2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Var mikrodalga . Hafif mi kemer. Sıcak soğuk kompres yaptığımız jelleri ısıtsam onlar da hemen soğumuyor. Ağır mı olur

Biogania prebiyotik canım

kızlar bebeğim 3 haftalık ve ishal oldu, ne dokundu bilmiyorum
poposunda da hafif pişik var, süt alerjisinden korkuyorum hemen bu kadar erken ortaya cıkar mı ?

Bio gaia probiotik

Kiraz çekirdeği kemeri kullanan var mıydı. Faydasını gördünüz mü ?
Karnına ılık havlu koysam aynı işi görür mü?
Kiraz cekirdegi ben kullaniyorm vazgecilmezim oldu. Her beslenmeden snr uyuttugmda koyuyorm karnina. Hemen pirt yaptirmio tabi de o an icin sancisini aliyo bi muddet. Cok yogun bi sanci degilse kesiyo, cok sanciliysa anlik etki ediyo. Hicbisey kesin mucize bi cozum degil tabi.
Suan ebebekte indirimde bu arada

Teşekkür ederim. Eşim sağolsun her türlü destek oluyor bana bu konuda asla sorun etmiyor asıl sorun eden benim. Egzersizlerle biraz toparlanma olabiliyormuş bakalım duruma ve psikolojime göre hareker edeceğim

Alıyım o zaman kullanan herkes memnun

Ya ne guzel ne zaman bitti gaz sorunu sizin daha 4. Ay gelmeden bitmis

Ben kundak yapıyorum bebeğin elinide ayaginida yoksa durmuyor çok hareketli kendi hareketine ürküp uyanıyor çözümü kundakla buldum
Bizimki kundakta kesinlikle durmuyor geçen kundak yapalım rahat uyusun dedik elini yüzüne götürmenin yolunu bulmuş kazağın içinden kaydira kaydira çıkarmış yüzüne ulaştırmış elini yok böyle bir vaka ya

Aynen canım biz de Allianz düşünüyoruz tanidgimiz sigortacı da var. Kuzucuklar iyi olsun

Hepsi ayni sanirim benimki de boyle. Ultrasonda eli hep yuzundeydi hala o sekilde uyuyo. Daha hastane odasinda hemsireler kundaklayip getirmis o kucuck haliyle el yukari cikiyodu. Ben de hevesle kundak battaniye fln almistm 1 kere bile giydiremedm. Cok sinirlenio kundaklaninca. Ha bire de gerinio gerinio cok seviyo gerinmeyi
Suan ilk dalacagi zaman yataga birakinca fazla sikmadan kundakliyorm aniden kendini atarsa uyanmasn diye ztn fazla siki olmadigi icin bi muddet snr eller yine disari cikio ama en azndan bi 5 dakka daha dalmis oluyo kendimce oyle dusunuyorm yani

Ben bildiğin dürüm yapıyorum çocuğu dümdüz bacakların düz olsun oğlum diye ama öyle rahat uyuyor. İlk başta zorlandım durmadı şimdi kendi veriyor elini ayağını

Canım o hazır kundaklar hiç bir işe yaramıyor onu bir kere kullandım fermuar yerinden elini çıkarıyor müslin bezlere sariyorum ben sıkıca

Var tabi ama birdaha çocuk düşünüyorsan onuda doğur öyle yapalım dedi işlemden sonra çocuk olmaz mı dedim olur ona engel değil ama tekrar sarkabilir boşuna ameliyat olmuş olursun dedi
Sen bence başka doktora da gözük hem için rahat eder hem çaresi vardır . Belkide ikinci doğumda yaşamazsın aynı şeyi onun garantisi yokki . Herkes ikiniyor sonuçta

Ben chicco easy fit kanguru kullanıyorum, yenidoğan uygun ama çok gömülüyor kafası içerde iki kez kullandım iş görür gibi

4 5 saat seni ikindirdilarmi Ah çok üzüldüm beni son 10 dk ikindirdilar sadece. Ben herkese ayni müdahale ediyorlar sanıyordum normal doğumda

kızlar bebeğim 3 haftalık ve ishal oldu, ne dokundu bilmiyorum
poposunda da hafif pişik var, süt alerjisinden korkuyorum hemen bu kadar erken ortaya cıkar mı ?
Benim bebeğim de oldu iki gün sürdü yediklerinden olabilir. Ben çorba ile ıspanak yediğim zaman oldu . Rengi sarı olduğu için aldırış etmedim. Şimdi düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…