- 28 Eylül 2015
- 5.522
- 15.529
- 448
Tazyikli ise 10 dakika ancak emiyor
Düşnüyor musun peki
İshal olduğunu nasıl anladın
Kalçasında ne çıktı ki
Sling çok pahalı geliyor bana, yani gereksiz düz penye kumaş parçası, kullanışlı olurmu diye bende araştırdım ama sonraki aylarda kullanmam diye vazgeçtimBenim kullandığım kanguru da yenidoğandan itibaren ama doktorlar 3 aydan önce önermiyor, kızımda da 3 aydan sonra kullanmıştım.
Sling baktım P Positivevibes videoyu da izledim de daha izlerken daral geldi bana ben yapamam sanırım onu baya bunaltıcı bi şeye benziyo
Ayy ben daha 1 numaraları bitirmeye çalışıyorumDeneyin nasıl olsa 3 numaraya geçilecek.
Elimde 90 adet 2 numara kaldı bitsin 3 numaraya geçeceğim.
Gazla çıkardığı için olabilir bizde de oluyo bazenKakası su gibi,
Altını açtım üstüme püskürttü
Onun dışında bi belirtisi yok ama acaba bu şekilde mi başlıyor
Bebis kaç kilo canım
Bu kanguruyu evde mi kullaniyorsun ? Henuz cok kucuk ya indan sordum. Bende de var ama doktor 3 ay die israr edince cesaret edemedim kullamaya henuz. Evde 2 dk ligina denedim cikardim hemenBen chicco easy fit kanguru kullanıyorum, yenidoğan uygun ama çok gömülüyor kafası içerde iki kez kullandım iş görür gibi
Ayy ben daha 1 numaraları bitirmeye çalışıyorumkilosu 4 buçuğu geçti bide k
Ama primanin 1 numarası sleepnin 2 numarasi gibi belkide daha büyüktür
Geçen hafta 5 kiloydu.Bebis kaç kilo canım
Benimki robot süpürge sesine uyuyorMozartla uyuyan bebe yapmışlariki saattir kucağımda uyuma mücadelesi verdi sonunda müzikle uyudu hergun yeni bir moda
Yok iki kez dışarda kullandım, çok uzun süre durmadı biraz gömülüyor içine, üç aydan sonra daha sağlıklı olur bencedeBu kanguruyu evde mi kullaniyorsun ? Henuz cok kucuk ya indan sordum. Bende de var ama doktor 3 ay die israr edince cesaret edemedim kullamaya henuz. Evde 2 dk ligina denedim cikardim hemen
Biz izleyen bebek yapmamişiz maalesefKucak bebesi benimki sormaama bu bence benim alıştırmamla ilgili değil yani kimi bebekler böyle oluyor.. kimisi yattığı yerden etrafı izliyor ah nasıl özeniyorum öyle bebeklere.
resmen duygularıma tercüman olmuşsun. dün denedim ama sevemedim. ben zaten yaş dut hiç sevmem. kuru dut severim. bunuda haşlayınca yaş dut oldu, suyunu burnum kapalı içtim ama dutları yiyemedim. dediğin gibi kuru olarak tüketirimSabah öğlen akşam içiyorum canım bu arada suyunu sevdim suyunu sevmezsen kurusunuda tüketsen faydası olur bol su iç uzerine
Biz daha üç yaşındayız kreş okul hicbirsey yokBizim kreşimiz var yarım gün ona denk gelirse mükemmel oluyor. Normaldr evde tv kapalı bu nedenle belirli bir saat çizgi film saati var evdeyse onu açıyorum. Yemek konusunda buzluk kurtarıcım annemle bittikçe beraber yapıp stokluyoruz, köftrymiş, etmiş, bulgurlu şeyleri sever onları hemen şipşak pişiriyorum. Bir kuru yemiş kutusu yaptım her şey orada atıştırmalıklarıda hemen alıp veriyorum. Zaten elinin önüne bıraktm kendisi alıyor. Meyve sever masanın üzerine meyvelik koydum isterse ordan alıyor. Ama tabi bu yeni değil kendi yaşam becerilerini hep kendisini yapmasını isterdim ilk günden alışık.
Bioagaia probiyotik canimNurse harveys 8 damla veriyordum günde. Bebeğin bezi çok kötü kokuyorru o damladan ama çok işe yaradı bizde. 1 ay geçince attım şişeyi şimdi biogaia veriyorum günde 5 damla. Nurs harbeys verirken yanında forbiome probiyotik de veriyordum 6 damla. Ama şimdi bioagaia bir gaz damlası mı probiyotik mi anlayamadım. Yanında forbiome’a devam edip etmemeyi sorcam yarın doktora
Benim kullandığım kanguru da yenidoğandan itibaren ama doktorlar 3 aydan önce önermiyor, kızımda da 3 aydan sonra kullanmıştım.
Sling baktım P Positivevibes videoyu da izledim de daha izlerken daral geldi bana ben yapamam sanırım onu baya bunaltıcı bi şeye benziyo
Canım kucağa alışmış olamaz bebekler ilk üç ay alışkanlık kazanmazlar şuan yenidoğan bunlar ve tek bildikleri bizim kokumuz bizim sicakligimiz ondan kaynaklı bu tarz kucak isteği olduğunda yapmam gereken iş varsa ben yatağını isitiyorum önce sıcak oluyor yatacağı yer sonra tsortumu çıkartıp yanına koyuyorum pıs pıs yapıp bırakıyorum duruyor dene bence sendeKucak bebesi benimki sormaama bu bence benim alıştırmamla ilgili değil yani kimi bebekler böyle oluyor.. kimisi yattığı yerden etrafı izliyor ah nasıl özeniyorum öyle bebeklere.
Cnm bu bebeler bzm gibi diil ki bana kalsa tum gun kucakta durmak da cok daraltici ama seviyolar iste:) sevip sevmeyecegini bilemezsn.Benim kullandığım kanguru da yenidoğandan itibaren ama doktorlar 3 aydan önce önermiyor, kızımda da 3 aydan sonra kullanmıştım.
Canım üşütme olursa yeşil oluyormuşKızlar günaydın
Gece kızımın kakasında yeşil kaka da gördüm biraz neden oluyor acaba?
Ben de dogru durust uyumadmSabaha kadar sancı cekti bu bebe
Emmek bile
İstemedi
Normalde hep meme de durmak isterdi
Uykusuzluktan başım catliyor
Gaz yapıcı hicbiseyde yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?