınca itiyo, sonra yine aynı çekiyo bırakıyor, kontrol ediyorum memede süt oluyor ama çok aksın mı istiyor anlamadım, ben sütümü tattım hafif tatlı gibi, inek sütüne benziyor, aptamil le benim sütün alakası yok, acaba ondan mı içmiyor, gündüz hiç denemedim bu arada, aslında mama vermeye gerek kalmaz belki ama evde bulunsun çok zorda kalınca vereyim, hipp aklımda benimde tadı nasıl sizce, hiç tatları ı bilmiyorum aptamil dışındakilerin

Canım çok geçmiş olsun inşallah biran önce atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…