2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tazyikli ise 10 dakika ancak emiyor

Düşnüyor musun peki

İshal olduğunu nasıl anladın

Kalçasında ne çıktı ki

Kakası su gibi,
Altını açtım üstüme püskürttü
Onun dışında bi belirtisi yok ama acaba bu şekilde mi başlıyor

Sling çok pahalı geliyor bana, yani gereksiz düz penye kumaş parçası, kullanışlı olurmu diye bende araştırdım ama sonraki aylarda kullanmam diye vazgeçtim

Ben chicco easy fit kanguru kullanıyorum, yenidoğan uygun ama çok gömülüyor kafası içerde iki kez kullandım iş görür gibi
Bu kanguruyu evde mi kullaniyorsun ? Henuz cok kucuk ya indan sordum. Bende de var ama doktor 3 ay die israr edince cesaret edemedim kullamaya henuz. Evde 2 dk ligina denedim cikardim hemen

Bu kanguruyu evde mi kullaniyorsun ? Henuz cok kucuk ya indan sordum. Bende de var ama doktor 3 ay die israr edince cesaret edemedim kullamaya henuz. Evde 2 dk ligina denedim cikardim hemen
Yok iki kez dışarda kullandım, çok uzun süre durmadı biraz gömülüyor içine, üç aydan sonra daha sağlıklı olur bencede

Kızlar selamlar herkes iyidir inşallah 20 günlük olduk hala bir düzen oturtabildipim söylenemez cok giremıyorum arada okuyorum emzirirken:)…Yenidoğan sünneti yaptıran var mı tecrubesi olan paylaşırmı?Kararsız kaldık…Birde ben neko sling kullandım kızımı hep onla büyüttüm oğlumdada başlayacağım bugun yarın ınanılmaz rahatlık sling bebek de kendını anne karnında hıssettıgı ıcın huzur buluyor ve emebılıyordu ıcınde dıledıgınce cok cok tavsıyemdır

Sabah öğlen akşam içiyorum canım bu arada suyunu sevdim suyunu sevmezsen kurusunuda tüketsen faydası olur bol su iç uzerine
resmen duygularıma tercüman olmuşsun. dün denedim ama sevemedim. ben zaten yaş dut hiç sevmem. kuru dut severim. bunuda haşlayınca yaş dut oldu, suyunu burnum kapalı içtim ama dutları yiyemedim. dediğin gibi kuru olarak tüketirim

Biz daha üç yaşındayız kreş okul hicbirsey yok annem uzakta oturuyor gelse de felçli bana faydası olmuyor gene şükür ya ilerleyip gidiyoruz bir şekilde havalar isinsa braz ikisini de alıp çıkarım dışarı kızı oyun grubuna veririm bu hastalık braz hafiflese şuan çok yeni küçük hava soğuk hep erteliyoruz birseyleri
Bioagaia probiyotik canim
canim bak bu tarz baglamasiz bir sling alabilirsin bn kendim yaptım kumaştan slingi kızımda bunda da kullanıyorum hala hayat kurtarıcı gercekten
Kucak bebesi benimki sorma ama bu bence benim alıştırmamla ilgili değil yani kimi bebekler böyle oluyor.. kimisi yattığı yerden etrafı izliyor ah nasıl özeniyorum öyle bebeklere.
Canım kucağa alışmış olamaz bebekler ilk üç ay alışkanlık kazanmazlar şuan yenidoğan bunlar ve tek bildikleri bizim kokumuz bizim sicakligimiz ondan kaynaklı bu tarz kucak isteği olduğunda yapmam gereken iş varsa ben yatağını isitiyorum önce sıcak oluyor yatacağı yer sonra tsortumu çıkartıp yanına koyuyorum pıs pıs yapıp bırakıyorum duruyor dene bence sende

Cnm bu bebeler bzm gibi diil ki bana kalsa tum gun kucakta durmak da cok daraltici ama seviyolar iste:) sevip sevmeyecegini bilemezsn.

Sabaha kadar sancı cekti bu bebe
Emmek bile
İstemedi
Normalde hep meme de durmak isterdi
Uykusuzluktan başım catliyor
Gaz yapıcı hicbiseyde yemedim
Ben de dogru durust uyumadm
Onceki gece 5te uyanmisti dun de 5e kdr dogru durust uyumadi zombi gibiydm 5te uyudu 7de kalkti yine
9 gbi gazini cikardi artik uyur dedm yine uyumadi
Niye bukdr zor bnlarin uyumasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…