• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Gazlı olduğumuz günlerde biz uyarmayı yaptık ama kulak çubuğuyla değil. Parmağa zeytinyağı sürüp oraya sürdük birkaç kez bastırarak (hatta eşim şarkı söyleye söyleye yaptı çok komikti 😂) ve gerçekten işe yaradı 3 gün yapmışızdır her yaptığımızda gözümüzün önünde önce gaz sonra kaka aktı resmen
Sonra düzeldi mi kendi yapmaya başladı mı

Prima mi sleep mi
Sleepinin 3 u neredeyse prima 1 gibi
Siz hangi sleppyfen bahsediyorsunuz bilemiyorumda benim sleppyler gayet buyuk yahu anlamadim. Oglumda prima kullanmistim en son prima 7 kullaniyordum ama slepyy 6 oluyoflrdu belki bedenler yeni revize edilmistir vala bilemiyorum. Benim gorusum sleppy nin bedeni primaya gore daha buyuk

Canim maflor+ adında bir gaz damlasi var. Probiotik bu aslında. İshali gazı ve refluyu engellemek için yenidoganlara kullanılıyor. Bı deneyebilirsin ben bugün onu aldım icerigini okuyunca sevindim inslalah etki eder.
çok teşekkür ederim canım, bi alayım kakasını düzenler belki,
yapana kadar kızarıyor , yapınca bol sulu , kontrol e gidene kadar bi gözlemliyeyim.

çok teşekkür ederim canım, bi alayım kakasını düzenler belki,
yapana kadar kızarıyor , yapınca bol sulu , kontrol e gidene kadar bi gözlemliyeyim.
İnşallah etki eder açıkçası ben bugün ilk defa kullandım. Düzenli olarak kullanicam inşallah bagirsaklari düzene girer de sancilardan kurtulur bebeğim.

Malesef canım hiç sancıları hissetmedim en güzel yanı buydu ıkınmakda zorlamadı çok yorucuydu sadece bebeğin çıkış anında canım yandı birtek benim çatı kemiklerim falan çok rahatmış her kontrol eden doktor şaşırıyordu hatta ilk söyledikleri çok rahat doğum yaparsın oluyordu doğum yapmadan önce hep soruyorlardı sen doğum mu yaptın diye o kadar rahatmış ama 2 doğumumdada öyle olmadı açılma 8cm olunca bebek kendini itmeyi bırakıyor ve ben saatlerce o son andaki gibi güçlü ıkınmak zorunda kaldım oda yetmedi üstten bastırdılar. Bu doğumumda son 2 saat boyunca her sancıda üstümde 2 ebe ile ıkındım sen düşün. Kaslar gevşemiş haliyle. Sarkma şuan içşn ileri boyutta değil dışarı çıkan kısım rahmin uç kısmı biraz araştırdım forumdada okudum bunu yaşayanlara hep aynısı söylenmiş tekrar çocuk düşünülüyorsa hemen ameliyat edilmiyor
Çok üzüldüm o kadar ikinmayla Allah'tan başka büyük hasarlar görmemişsin 😰 çok zor hele iki saat ikinmak durmadan Allah yardımcın olmuş yinede başka kötü şeyler gerçekleşmemiş.

Kızlar dün 1ay kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda gaz ilacı başladık 4250gr olmuş kilosu boyunu olcmedi üç ayda başlıyorum ölçmeye dedi sünnet için ilk 3 ay öneririm dönmeler başlamadan rahat toparlar dedi birde yüzünde kırmızılıklar vardı alerjiye benziyor yediklerini mutlaka dikkat et süt alerjisi de olabilir başka alerjide test yapmıyoruz şuan sonuç doğru çıkmıyor dedi ilerleyen zamanlarda gidişatı na göre çocuğun bakıp karar veririz dedi
Canım sana tavsiyem sünneti hemen yaptır. Biz 29 günlükken yaptırdık. Kıpır kıpır o ayaklar hiç durmuyor. Her alt açmada pansuman yapman lazım. 2 kişi altını kapatabiliyorsun. Birinin ayakları tutması lazım, birinin krem sürmesi gerekiyor. Yüzündeki kızarıklıklar isilik gibiyse o sıcaktandır. Vücudunda var mı o önemli. Sadece yüzdeyse eviniz fazla sıcaktır. Benim oğlanın da öyle yüzü. Sık sık banyo yaptırmak evi de serin tutmak lazım. Erkek bebekler sıcağa gelemiyor. Alerji değildir bence seninki.

Kizlar selam. Biz evdeki dogal gazi bugun kapatmaya karar verdi kizin cikardigi gazla isinicaz artik 🤣🤣 bu nasi bi gaz cikarmadir arkadas nurse hurvay baya iyi geldi bol bol cikariyor alttan ustten. Ama bu seferde mamadan sanirim bugun 3. Gun kaka yapmiyor takipteyim bakalim bu aksama kadar yapmassa kulak cubugu ile uyar dedi doktor bunu daha once yapan var mi cubugu ne kadar sokmam lazim daha once hic yapmadim fikriniz var mi ?
Bu damladan bende bebeğime kullanabilirim? Ya da doktora sormam lazimmi ? Ben üstten cikartamiyorum gazını

Memnun musun primadan? Boyutları nasıl 2 numara kaç kg arası?

Nurse harvey iyi gerçekten bizde onu kullanıyoruz iyi geliyo ☺️ Ben uyardım canım hemen ucuna yap yeter poposunun iki yanına da sürebilirsin bide karnına saat yönünde masaj yap

Sende mi prima kullanıyorsun?
Ben çok memnumun saatlerce dursa da psişik yapmiyo
Yapismiyo popoya kakasini felan içine hapsediyo

Siz hangi sleppyfen bahsediyorsunuz bilemiyorumda benim sleppyler gayet buyuk yahu anlamadim. Oglumda prima kullanmistim en son prima 7 kullaniyordum ama slepyy 6 oluyoflrdu belki bedenler yeni revize edilmistir vala bilemiyorum. Benim gorusum sleppy nin bedeni primaya gore daha buyuk
Prima 2yle sleepy 3 aynı🙈 primanin premium care olani canım aktif bebek bi tik daha küçük

İyi akşamlar kızlar bizim kırkımız çıktı ama benim lekelenmelerim devam ediyo normal mi ? Birde doğum kontrol hapı kullanabilirmiyim emziriyorum

Kızlar bizim kızın kakaları azaldı öncekilere göre normal mi sizin de öyle mi oldu
Canım bizim bebişlerin arasında iki gün var, bu hafta başından beri bizimkinin de çok azaldı kakaları. Hatta yapamayıp ağladı dün ve bugün. Bacak hareketleri yaptırdım biraz rahatladı. Pzt dr kontrolü var soracağım.

Back
X