2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
4 5 saat seni ikindirdilarmi Ah çok üzüldüm beni son 10 dk ikindirdilar sadece. Ben herkese ayni müdahale ediyorlar sanıyordum normal doğumda
Malesef canım hiç sancıları hissetmedim en güzel yanı buydu ıkınmakda zorlamadı çok yorucuydu sadece bebeğin çıkış anında canım yandı birtek benim çatı kemiklerim falan çok rahatmış her kontrol eden doktor şaşırıyordu hatta ilk söyledikleri çok rahat doğum yaparsın oluyordu doğum yapmadan önce hep soruyorlardı sen doğum mu yaptın diye o kadar rahatmış ama 2 doğumumdada öyle olmadı açılma 8cm olunca bebek kendini itmeyi bırakıyor ve ben saatlerce o son andaki gibi güçlü ıkınmak zorunda kaldım oda yetmedi üstten bastırdılar. Bu doğumumda son 2 saat boyunca her sancıda üstümde 2 ebe ile ıkındım sen düşün. Kaslar gevşemiş haliyle. Sarkma şuan içşn ileri boyutta değil dışarı çıkan kısım rahmin uç kısmı biraz araştırdım forumdada okudum bunu yaşayanlara hep aynısı söylenmiş tekrar çocuk düşünülüyorsa hemen ameliyat edilmiyor

Kızlar günaydın
Gece kızımın kakasında yeşil kaka da gördüm biraz neden oluyor acaba?
Canim yeşillikli birsey yedin mi oda kaka rengini etkiliyor anne sütü ile beslenen bebeklerde sarı yeşil kanka normal sayılıyor. Instagramda guncel anne var cocuk doktoru elif hanım çok güzel paylaşımlar yapıyor takip etmeni öneririm

Evet Azizinsan aşı olmama rağmen ağır geçirdim biraz aşı olmayanlar kesinlikle olmalı bence.benim bi kaç tanıdık emzirmelerine rağmen doğumdan hemen sonra adet olduda o yüzden sknti yaptım biraz. Benim annem de menopoza çok erken girdi 38 39 yaşlarında girdiği için ister istemez tedirgin oluyorum.

Ya ne guzel ne zaman bitti gaz sorunu sizin daha 4. Ay gelmeden bitmis
Tam bitti diyemem ama bağıra çağıra kendi hallediyor işini 15 dkda. Bizim 3.aya girince böyle rahatladı. Ama tabiki bazı günler uykudan uyandıran gazlar olmuyor değil sadece işini kendi halledebiliyor maksimum 15 dkda o kısmı iyi oldu. Bizimki dehşet gazlıydı bu arada prematüre olduğundan bağırsaklar normal yenidoğandan daha da ince ve anne karnında yararlı bakterileri eksik almış oluyor. Doktor muayenesinde bile gazdan iki büklüm duruyordu. Probiyotik toparladı ben de bol kimyon çayı falan tükettim o aralar

Sling 4 kilo olana kadar rahattı ama 4’ü geçince çok zorlandım özellikle 2’li kilolarda efsaneydi. Kanguruya da koydum onda da kafası falan sabit durmadığından bir de kalçasına çok yük biniyormyş gibi hissettiğimden rahat olamadım. 5 aylık olana kadar rahat olamam gibi onda. Ben mecbur salıncağına koyuyorum bagi’nin mama sandalyesi&salıncak olan bir ürününü aldım elim ayağım resmen her yere taşıyorum her koyduğumda 1 saat oyalanıyor onda doğduğundan beri. Hele o ağlama krizlerinde susturan tek şey oldu

Bamyadan oldu o zaman sağol

Ben de dogru durust uyumadm
Onceki gece 5te uyanmisti dun de 5e kdr dogru durust uyumadi zombi gibiydm 5te uyudu 7de kalkti yine
9 gbi gazini cikardi artik uyur dedm yine uyumadi
Niye bukdr zor bnlarin uyumasi
Simdi uyudu
Acaba uyusam mi is mi yapsam

Canım sen bilirsin ama sleepynin 2 numarası iz yapıyor bizde. Stok yapmadıysan 3 deneyebilrsn eper sleepy kullanıyorsan
Bizde de surekli cis çıkarmaya basladi 2 no uzun sure tutmadığım halde
Kiyafet değiştirmekten bi hal oldum
Birde hic sevmiyor
Sanki bi yeri kesildi
Bas bas bağırıyor degisirken
Bir paket daha var bi 50 tane kaldı mecbur kullanıcam

Kızlar dün 1ay kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gaz ilacı başladık 4250gr olmuş kilosu boyunu olcmedi üç ayda başlıyorum ölçmeye dedi sünnet için ilk 3 ay öneririm dönmeler başlamadan rahat toparlar dedi birde yüzünde kırmızılıklar vardı alerjiye benziyor yediklerini mutlaka dikkat et süt alerjisi de olabilir başka alerjide test yapmıyoruz şuan sonuç doğru çıkmıyor dedi ilerleyen zamanlarda gidişatı na göre çocuğun bakıp karar veririz dedi

Kızlar size soruyla geldim
Şimdi bebeğim üç gündür biberon almiyordu mama değiştirdi. Şükür az da olsa aldı ama çok az içiyor 30 CC sonrası ağlıyor meme vermedim aç kaldı gene az aldı biberondan
Şimdi ben ne yapayım önce mama sonra meme yaptım gene az içti mamadan memeyi kessem oda olmaz nasıl bir yol izleyeyim he bu arada acaba gaz için verilen ilaçlar yapabilir mi biberon reddini

Bebekleri nemlendirmek için ne kullanıyorsunuz kizlar

Mustela losyon kullanıyorum. Başta kokusu çok ağır gelmişti alıştım. İyi nemlendiriyor.

Başka marka da alacaksanız losyon olmasına dikkat edin.
doktorlar losyon öneriyor genelde yoksa bebek yağı olabilir demişti.

Sorma bizimde çıkıyor sinir oluyorum bende uzun tutmuyorum tutsam ne olcak kim bilir

Bziim d aynı yüzünde ki sivilcemesi kirmixiliklwr arttı yediklerimiz mi dokunuyo Muş yanağı degdik e arttiyir sonra geçiyor başka yerinde cikiyor ne yapacağız

Canım dr bana mama baslamustı ama once meme ver sonra mama ver demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…