2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim de dun kontrolumuz vardı 3600 olöu kılosu nıhayet aldı mama takviyesi sonrasında azaltarak kesecez dedı mamayı. Yuzunde sivilceler vardı bıldıgın ucu iltihaplı sivilce ben fındık cok yedim bıara ondan oldu sandım ama dr bu donemde hormonlardan kaynaklı ergenlik tarzı sivilce normal dedı goguslerdekı şişliklerin hatta kız cocuklarında gogusten sıvıı gelmesinin bıle olabilecegim soyledı. Probıyotık bıfıdrop dıye bısey onerdı 2 haftada ancak etkısı olur dedı. Aptamıl kullanıyorduk cok gaz yaptigini soyleyınce Aptamıl comformıl deneyebilirsiniz dedıı ama bulamadık hıcbıryerde Hipp combotıc aldık

Kizlar selam. Biz evdeki dogal gazi bugun kapatmaya karar verdi kizin cikardigi gazla isinicaz artik bu nasi bi gaz cikarmadir arkadas nurse hurvay baya iyi geldi bol bol cikariyor alttan ustten. Ama bu seferde mamadan sanirim bugun 3. Gun kaka yapmiyor takipteyim bakalim bu aksama kadar yapmassa kulak cubugu ile uyar dedi doktor bunu daha once yapan var mi cubugu ne kadar sokmam lazim daha once hic yapmadim fikriniz var mi ?

Gazlı olduğumuz günlerde biz uyarmayı yaptık ama kulak çubuğuyla değil. Parmağa zeytinyağı sürüp oraya sürdük birkaç kez bastırarak (hatta eşim şarkı söyleye söyleye yaptı çok komikti ) ve gerçekten işe yaradı 3 gün yapmışızdır her yaptığımızda gözümüzün önünde önce gaz sonra kaka aktı resmen

Hadi ya deneyeyim bende dis kisimdan delige bastirarak dimi sadece iceri giris yok yani az bile olsa

Stok yaptım prima kullanıyorum 3 paket 2 numara aldım galiba onu da sonuna kadar zor bitirecegim
Memnun musun primadan? Boyutları nasıl 2 numara kaç kg arası?
Nurse harvey iyi gerçekten bizde onu kullanıyoruz iyi geliyo Ben uyardım canım hemen ucuna yap yeter poposunun iki yanına da sürebilirsin bide karnına saat yönünde masaj yap
Ben 3 no ve r no stok yapmistim suan 3 no kullaniyordu bitti yeni siparis gelene kadar 4 takiyorum biraz buyuk geliyor ama fena da degil wala...
Sende mi prima kullanıyorsun?

Yok ben sleppy kullaniyorum en başından beri memnunum

Yok canım korkma normal olmaman

Bziim d aynı yüzünde ki sivilcemesi kirmixiliklwr arttı yediklerimiz mi dokunuyo Muş yanağı degdik e arttiyir sonra geçiyor başka yerinde cikiyor ne yapacağız
Bizde de kum gibi krmızı döküntü oluyor isilik olduğunu düşündüm ben

Kakası su gibi,
Altını açtım üstüme püskürttü
Onun dışında bi belirtisi yok ama acaba bu şekilde mi başlıyor
Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…