2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sonra düzeldi mi kendi yapmaya başladı mı

Prima mi sleep mi
Sleepinin 3 u neredeyse prima 1 gibi
Siz hangi sleppyfen bahsediyorsunuz bilemiyorumda benim sleppyler gayet buyuk yahu anlamadim. Oglumda prima kullanmistim en son prima 7 kullaniyordum ama slepyy 6 oluyoflrdu belki bedenler yeni revize edilmistir vala bilemiyorum. Benim gorusum sleppy nin bedeni primaya gore daha buyuk

Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.
çok teşekkür ederim canım, bi alayım kakasını düzenler belki,
yapana kadar kızarıyor , yapınca bol sulu , kontrol e gidene kadar bi gözlemliyeyim.

çok teşekkür ederim canım, bi alayım kakasını düzenler belki,
yapana kadar kızarıyor , yapınca bol sulu , kontrol e gidene kadar bi gözlemliyeyim.
İnşallah etki eder açıkçası ben bugün ilk defa kullandım. Düzenli olarak kullanicam inşallah bagirsaklari düzene girer de sancilardan kurtulur bebeğim.

Çok üzüldüm o kadar ikinmayla Allah'tan başka büyük hasarlar görmemişsin çok zor hele iki saat ikinmak durmadan Allah yardımcın olmuş yinede başka kötü şeyler gerçekleşmemiş.

Canım sana tavsiyem sünneti hemen yaptır. Biz 29 günlükken yaptırdık. Kıpır kıpır o ayaklar hiç durmuyor. Her alt açmada pansuman yapman lazım. 2 kişi altını kapatabiliyorsun. Birinin ayakları tutması lazım, birinin krem sürmesi gerekiyor. Yüzündeki kızarıklıklar isilik gibiyse o sıcaktandır. Vücudunda var mı o önemli. Sadece yüzdeyse eviniz fazla sıcaktır. Benim oğlanın da öyle yüzü. Sık sık banyo yaptırmak evi de serin tutmak lazım. Erkek bebekler sıcağa gelemiyor. Alerji değildir bence seninki.

Bu damladan bende bebeğime kullanabilirim? Ya da doktora sormam lazimmi ? Ben üstten cikartamiyorum gazını

Ben çok memnumun saatlerce dursa da psişik yapmiyo
Yapismiyo popoya kakasini felan içine hapsediyo

Prima 2yle sleepy 3 aynı primanin premium care olani canım aktif bebek bi tik daha küçük

İyi akşamlar kızlar bizim kırkımız çıktı ama benim lekelenmelerim devam ediyo normal mi ? Birde doğum kontrol hapı kullanabilirmiyim emziriyorum

Kızlar bizim kızın kakaları azaldı öncekilere göre normal mi sizin de öyle mi oldu
Canım bizim bebişlerin arasında iki gün var, bu hafta başından beri bizimkinin de çok azaldı kakaları. Hatta yapamayıp ağladı dün ve bugün. Bacak hareketleri yaptırdım biraz rahatladı. Pzt dr kontrolü var soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…