Siz aşı oldunuz mu? Bide regl için erken değil mi? Ben ilk doğumda 9 ay kadar regl olmadım. Süt hormonu buna engel olabilir bazılarında.
Evet canım bendr de oluyor normal olduğunu düşünüyorum.
Benim eşimi tarif etmişsin. Gece uyku moduna girince sistemleri kapanıyor

ben bunu ilk çocuktada yaşadım ondan alışkınım. Ama gündüz çok yardımcı sabahta kalkıp işe gidiyor kızmıyorum. Çok ağlarsa söylerim sadecr
Canım ilk günler bende kimseye vermedim ama o her emzirmede kucakta diye illa ki alışıyor boşuna yorma kendini kucak isteyen kendi kendine duramayan çocuksa ne yapsan boş. Eşim.sevmek istiyordu yernde sev diyodum yani
Bu konuda bir şeyler yazmak istedim, kendi çözümlerimi en azından sonuçta hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim bebrğimde gündüz bir kaç saat kesintisiz uyuyor bu bana dinlenme fırsatı veriyor, bebek uyurken evdeki yemek dahil hiçbir iş umurumda değil. Bunu yaptığım için dinleniyorum ve sinirlerimin daha sağlam olduğunu düşünüyorm, ama kalkıp iş yaparsam tam oh bitti dediğimde zaten bebek uyanıyor, ne onla ilgileniyorm ne kendimle bu sefer. Size de işleri aksatmanızı tavsiye ediyorum. 2. si emziğe alıştı kritik anlarda emzik benim kurtarıcım oldu, abisi amamsız şekilde duyulmak istiyor bazen ve ben kardrşi emzikle oyalanırken ona zaman ayırıyorum. Ağlarken abisine (4.5 yaş) kardeşin ağlamaya başladı o ağlarken üzülüyorum susturmak için ne yapabiliriz diyorum? Kendi çözümlerini sunarken o da ilgilendiği için biraz ortam yumuşuyor. Baba gelir gelmez kardeşini veriyorum ve ben abiyle ilgileniyorum 1 saat. Abi arada yine huy değişiklşğine gitti ama ben hep çözüme ortak etme ve suygularını konuşarak çözmeye çalışıyırum. Sağlıklı şekilde atlatırsak kalıcı sorunlara yol açmayacağını bir süre sonra alışacağını düşünüyorm. Sling zorunlu yapılması gereken işler konusunda 3. Tavsiyem beraber iş yaabiliyorsunuz. Ve çok eski bir yöntem, güvenli bağlanmayı arttıracağını düşünüyorum. Neden evden çıkmıyorsunuz? Artık havalar ılındı, ben her darlandığımda arkadaşalrım ya da anneme geçiyorum. İyi geliyor. Bebeği ana kucağına koyuyorum abi.zaten kendi geliyor. Misafir gelecekse herkese haber ediyorum bana birer çeşit yapıp gönderiyorlar, yapacak kimseniz yok mu ya da istemek adetiniz mi değil bilemiyorum ama yapacak kimsem olmasaydı bir çay bir hazır kurabiye ile ağırlardım. Maksat ağırlamaktır bence. Tüm bunları ilk çocukta daha ağır yaşadım ama çocukla yaşamaya alışmak 2. De daha kolay bence ilkinde daha zorlamıştı beni. Babası gece kalkamayacağını söyledi, bende 12.30 da uyuduğu için 10.30 gibi emzirip kendisine veriyorum ve uyumaya gidiyorum, 2 saat uyumak hatta bazen bebek uyuduysa 3 saat olabiliyor beni gece için hazırlıklı tutuyor ve gece zombiye dönüşmüyorum. Bazen bebek sakin oluyor 9 da uyuyor abimizde zaten hep 9 da uyur o zamanda eşimle film seyredip arada vakit geçiriyoruz bu da çok iyi geliyor. Niyetim akıl vermek değil, yaşadıklarımı yazmaktı belki bir faydası dokunur.