Losyon süt aynı şey mi bilmiyorum ama benzer gibi. Benimkinde losyon yazıyorLosyonu mu sütü mü
Stok yaptımCanım sen bilirsin ama sleepynin 2 numarası iz yapıyor bizde. Stok yapmadıysan 3 deneyebilrsn eper sleepy kullanıyorsan
Ben 3 no ve r no stok yapmistim suan 3 no kullaniyordu bitti yeni siparis gelene kadar 4 takiyorum biraz buyuk geliyor ama fena da degil wala...Stok yaptımprima kullanıyorum 3 paket 2 numara aldım galiba onu da sonuna kadar zor bitirecegim
Gazlı olduğumuz günlerde biz uyarmayı yaptık ama kulak çubuğuyla değil. Parmağa zeytinyağı sürüp oraya sürdük birkaç kez bastırarak (hatta eşim şarkı söyleye söyleye yaptı çok komiktiKizlar selam. Biz evdeki dogal gazi bugun kapatmaya karar verdi kizin cikardigi gazla isinicaz artikbu nasi bi gaz cikarmadir arkadas nurse hurvay baya iyi geldi bol bol cikariyor alttan ustten. Ama bu seferde mamadan sanirim bugun 3. Gun kaka yapmiyor takipteyim bakalim bu aksama kadar yapmassa kulak cubugu ile uyar dedi doktor bunu daha once yapan var mi cubugu ne kadar sokmam lazim daha once hic yapmadim fikriniz var mi ?
Hadi ya deneyeyim bende dis kisimdan delige bastirarak dimi sadece iceri giris yok yani az bile olsaGazlı olduğumuz günlerde biz uyarmayı yaptık ama kulak çubuğuyla değil. Parmağa zeytinyağı sürüp oraya sürdük birkaç kez bastırarak (hatta eşim şarkı söyleye söyleye yaptı çok komikti) ve gerçekten işe yaradı 3 gün yapmışızdır her yaptığımızda gözümüzün önünde önce gaz sonra kaka aktı resmen
Zaten girmesi imkansız kürdandan ince popo delikleri var. Zeytinyağıyla Parmakla masaj yapıyor gibi bastırın rahatlıyordu bizimkiHadi ya deneyeyim bende dis kisimdan delige bastirarak dimi sadece iceri giris yok yani az bile olsa
sizde bulantı yapmadı mı acaba gyno ferro sanolben gyno ferro sanol ve pregnacare kullanıyorum.
sizde bulantı yapmadı mı pekiGyno ferro verdi sadece bana demir takviyesi
Memnun musun primadan? Boyutları nasıl 2 numara kaç kg arası?Stok yaptımprima kullanıyorum 3 paket 2 numara aldım galiba onu da sonuna kadar zor bitirecegim
Nurse harvey iyi gerçekten bizde onu kullanıyoruz iyi geliyoKizlar selam. Biz evdeki dogal gazi bugun kapatmaya karar verdi kizin cikardigi gazla isinicaz artikbu nasi bi gaz cikarmadir arkadas nurse hurvay baya iyi geldi bol bol cikariyor alttan ustten. Ama bu seferde mamadan sanirim bugun 3. Gun kaka yapmiyor takipteyim bakalim bu aksama kadar yapmassa kulak cubugu ile uyar dedi doktor bunu daha once yapan var mi cubugu ne kadar sokmam lazim daha once hic yapmadim fikriniz var mi ?
Sende mi prima kullanıyorsun?Ben 3 no ve r no stok yapmistim suan 3 no kullaniyordu bitti yeni siparis gelene kadar 4 takiyorum biraz buyuk geliyor ama fena da degil wala...
Yok ben sleppy kullaniyorum en başından beri memnunumMemnun musun primadan? Boyutları nasıl 2 numara kaç kg arası?
Nurse harvey iyi gerçekten bizde onu kullanıyoruz iyi geliyoBen uyardım canım hemen ucuna yap yeter poposunun iki yanına da sürebilirsin bide karnına saat yönünde masaj yap
Sende mi prima kullanıyorsun?
yok yapmadısizde bulantı yapmadı mı peki
Mastit öyle bir şey mi?Kızlar benm göğsüm sızlıyor neden olabilir?
Hiç bilmiyorumMastit öyle bir şey mi?
Yok canım korkma normal olmamanEvetAzizinsan aşı olmama rağmen ağır geçirdim biraz aşı olmayanlar kesinlikle olmalı bence.benim bi kaç tanıdık emzirmelerine rağmen doğumdan hemen sonra adet olduda o yüzden sknti yaptım biraz. Benim annem de menopoza çok erken girdi 38 39 yaşlarında girdiği için ister istemez tedirgin oluyorum.
Kızlar dün 1ay kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gaz ilacı başladık 4250gr olmuş kilosu boyunu olcmedi üç ayda başlıyorum ölçmeye dedi sünnet için ilk 3 ay öneririm dönmeler başlamadan rahat toparlar dedi birde yüzünde kırmızılıklar vardı alerjiye benziyor yediklerini mutlaka dikkat et süt alerjisi de olabilir başka alerjide test yapmıyoruz şuan sonuç doğru çıkmıyor dedi ilerleyen zamanlarda gidişatı na göre çocuğun bakıp karar veririz dedi
Bizde de kum gibi krmızı döküntü oluyor isilik olduğunu düşündüm benBziim d aynı yüzünde ki sivilcemesi kirmixiliklwr arttı yediklerimiz mi dokunuyo Muş yanağı degdik e arttiyir sonra geçiyor başka yerinde cikiyor ne yapacağız
Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.Kakası su gibi,
Altını açtım üstüme püskürttü
Onun dışında bi belirtisi yok ama acaba bu şekilde mi başlıyor
Benimki de robot süpürge sesini duyunca gözleri pıt kapaniyor. Fakat süpürge toz çıkardığı için hampurmaya basliyorBenimki robot süpürge sesine uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?