2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bebeğim bu sana iyi gelmeyebilir zira çok tatlı oluyor şeker koymasan bile ,dikkatli tüket
Kiz cok kati diyet yapmiyorum zaten. Dun nutella gomdum mesela regliyim dayanamiyorum tatliya sut arttiracaksa icerim vala diete micim tek gogsumden sut tazyikli gelio delircem zaten

Bu arada P Positivevibes

Solgar brewers yeast adlı vitaminini alacaktin değil mi ? Her zaman alışveriş yaptığım online bir site var ,güvenilir orda 187 tl yazıyor 250 lik tableti eczanede pahalı olursa burdan temin edebilirsin bende düşünüyorum almayı.Solgarin normal b12 sini kullaniyodum ama süt yapıyorsa bira mayalisina geçeyim bende .Denemekte fayda var .

Tam adı ne solgar?
Cnm simdi geldi ilac solgar breawers yeast mis
Yanliz umarim iyi gelir 235 lira verdm
Bi de bestlak damla yazmis onu da aldim
Ya ben sutumun yettigini dusunuyorm her emmede kusa kusa bi hal oluyo benim bebegim ve eger iki doktorun tartilari arasnda cok ciddi bi fark yoksa bebek 6 gunde 300 gram almis ama bu dr bana sutun yetmii olabilir diyip bu ilaclari verdi

Birkac dakika gec kalmis bi yazi oldu:) almis bulundm cnm umarm ise yarar bosa kilo yapmasin da korkum o

Birkac dakika gec kalmis bi yazi oldu:) almis bulundm cnm umarm ise yarar bosa kilo yapmasin da korkum o
Hay allah sans neyse İkinci kutuyu alacaksan burdan alırsın ya çoğu yerde kilo aldırıyor yazmış ama vitamin kilo aldırmaz ki ,kiloyu yersen alırsın yemezsen almazsın vitaminlerin öyle bir mucizevi etkisi yok direkt kilo yapacak kadar .

Kizlar fit tatli ile geldim.
1sb sut
2 yk yulaf
1 porsiyon meyve
1 tk kakao
2 ceviz
Yapilisi
Meyve ve ceviz haric kat karistir kisik ateste pisir kaynayinca al ocaktan kat meyve ve cevizi hopppp hupletttt
Yulaf en sevdiğim bunu bende yapmıştım benim kız o yüzden kişniyor at gibi hep yulaftan ötürü

Yulaf en sevdiğim bunu bende yapmıştım benim kız o yüzden kişniyor at gibi hep yulaftan ötürü
Benimkide hala kisniyor merak etme
Bide aksamlari cok gazi oluyor aptamil conformil bulduk aldik bakalim bu aksam yapacakmi ayni gazi mahvoldu cocugum ya dun aksam resmennn anneeeeggg die agladi o agladi ben agladim cok zor oluyor nerdeyse acile gidecektik kipkirmizi surat aglamaktan kuculen gozler akan goz yasi

Kizlar bide benim kizin her mamadan sonra gaz cikartiyorum ya hop mife agizda her seferinde kusmuyor ama midesi kalkiyor cok belli ustune hickirik tutuyor sizlerinde oylemi bazen anne sutunde de yapiyor bunu ozellikle mama verenler soylerse cok sevinirim. Aksi takdirde doktora goturup midesine flan baktirtayim diorum

Kıyamamam ya çabucak geçsin gazları inşallah

Hıçkırık oluyor hep mide dolu çünkü ,elleme bebeye normal hepsi midesinde ne olacak allasen

Teşekkürler canım. Günlük 50 gr çok iyi aslında. 2.ay kilosuna göre bende alırım

T tulperde gecmis olsun test verdinmi sonuc geldimi sureleri takip edemedim. Cok gecmis olsun umarim korona degilsindir gecen biri bahsetmisti bebeklerde bi protein eksikliginden tutunamiyormus hastalık
Sağ ol canım test vermedim artık ya zaten pozitif çıksa da ilaç kullanamicam bi de daha iyi gibiyim.

Gazı azaldı bence. Her sabah 5te başlayan ağlamaları yok kullandığımızdan beri devam ederim ben buna. Ama her bebekte her damla işe yarayacak diye bir şey yokmuş.
Hangi ilac o kacirdim ben sanirim. Benim kiz cok fena tulperde yaaa icim eziliyor sifa olacaksa deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…