2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben bildiğin dürüm yapıyorum çocuğu dümdüz bacakların düz olsun oğlum diye ama öyle rahat uyuyor. İlk başta zorlandım durmadı şimdi kendi veriyor elini ayağını
Bacaklarını duzlemek çok yanlış canım kalça cikikligina sebep oluyo
Kundagi asla önermiyo doktorlar şimdi yarım kundak öneriliyor

T tulperde aklima dustun nasilsjniz ?
Konusan goren var mi kizlar sanki bayadir yok buralarda
Napim canım anacığım gidince damdan düşmüşe döndüm
Eşim ariyim benim annem gelsin biraz da diyor amaaan ha sakın dedim zaten gelmez biliyorum.
Sabah 8 buçukta bi uyandı emerken uyuduklarını saymazsam akşam 9 buçukta uyudu yani anlamıyorum gerçekten bir bebek neden 13 saat boyunca şöyle bi kesintisiz yarım saat uyumaz
Aç değil, gazı var ama çıkarınca bi süre rahatlıyor, hani kucakta çok mutlu gülücükler atıyor, bir yere koyduğum an çığlık çığlığa.

Ben chicco easy fit kanguru kullanıyorum, yenidoğan uygun ama çok gömülüyor kafası içerde iki kez kullandım iş görür gibi
Benim kullandığım kanguru da yenidoğandan itibaren ama doktorlar 3 aydan önce önermiyor, kızımda da 3 aydan sonra kullanmıştım.
Sling baktım P Positivevibes videoyu da izledim de daha izlerken daral geldi bana ben yapamam sanırım onu baya bunaltıcı bi şeye benziyo

Ben bildiğin dürüm yapıyorum çocuğu dümdüz bacakların düz olsun oğlum diye ama öyle rahat uyuyor. İlk başta zorlandım durmadı şimdi kendi veriyor elini ayağını
Kollarını sar canım da bacaklarını çok sıkmak iyi değil Allah korusun kalça çıkıklığına sebep olabiliyormuş.
Ben hiç kundak yapamadım yaptırmadı çünkü kollarını sarınca çıkarıncaya kadar ıkınıp sıkılıyor kıpkırmızı kalıyor elleri kafasının iki yanında uyuyor hep.

Kalçada gevşeklik var ya sorun olur mu doktora danışıp kullansanız.
Korkuyorum ilk aylarda

Bende yarım kundak yapıyorum çünkü elleri kendini uyandırıyor. Kundagı ne zaman yapıyorsunuz? Emdikten sonra uykuya dalıp yataga koyduğumda yapıyorum ben ama uyanacak diye aklım cıkıyor. Bize sleepynin 2 numarası bacaklarında iz yapıyor bizde 3 alsam çok mu büyük gelir?

Deneyin nasıl olsa 3 numaraya geçilecek.
Elimde 90 adet 2 numara kaldı bitsin 3 numaraya geçeceğim.

Tazyikli ise 10 dakika ancak emiyor
Var tabi ama birdaha çocuk düşünüyorsan onuda doğur öyle yapalım dedi işlemden sonra çocuk olmaz mı dedim olur ona engel değil ama tekrar sarkabilir boşuna ameliyat olmuş olursun dedi
Düşnüyor musun peki
kızlar bebeğim 3 haftalık ve ishal oldu, ne dokundu bilmiyorum
poposunda da hafif pişik var, süt alerjisinden korkuyorum hemen bu kadar erken ortaya cıkar mı ?
İshal olduğunu nasıl anladın
İşte ben de o yüzden zaten kullanmıyorum şimdilik zaten 3 aya kadar kullanmayı düşünmüyordum sonrasında da düzelirse inşallah kalçası doktora danışıp kullanırım
Kalçasında ne çıktı ki

Ah canım kucağa alışmış senin Bebek Biraz fazla zorlayabilir seni. Kiyabilirsen yatağına birakmayi dene ama belli bir süre çığlık atacak. Bizim evde kucak meselesi yüzünden kavga var . Kaynanam kucağına alıyor ben alma sen gidince ben zorlanicam alışmasın diyorum o da alınıyor tirip atıyor

Bende yapamiyordumm annem öğretti gelince. Hepimizi kundak yapmış zamanında. Oğlumu bir sardı çocuk uyanmadı 2 saat . Çok sıkmıyorum ama aşırı gevsekde değil

Emzirmeden önce yapıyorum sonra memede uyuya kalıyor yavaşça yatağına koyuyorum. Yoksa uykusu bozuluyor diye korkuyorum

Kucak bebesi benimki sorma ama bu bence benim alıştırmamla ilgili değil yani kimi bebekler böyle oluyor.. kimisi yattığı yerden etrafı izliyor ah nasıl özeniyorum öyle bebeklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…